Fyndvara

Portabel och kompakt luftkylare för skön svalka

ON Air Cooler 10 - Fyndvara

  Art.nr: X1010027
 • 45 W effekt
 • Använder kylklampar och vattentank
 • Ger en svalkande effekt
 • 2 kylklampar ingår
 • Fjärrkontroll, hjul och bärhandtag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


On Air Cooler 10 är en smidig luftkylare som blåser ut svalkande kalluft för att svalka ner ett mindre rum eller yta, exempelvis din arbetsplats. Apparaten fungerar som en kylfläkt som använder en vattentank med vatten som kyls av två kylklampar för att kyla ner utluften och ge en svalkande effekt. Air Cooler 10 Luftkylare har både hjul och bärhandtag för att enkelt kunna flyttas runt och ge sval luft där behovet finns.

Så fungerar luftkylaren

En luftkylare är som en kylfläkt vars utluft kyls av den kallvattentank som är placerad i botten av enheten. Tanken rymmer 5,5 liter och vattnet hålls kallt med hjälp av två nedfrusna kylklampar. 
Tips! Vill du ha ännu kraftfullare effekt och kylning så kan du köpa till extra kylklampar och lägga i vattentanken.

Luftrening

Luften som tas in av Air Cooler 10 passerar ett dammtätt filter vilket gör att den fångar upp damm och smuts i rummet och sedan skickar ut en renare luft.

Fläktfunktioner

Fläkten svänger automatiskt åt höger och vänster och kan ställas manuellt i höjdled. Luftkylaren har tre olika fläkthastigheter med ett maximalt luftflöde på 6,5 m/s.
Välj mellan tre olika fläktlägen; Naturlig, Normal eller Sov/Nattläge.

Fjärrkontroll och timer

Styr din luftkylare via knapparna på enheten eller med den medföljande fjärrkontrollen som drivs med knappcellsbatterierna CR2032. On Air Cooler 10 har även timerfunktion på 1, 2, 4 och 8 timmar.

Egenskaper för On Air Cooler 10 luftkylare

 • 45 W effekt
 • 3 fläkthastigheter
 • 3 luftflödeslägen - Snabb, normal, vindpuffar
 • Ljudnivåer: <36 dB (låg), <47 dB (medium), <55 dB (hög)
 • Automatisk svängning i sidled
 • Manuell fläktjustering i höjdled
 • 5,5 liters vattentank, löstagbar
 • Lufthastighet: 6,5 m/s
 • 4 hjul, varav 2 låsbara
 • Bärhandtag
 • Storlek: 260 x 342 x 719 mm
 • Vikt: 4,9 kg
 • I förpackningen: Luftkylare, fjärrkontroll, 2x kylklampar, användarmanual

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1010027 ON ON Air Cooler 10 DF-AF1501C On&nbsp;Air Cooler 10 är en smidig luftkylare som blåser ut svalkande kalluft för att svalka ner ett mindre rum eller yta, exempelvis din arbetsplats. Apparaten fungerar som en kylfläkt som använder en vattentank med vatten som kyls av två kylklampar för att kyla ner utluften och ge en svalkande effekt. Air Cooler 10 Luftkylare har både hjul och bärhandtag för att enkelt kunna flyttas runt och ge sval luft där behovet finns. Så fungerar luftkylaren En luftkylare är som en kylfläkt vars utluft kyls av den kallvattentank som är placerad i botten av enheten. Tanken rymmer 5,5 liter och vattnet hålls kallt med hjälp av två nedfrusna kylklampar.&nbsp;Tips!&nbsp;Vill du ha ännu kraftfullare effekt och kylning så kan du köpa till extra kylklampar och lägga i vattentanken. Luftrening Luften som tas in av Air Cooler 10 passerar ett dammtätt filter vilket gör att den fångar upp damm och smuts i rummet och sedan skickar ut en renare luft. Fläktfunktioner Fläkten svänger automatiskt åt höger och vänster och kan ställas manuellt i höjdled. Luftkylaren har tre olika fläkthastigheter med ett maximalt luftflöde på 6,5 m/s.Välj mellan tre olika fläktlägen; Naturlig, Normal eller Sov/Nattläge. Fjärrkontroll och timer Styr din luftkylare via knapparna på enheten eller med den medföljande fjärrkontrollen som drivs med knappcellsbatterierna CR2032. On&nbsp;Air Cooler 10 har även timerfunktion på 1, 2, 4 och 8 timmar. Egenskaper för&nbsp;On&nbsp;Air Cooler 10 luftkylare 45 W effekt3 fläkthastigheter3 luftflödeslägen - Snabb, normal, vindpuffarLjudnivåer: &lt;36 dB (låg), &lt;47 dB (medium), &lt;55 dB (hög)Automatisk svängning i sidledManuell fläktjustering i höjdled5,5 liters vattentank, löstagbarLufthastighet: 6,5 m/s4 hjul, varav 2 låsbaraBärhandtagStorlek: 260 x 342 x 719 mmVikt: 4,9 kgI förpackningen:&nbsp;Luftkylare, fjärrkontroll, 2x kylklampar, användarmanual Klimat & Värme 3,6 24 789 SEK 789 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Hem & Hushåll
 3. Klimat & Värme