Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Tystgående luftrenare för rum upp till 130 m²

Philips AC4236/10 - Fyndvara

  Art.nr: X1015602
 • Klarar rum upp till 130 m²
 • Automatisk luftrening
 • Färgkodad luftkvalitet
 • Styr via appen Clean Home+
 • Tystgående

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Philips AC4236/10 luftrenare tar hand om osynliga föroreningar och allergener som kan tränga sig in i ditt hem. En renare luft bidrar till bättre mående hos dig och andra i ditt hushåll. Med bara en enkel knapptryckning är luftrenaren från Philips igång och tar bort upp till 99,9% av virus och aerosoler från luften*. Dessuto är den stilren i sin design och smälter bra ihop med hemmet och befintlig inredning, den är tystgående och kan styras direkt via CleanHome+ applikationen. Med Philips AC4236/10 kommer du uppleva en fräschare och friskar luft.

*Från luften som passerar genom filtret, testad på filtermaterialet med enkelpass vid 5,33 cm/s luftflöde av tredje parts testlabb. 

Tystgående luftrenare

Med Philips Ac4236/10 har du en riktigt tystgående luftrenare som klarar rum upp till 130 m². Med en låg ljudnivå från 34 dB kan du även ha den i sovrummet utan att den stör din nattsömn. Luftrenaren har en decibel nivå från 34 upp till 70, det högre är när du väljer att använda den i turboläge.

Automatisk luftrening

Den smarta sensortekniken från Philips känner av i realtid de 3 största hoten för inomhusluft och tar sedan automatisk bort dem. De 3 största hoten är partiklar, skadliga gaser och inomhusallergener. Dessutom har AC4236/10 olika lägen, auto, viloläge och turbo som du enkelt kan växla mellan.

Färgkodad luftkvalitet

För dig blir det väldigt tydligt hur din luftnivå är i hemmet med hjälp av färgindikatorn på ovansidan av luftrenaren. Vad färgen betyder luftkvalitetsnivå:

 • Blå - Bra 
 • Blå–lila - Måttlig
 • Lila–röd - Dålig
 • Röd - Mycket dålig

CleanHome +

Du kan enkelt styra din luftrenare från Philips med den smidiga CleanHome+ appen. Du kan styra luftkvaliteten när som helst och vart som helst med hjälp av appen. En till smidig funktion är att den är Amazon Alexa-kompatibel, så du kan styra den med enbart din röst.

Filter i tre lager

Luftrenaren är utrstad med filter som är byggt i tre lager, förfilter, filter med aktivt kol och NanoProtect HEPA-filter. Alla tre filter har olika egenskaper som gör att luftrenaren är optimal för ditt hem. Förfiltret fångar upp damm och hår medan filtret med aktivt kol avlägsnar skadliga gaser* som kan finnas samt obehagliga dofter. De tredje filtret, NanoProtect HEPA-filter, fångar upp de ytters fina partiklarna som är så små som 0,003 µm, för att ge en optimal och fräsch luft i ditt hem.

*Luftrenaren avlägsnar inte koldioxid (CO) eller radon (Rn).

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1015602 X1015602 Philips Philips AC4236/10 AC4236/10 Philips AC4236/10 luftrenare tar hand om osynliga föroreningar och allergener som kan tränga sig in i ditt hem. En renare luft bidrar till bättre mående hos dig och andra i ditt hushåll. Med bara en enkel knapptryckning är luftrenaren från Philips igång och tar bort upp till 99,9% av virus och aerosoler från luften*. Dessuto är den stilren i sin design och smälter bra ihop med hemmet och befintlig inredning, den är tystgående och kan styras direkt via CleanHome+ applikationen. Med Philips AC4236/10 kommer du uppleva en fräschare och friskar luft.*Från luften som passerar genom filtret, testad på filtermaterialet med enkelpass vid 5,33 cm/s luftflöde av tredje parts testlabb. Tystgående luftrenareMed Philips Ac4236/10 har du en riktigt tystgående luftrenare som klarar rum upp till 130 m². Med en låg ljudnivå från 34 dB kan du även ha den i sovrummet utan att den stör din nattsömn. Luftrenaren har en decibel nivå från 34 upp till 70, det högre är när du väljer att använda den i turboläge.Automatisk luftreningDen smarta sensortekniken från Philips känner av i realtid de 3 största hoten för inomhusluft och tar sedan automatisk bort dem. De 3 största hoten är partiklar, skadliga gaser och inomhusallergener. Dessutom har AC4236/10 olika lägen, auto, viloläge och turbo som du enkelt kan växla mellan.Färgkodad luftkvalitetFör dig blir det väldigt tydligt hur din luftnivå är i hemmet med hjälp av färgindikatorn på ovansidan av luftrenaren. Vad färgen betyder luftkvalitetsnivå:Blå - Bra Blå–lila - MåttligLila–röd - DåligRöd - Mycket dåligCleanHome +Du kan enkelt styra din luftrenare från Philips med den smidiga CleanHome+ appen. Du kan styra luftkvaliteten när som helst och vart som helst med hjälp av appen. En till smidig funktion är att den är Amazon Alexa-kompatibel, så du kan styra den med enbart din röst.Filter i tre lagerLuftrenaren är utrstad med filter som är byggt i tre lager, förfilter, filter med aktivt kol och NanoProtect HEPA-filter. Alla tre filter har olika egenskaper som gör att luftrenaren är optimal för ditt hem. Förfiltret fångar upp damm och hår medan filtret med aktivt kol avlägsnar skadliga gaser* som kan finnas samt obehagliga dofter. De tredje filtret, NanoProtect HEPA-filter, fångar upp de ytters fina partiklarna som är så små som 0,003 µm, för att ge en optimal och fräsch luft i ditt hem.*Luftrenaren avlägsnar inte koldioxid (CO) eller radon (Rn). Klimat & Värme 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Hem & Hushåll
 3. Klimat & Värme