Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Helautomatisk robotfönsterputsare

InDream WR201 Hobot - Fyndvara

  Art.nr: X184672
 • Automatisk fönsterputsare
 • Automatiskt stop
 • Fjärrkontroll
 • Ljudnivå: 71dB
 • Putsar 1m2 på 4 minuter

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Frågor & svar

Produktbeskrivning

Indream WR-201 helautomatisk robotfönsterputsare

Vill du hellre göra något annat eller helt enkelt slippa putsa dina fönster? Det börjar bli dags för vårstädningen. Bli avlastad med Indream WR-201 Hobot. Roboten putsar dina fönster så att du kan använda tiden till något du har lust med istället.

Hobot rengör både invändigt och utvändigt. Putsduken är av mikrofiber och kan användas både till torrputsning och till putsning med fönsterputs.Indream WR-102 är speciellt lämplig för etagelägenheter och villor där det är omöjligt, svårt, farligt eller dyrt att få putsat fönster.

Tack vare en hög driftsäkerhet passar fönsterputsaren både till privatpersoner, företag och butiker med stora glasfasader. Roboten är lätt och enkelt att starta. Sätt igång Hobot och placera den på insidan eller utsidan av fönstret. Den stoppar sedan automatiskt när den är klar. 

Fjärrkontroll

Med Indream WR-201 får du med en fjärrkontroll så att du kan styra den manuellt ifall detta krävs. Du kan även styra vilken arbetsmetod den skal använda sig utav.

Kraftfull motor

Robotfönsterputsaren har en kraftig vakuummotor som der till att den putsar effektivt och sitter säkert på glaset medans den putsar. 

Säker anävndning

Roboten är utrustad med säkerhetsgrepp och har inbyggd nödströmsförsörjning via batteri som förhindrar att den trillar av fönstret om strömmen skulle brytas. Fyra st. 3,7 V, 950 mAh Li-Pobatterier

Arbetsmetoder

Indream WR-201 använder sig av tre olika navigationsmetoder för rengöring av hela fönstret samt fastställa ett kanonbra resultat.

Led-indikatorer

Roboten har 4st indikatorer i olika färger så att du har full koll på aktuell status.

Blå: Normal drift
Röd: Fel
Orange: Laddning
Grön: Laddning klar

Tystgående och snabb

Indream WR-201 har en ljudnivå på endast 71dB och rengör c:a 1 m2 på 4 minuter. Resultatet blir fläckfritt!

Förpackningen innehåller

 • WR-201
 • Fjärrkontroll
 • Adapter
 • Strömsladd
 • Förlängningssladd till robot
 • 12st mikrofiberdukar
 • 4st plastringar till mikrofiberdukarna
 • Bruksanvisning

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

InDream InDream WR201 Hobot 200930 Indream WR-201 helautomatisk robotfönsterputsare Vill du hellre göra något annat eller helt enkelt slippa putsa dina fönster? Det börjar bli dags för vårstädningen. Bli avlastad med Indream WR-201 Hobot. Roboten putsar dina fönster så att du kan använda tiden till något du har lust med istället. Hobot rengör både invändigt och utvändigt. Putsduken är av mikrofiber och kan användas både till torrputsning och till putsning med fönsterputs.Indream WR-102 är speciellt lämplig för etagelägenheter och villor där det är omöjligt, svårt, farligt eller dyrt att få putsat fönster. Tack vare en hög driftsäkerhet passar fönsterputsaren både till privatpersoner, företag och butiker med stora glasfasader. Roboten är lätt och enkelt att starta. Sätt igång Hobot och placera den på insidan eller utsidan av fönstret. Den stoppar sedan automatiskt när den är klar.  Fjärrkontroll Med Indream WR-201 får du med en fjärrkontroll så att du kan styra den manuellt ifall detta krävs. Du kan även styra vilken arbetsmetod den skal använda sig utav. Kraftfull motor Robotfönsterputsaren har en kraftig vakuummotor som der till att den putsar effektivt och sitter säkert på glaset medans den putsar.  Säker anävndning Roboten är utrustad med säkerhetsgrepp och har inbyggd nödströmsförsörjning via batteri som förhindrar att den trillar av fönstret om strömmen skulle brytas. Fyra st. 3,7 V, 950 mAh Li-Pobatterier Arbetsmetoder Indream WR-201 använder sig av tre olika navigationsmetoder för rengöring av hela fönstret samt fastställa ett kanonbra resultat. Led-indikatorer Roboten har 4st indikatorer i olika färger så att du har full koll på aktuell status. Blå: Normal drift Röd: Fel Orange: Laddning Grön: Laddning klar Tystgående och snabb Indream WR-201 har en ljudnivå på endast 71dB och rengör c:a 1 m2 på 4 minuter. Resultatet blir fläckfritt! Förpackningen innehåller WR-201 Fjärrkontroll Adapter Strömsladd Förlängningssladd till robot 12st mikrofiberdukar 4st plastringar till mikrofiberdukarna Bruksanvisning Dammsugare och städ 3,3 6 0 SEK 0 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Hem & Hushåll
 3. Dammsugare och städ