Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Helautomatisk robotfönsterputsare

InDream WR201 Hobot - Fyndvara

  Art.nr: X184672
 • Automatisk fönsterputsare
 • Automatiskt stop
 • Fjärrkontroll
 • Ljudnivå: 71dB
 • Putsar 1m2 på 4 minuter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(6 st)

 • SerUtNu 2014-06-02

  Kul grej

  Lite högljudd men putsar helt ok.
  Man får passa den och styra om den ibland när den får för sig att den är klar fast den inte är det, typiskt robotar...
  Förberedande arbete med att tömma fönsterbräda, ev gardiner mm kvarstår naturligtvis. Men den är rolig!
  Det verkar inte finnas mikrofiberdukar att köpa separat som extra tillbehör och det är ju katastrofalt dåligt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • fiaten 2013-11-05
  Topp 500 skribent

  Ja den fungerar utmärkt för mig

  Har kört den i mina fönster 3 rummare massor med glasfönster inklusive inglasad balkong.

  kan bara säga att jag är mer än nöjd eftersom jag är lite skadad i min arm orkar inte hela lägenheten men med den här så var det en barnlek och roligt att putsa fönster.

  dukarna fuktar jag ytterst lite med fönsterputs och vänder ut o in efter varje fönster sedan tar jag en ny duk.ni får pröva er fram hur mycket man ska ha för mycket så glider den ner lite för mycket på fönstret.
  inga ränder blir det men missar den något är det bara att köra 2 gånger , enkelt med fjärrkontrollen

  Det som är negativt är att ingen svensk bruksanvisning följde med (dansk / engelsk ) fick hjälpa grannen som köpte en också och visa hur det fungerar.
  och väldigt hög ljudnivå från fläkten. hörselskydd rekommenderas särskilt åt barn i närheten
  och inga extra trasor finns att köpa som tillbehör. dom räcker precis till alla mina fönster i alla fall innan tvätt.
  annars är det en fantastisk produkt som underlättar mitt liv i alla fall och jag rekommenderar den stark även med det negativa så jag säger bara köp.

  Jag ger en 4:a utan missarna hade den fått full pott.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Waxinator 2013-09-08
  Produkttestare

  Ingen tid för annat... bör passas.

  Den fungerar bra till svåråtkomliga fönsterytor.
  Man får med extra dukar och polerskivor så man kan växla mellan våt + torr putsning. Den kommer inte åt i hörnen eftersom den har runda (15cm) skivor.

  Den sparar ingen tid för annat eftersom man bör stå under och ta emot om/när den faller. Speciellt känslig för kittade fönster med sluttande kanter där den kan stanna eller helt tappa sugen...

  Där är en säkerhetslina till den men den måste fästas ovanför fönstret.... och i de fallen kan man lika gärna putsa för hand.

  Den har batteribackup i det fall strömsladden lossnar, men kan då inte kommenderas ned med fjärrkontrollen så man får då klättra upp och hämta den eller vänta på att batteriet tar slut.

  Eller
  Avbryt
 • fcbromolla 2013-08-18

  dåligt inköp.

  Hej jag är glad att jag har köpt den ihop med en granne jag är besviken på resultatet men har man inga krav så då går det..har hållit på hela helgen till slut fick jag putsa för hand...

  Eller
  Avbryt
 • viljan 2013-08-06

  Skonar min axlar!

  Jag har en stor, inglasad uteplats och en del fönster som inte kan öppnas och måste tvättas utifrån. Maskinen använder jag främst för polering efter att ha tvättat bort det värsta - karmarna måste ju ändå tas för hand, likaså svårare smuts som flug- och fågel...@@. Kanske skulle det gå bort på flera körningar, men då smutsar man ner alla dukar på få fönster. Det jobbigaste är ju ändå att slippa ränderna och det gör maskinen perfekt, räcker med att fukta med ättiksvatten. Man skulle önska sig flera dukar , eller kunna köpa till separat.
  Sammanlagt - mkt nöjd, fönstertvätt är inte längre plåga som skjuts upp hela tiden....

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Produktbeskrivning

Indream WR-201 helautomatisk robotfönsterputsare

Vill du hellre göra något annat eller helt enkelt slippa putsa dina fönster? Det börjar bli dags för vårstädningen. Bli avlastad med Indream WR-201 Hobot. Roboten putsar dina fönster så att du kan använda tiden till något du har lust med istället.

Hobot rengör både invändigt och utvändigt. Putsduken är av mikrofiber och kan användas både till torrputsning och till putsning med fönsterputs.Indream WR-102 är speciellt lämplig för etagelägenheter och villor där det är omöjligt, svårt, farligt eller dyrt att få putsat fönster.

Tack vare en hög driftsäkerhet passar fönsterputsaren både till privatpersoner, företag och butiker med stora glasfasader. Roboten är lätt och enkelt att starta. Sätt igång Hobot och placera den på insidan eller utsidan av fönstret. Den stoppar sedan automatiskt när den är klar. 

Fjärrkontroll

Med Indream WR-201 får du med en fjärrkontroll så att du kan styra den manuellt ifall detta krävs. Du kan även styra vilken arbetsmetod den skal använda sig utav.

Kraftfull motor

Robotfönsterputsaren har en kraftig vakuummotor som der till att den putsar effektivt och sitter säkert på glaset medans den putsar. 

Säker anävndning

Roboten är utrustad med säkerhetsgrepp och har inbyggd nödströmsförsörjning via batteri som förhindrar att den trillar av fönstret om strömmen skulle brytas. Fyra st. 3,7 V, 950 mAh Li-Pobatterier

Arbetsmetoder

Indream WR-201 använder sig av tre olika navigationsmetoder för rengöring av hela fönstret samt fastställa ett kanonbra resultat.

Led-indikatorer

Roboten har 4st indikatorer i olika färger så att du har full koll på aktuell status.

Blå: Normal drift
Röd: Fel
Orange: Laddning
Grön: Laddning klar

Tystgående och snabb

Indream WR-201 har en ljudnivå på endast 71dB och rengör c:a 1 m2 på 4 minuter. Resultatet blir fläckfritt!

Förpackningen innehåller

 • WR-201
 • Fjärrkontroll
 • Adapter
 • Strömsladd
 • Förlängningssladd till robot
 • 12st mikrofiberdukar
 • 4st plastringar till mikrofiberdukarna
 • Bruksanvisning

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

InDream InDream WR201 Hobot 200930 Indream WR-201 helautomatisk robotfönsterputsare Vill du hellre göra något annat eller helt enkelt slippa putsa dina fönster? Det börjar bli dags för vårstädningen. Bli avlastad med Indream WR-201 Hobot. Roboten putsar dina fönster så att du kan använda tiden till något du har lust med istället. Hobot rengör både invändigt och utvändigt. Putsduken är av mikrofiber och kan användas både till torrputsning och till putsning med fönsterputs.Indream WR-102 är speciellt lämplig för etagelägenheter och villor där det är omöjligt, svårt, farligt eller dyrt att få putsat fönster. Tack vare en hög driftsäkerhet passar fönsterputsaren både till privatpersoner, företag och butiker med stora glasfasader. Roboten är lätt och enkelt att starta. Sätt igång Hobot och placera den på insidan eller utsidan av fönstret. Den stoppar sedan automatiskt när den är klar.  Fjärrkontroll Med Indream WR-201 får du med en fjärrkontroll så att du kan styra den manuellt ifall detta krävs. Du kan även styra vilken arbetsmetod den skal använda sig utav. Kraftfull motor Robotfönsterputsaren har en kraftig vakuummotor som der till att den putsar effektivt och sitter säkert på glaset medans den putsar.  Säker anävndning Roboten är utrustad med säkerhetsgrepp och har inbyggd nödströmsförsörjning via batteri som förhindrar att den trillar av fönstret om strömmen skulle brytas. Fyra st. 3,7 V, 950 mAh Li-Pobatterier Arbetsmetoder Indream WR-201 använder sig av tre olika navigationsmetoder för rengöring av hela fönstret samt fastställa ett kanonbra resultat. Led-indikatorer Roboten har 4st indikatorer i olika färger så att du har full koll på aktuell status. Blå: Normal drift Röd: Fel Orange: Laddning Grön: Laddning klar Tystgående och snabb Indream WR-201 har en ljudnivå på endast 71dB och rengör c:a 1 m2 på 4 minuter. Resultatet blir fläckfritt! Förpackningen innehåller WR-201 Fjärrkontroll Adapter Strömsladd Förlängningssladd till robot 12st mikrofiberdukar 4st plastringar till mikrofiberdukarna Bruksanvisning Dammsugare och städ 3,3 6 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Hem & Hushåll
 3. Dammsugare och städ