Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Djuprengörande ångtvätt utan kemikalier för alla ytor

Andersson SMC 2.0 - Fyndvara

  Art.nr: X233760
 • Avlägsnar <99,9% av bakterierna
 • Rengöring helt utan kemikalier
 • Perfekt för golv, kranar, kakel, fönster och speglar
 • Ångtemperatur <138°C
 • Många medföljande tillbehör

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson ångtvätt SMC 2.0 är den perfekta städhjälpen för hemmets alla vrår. Den rengör effektivt allt från golvytor, kranar, fönster, duschar och kakelfogar. Detta helt utan kemikalier. Hemligheten är 135°C ånga som skjuts ut ur och munstycket och löser effektivt upp allt från smuts, fett och kalkrester. Bara med helt vanligt vatten.

Medföljer gör ett komplett set med tillbehör så du direkt får med allt du behöver för att snabbt komma igång. Andersson ångtvätt SMC 2.0 gör det roligt att städa!

Kraftfull ångtvätt med många användningsområden

Vi har alla varit där. Vilket spray ska man använda för rengöringen idag? De flesta är dyra och göra inte heller jobbet så bra som man önskar. Med Andersson ångtvätt SMC 2.0 behöver man inte fundera. Fylla bara på med vatten, välj det munstycke eller tillbehör du tror fungerar bäst för jobbet och kör igång. Den lämpar sig ypperligt till uppdrag såsom:

 • Golvytor, såsom klinkers.
 • Rengöring på och runt om vattenkranar
 • Handfatet på toaletten
 • Kakelfogar, kakelplattor och klinkers
 • Fönster och speglar
 • Fläktkåpor och spishällar

Som du förstår så är det i princip bara du själv som sätter gränserna. Och allt sker på ett miljövänligt sätt, helt utan tillsatser. Rikta munstycket, tryck igång den och se smutsen rinna bort.

Teknisk specifikation för Andersson ångtvätt SMC 2.0

 • 1500 W effekt
 • Temperatur 138°C
 • Tryck 4,5 bar
 • Vattenkapacitet 1100 ml
 • Upphettningstid 5 minuter
 • 20 minuters användning
 • Längd strömkabel: 3 meter
 • Barnlås
 • Storlek: 36 x 22 x 22,5 cm
 • Vikt 5,34 kg

Medföljande tillbehör

 1. Tillbehörsadapter
 2. Jetmunstycke
 3. Stort borstmunstycke
 4. Litet borstmunstycke
 5. 2-i-1 munstycke
 6. 2-i-1 fönstermunstycke
 7. Bomullsöverdrag
 8. Litet bomullsöverdrag
 9. Golvmunstycke
 10. Förlängningstuber

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Andersson Andersson SMC 2.0 Andersson ångtvätt&nbsp;SMC 2.0 är den perfekta städhjälpen för hemmets alla vrår. Den rengör effektivt allt från golvytor, kranar, fönster, duschar och kakelfogar. Detta helt utan kemikalier. Hemligheten är 135°C ånga som skjuts ut ur och munstycket och löser effektivt upp allt från smuts, fett och kalkrester. Bara med helt vanligt vatten. Medföljer gör ett komplett set med tillbehör så du direkt får med allt du behöver för att snabbt komma igång.&nbsp;Andersson ångtvätt&nbsp;SMC 2.0 gör det roligt att städa! Kraftfull ångtvätt med många användningsområden Vi har alla varit där. Vilket spray ska man använda för rengöringen idag? De flesta är dyra och göra inte heller jobbet så bra som man önskar. Med&nbsp;Andersson ångtvätt&nbsp;SMC 2.0 behöver man inte fundera. Fylla bara på med vatten, välj det munstycke eller tillbehör du tror fungerar bäst för jobbet och kör igång. Den lämpar sig ypperligt till uppdrag såsom: Golvytor, såsom klinkers.Rengöring på och runt om vattenkranarHandfatet på toalettenKakelfogar, kakelplattor och klinkersFönster och speglarFläktkåpor och spishällar Som du förstår så är det i princip bara du själv som sätter gränserna. Och allt sker på ett miljövänligt sätt, helt utan tillsatser. Rikta munstycket, tryck igång den och se smutsen rinna bort. Teknisk specifikation för&nbsp;Andersson ångtvätt&nbsp;SMC 2.0 1500 W effektTemperatur 138°CTryck 4,5 barVattenkapacitet 1100 mlUpphettningstid 5 minuter20 minuters användningLängd strömkabel: 3 meterBarnlåsStorlek: 36 x 22 x 22,5 cmVikt 5,34 kg Medföljande tillbehör TillbehörsadapterJetmunstyckeStort borstmunstyckeLitet borstmunstycke2-i-1 munstycke2-i-1 fönstermunstyckeBomullsöverdragLitet bomullsöverdragGolvmunstyckeFörlängningstuber Dammsugare och städ 3,6 9 319 SEK 319 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Hem & Hushåll
 3. Dammsugare och städ