Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

31 liters mikro med grill- och krispfunktion!

Whirlpool JT 366 WH - Fyndvara

  Art.nr: X149706
 • Grilleffekt på 1200 W
 • Digital timer
 • 6th Sense autoprogram
 • 7 effektlägen
 • Öppnas framåt

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(5 st)

 • Annelian61 2014-07-10

  Oumbärlig i köket!

  Hade föregångaren till denna micro tidigare, men när den gav upp efter flitigt användande blev det denna modell! Lättanvänd och grillen perfekt! Kan ej vara utan!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Bettybus 2013-10-11

  Whirlpool JT 366 WH

  Hade nog avstått från köpet om man hade haft möjlighet att testa innan köpet.

  Dispalyen lyser så starkt och bländar så att knapparna till höger om displayen är svårtydda.
  Ljudnivån vid användning av mikron är högre än på den äldre versionen (14 år gammal) och ljudet upplevs som störande. Hade gärna velat veta och höra ljudnivån innan köpet)
  Luckan öppnar inte helt ner (90 grader ), vilket minskar på öppning att föra in det som skall värmas i mikron.

  Det positiva är jämnare upptining än på tidigare mikro.

  Eller
  Avbryt
 • Snybban 2013-09-10

  Top of the line

  Har haft Whirlpool alltsedan den första med "sjätte sinnet" kom. Idag är Whirlpool en helt komplett ugn.
  Tack vare vår gamla ugn med färgade knappar är det lätt att klara de små tätt placerade knapparna som i dålig belysning dessutom inte går att se beteckningen på.
  Att bakom luckan hitta en teckenförklaring lika svår att se och begripa är inte lätt. Den förra modellen med olika färger och placeringar av knapparna var betydligt lättare att hitta och förstå.
  Ta dig tid och lär dig ugnen och du kommer inte att bli besviken!
  Den är mycket snabb och kompetent!

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Praktisk 2012-07-31

  Rymlig

  Vi köpte denna mikro därför att det var den enda på marknaden med lite rymd i. Här kan stora rektangulära gratängformar snurra runt utan problem. Den har dessutom en rad extra finesser som vi inte hunnit använda och utvärdera än.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • NickeL 2012-05-08

  Rymligaste Micron

  Är ättenöjd med denna micro då de gamla ovala pyrexformarna får plats med råge......

  Även all lull lull funkar fantastiskt med grill ång och 6:e sinnet ..... Helt perfekt.

  Det blev ett "stort" steg framåt från Spacecube till denna ....
  (allt pga att de nyare alltid varait för små)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 1000,0 Watt
Nettovolym 31liter
Grill Ja
Krispfunktion Ja
Roterande tallrik Ja
Tallriksstorlek 36,0cm
Klocka Ja
Snabbstart Ja
Upptiningsfunktion Ja
Effektlägen Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Program Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd 487,0 mm
Höjd 377,0 mm
Djup 516,0 mm
Vikt 28,0 kg
Övrigt
Färg Vit
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

31 liters mikrovågsugn med grill-, krisp- och ångkokningsfunktion
Whirlpool JT 366 WH är en fristående mikrovågsugn i klassisk vit design med roterande tallrik på 36 cm, sju effektlägen, praktisk grillfunktion, samt krispfunktion som ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida! Med funktionen Jet Defrost tinar du upp maten upp till 7 gånger snabbare än vid traditionell upptining.

Whirlpool JT 366 WH har funktion för ångkokning med det medföljande ångkokningskärlet. Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 1000 Watt, grilleffekt på 1200 Watt och ett rymligt inre på 31 liter.

Whirlpool JT 366 WH är dessutom utrustad med 6th Sense-program, som värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång.

6th Sense
6th Sense program värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång.

3D mikrovågssystem
Whirlpools patenterade 3D-mikrovågssystem sänder ut mikrovågorna tredimensionellt istället för bara i en riktning. Maten tillagas eller värms både snabbare och med jämnare resultat!

Krispfunktion
Krispfunktionen innebär tilllagningsmöjligheter utöver det vanliga. En grill ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida samtidigt som den speciella krisppannan effektivt gräddar undersidan.

Ångkokning
Funktion för ångkokning: mat ångkokas snabbt och varsamt utan att vitaminer, mineraler och färg går förlorade. Perfekt för tillagning av hälsosam och fettsnål kost.

Jet Defrost
Whirlpools patenterade upptiningsfunktion Jet Defrost tinar maten supersnabbt, upp till sju gånger snabbare än ett vanligt upptiningssystem.

Jet Start
Det kan inte bli enklare! Snabbstartfunktion som ger 30 sekunder full effekt med en knapptryckning och är idealisk för snabb uppvärmning av t.ex. drycker. Varje extra tryckning ger ytterligare 30 sekunder full effekt.
 

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Whirlpool Whirlpool JT 366 WH JT 366 WH 31 liters mikrovågsugn med grill-, krisp- och ångkokningsfunktion Whirlpool JT 366 WH är en fristående mikrovågsugn i klassisk vit design med roterande tallrik på 36 cm, sju effektlägen, praktisk grillfunktion, samt krispfunktion som ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida! Med funktionen Jet Defrost tinar du upp maten upp till 7 gånger snabbare än vid traditionell upptining. Whirlpool JT 366 WH har funktion för ångkokning med det medföljande ångkokningskärlet. Inställning av effekt, program och tid görs elektroniskt på kontrollpanelen. I displayen visas tydligt återstående tid och klocka. Mikrovågsugnen har en effekt på 1000 Watt, grilleffekt på 1200 Watt och ett rymligt inre på 31 liter. Whirlpool JT 366 WH är dessutom utrustad med 6th Sense-program, som värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång. 6th Sense 6th Sense program värmer och tillagar mat helt automatisk. Sensorer känner hela tiden av matens fuktnivå och anpassar tillagningstid och effekt för att ge perfekt resultat varje gång. 3D mikrovågssystem Whirlpools patenterade 3D-mikrovågssystem sänder ut mikrovågorna tredimensionellt istället för bara i en riktning. Maten tillagas eller värms både snabbare och med jämnare resultat! Krispfunktion Krispfunktionen innebär tilllagningsmöjligheter utöver det vanliga. En grill ger maten en gyllenbrun och frasig ovansida samtidigt som den speciella krisppannan effektivt gräddar undersidan. Ångkokning Funktion för ångkokning: mat ångkokas snabbt och varsamt utan att vitaminer, mineraler och färg går förlorade. Perfekt för tillagning av hälsosam och fettsnål kost. Jet Defrost Whirlpools patenterade upptiningsfunktion Jet Defrost tinar maten supersnabbt, upp till sju gånger snabbare än ett vanligt upptiningssystem. Jet Start Det kan inte bli enklare! Snabbstartfunktion som ger 30 sekunder full effekt med en knapptryckning och är idealisk för snabb uppvärmning av t.ex. drycker. Varje extra tryckning ger ytterligare 30 sekunder full effekt.   Mikrovågsugn 4,4 5 2790 SEK 2790 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Hem & Hushåll
 3. Mikrovågsugn