Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

Strykjärn med kraftfull ångpuff på 170 g/min

Philips GC4875/02 - Fyndvara

  Art.nr: X142359
 • Effekt på 2400 W
 • Antikalksystem
 • SteamGlide Plus-stryksula
 • Ångpuff på 170 g/min
 • Droppstoppsystem

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Recensioner

Eller
Du måste skriva minst 50 tecken i detta fält.
Avbryt

Snittbetyg
(35 st)

 • Kad84 2016-01-20

  Perfekt

  Stryker alldeles utmärkt. Bra ångpuffar. Tyngden gör att man inte
  behöver tryck så hårt.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • farmoranncan 2015-10-28

  Med bra produkt blir strykjobbet hyfsat "kul"!

  Bra ånga samt fler möjligheter att puffa på extra gör det lätt att få plagg och textilier släta utan att alltid behöva stänka/dänka före. Bra längd på sladden och fint med automatisk avstängning. Vattentanken rymmer skapligt mycket så man behöver inte fylla på i tid och otid. Järnets tyngd hjälper till att få grejerna släta, men är man litet svag i händer/handleder får man försöka minimera lyftandet, men totalt sett är jag mycket nöjd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Lazze54 2015-10-19

  Rätt och slätt bra

  Hade föregångaren av denna dyrgrip, denna är både snyggare och bättre, eftersom man inte vill hålla på i evighet att stryka är det bra om det blir slätt första gången, lång sladd är ett plus.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • cfwg 2015-06-10

  Riktigt bra strykjärn

  Har provat några olika modeller under åren och det här är lätt det bästa vi har haft hemma! Kraftfull ånga, bra yta, bra påfyllning till vatten som inte rinner över och bra tyngd.

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt
 • Tekniktok 2015-02-20

  Strykjärn

  Det är först med detta järn man inser hur dåligt det gamla järnet var, med igenkalkade kanaler mm.

  Fungerar perfekt tack vare sin tyngd. Att det ser ut som något från "Starwars" gör inte saken sämre. Vi är helnöjda och rekommenderar detta strykjärn:-)

  Ja, jag rekommenderar den här produkten.
  Eller
  Avbryt

Frågor & svar

Eller
Avbryt

Det finns inga frågor ännu.

Teknisk specifikation

Allmänt
Effekt 2400,0 Watt
Autoavkalkning Ja
Autoavstängning Ja
Stryksula SteamGlide Plus-stryksula
Sladdlängd 2,5meter
Vattentank 335ml
Sprayfunktion Ja
Ångpuff 170g/min
Ångkapacitet 40g/min
Övriga funktioner Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Dimensioner
Bredd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Höjd Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Djup Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Vikt Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Övrigt
Färg Grå/Svart
Medföljande tillbehör Information saknas / Anges ej av tillverkaren
Bruksanvisning för nedladdning Information saknas / Anges ej av tillverkaren

Produktbeskrivning

Strykjärn med jonisk djupånga för bättre borttagning av veck på bland annat bomull och linne. Med den automatiska avstängningsfunktionen stänger strykjärnet av sig om det inte har använts på 10 minuter.

Kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam och automatisk avstängning
Philips GC4875/02 är ett kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam, dvs jonisk djupånga som ger dig det bästa resultat på tuffa veck. Joniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort. Philips GC4875/02 är dessutom utrustad med kraftfull effekt på 2400 W, stor vattentank på 335 ml, droppstoppsystem och automatisk säkerhetsavstängning, vilket ger lite extra trygghet.

Designad för perfekt resultat
Optimal design för att manövrera strykjärnet lätt över plagget. Ångmunstycket ger ånga i svåråtkomliga områden.

SteamGlide Plus stryksula
Philips GC4875/02 har en effektiv SteamGlide Plus-stryksula. Den är reptålig, har ett utmärkt glid och är lätt att rengöra.

Ionic DeepSteam
Joniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort.

Enkel borttagning av veck
Ångpuff upp till 170 g/min för de mest envisa vecken. Konstant ånga upp till 40 g/min för bättre borttagning av veck.

Sprayfunktion
Sprayfunktionen används för att fukta torrt tyg och icke önskvärda veck. Tryck ned sprayknappen helt varpå vattenpartiklar sprids ut över tyget för lättare strykning och bättre resultat.

Automatisk avstängning
Philips GC4875/02 är utrustad med elektronisk säkerhetsavstängning när strykjärnet lämnas obevakat.

Längre livslängd
Double Active-antikalksystem: Förhindrar och spolar ut kalkpartiklar.
 

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

Philips Philips GC4875/02 GC4875/02 Strykjärn med jonisk djupånga för bättre borttagning av veck på bland annat bomull och linne. Med den automatiska avstängningsfunktionen stänger strykjärnet av sig om det inte har använts på 10 minuter.Kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam och automatisk avstängningPhilips GC4875/02 är ett kraftfullt strykjärn med Ionic DeepSteam, dvs jonisk djupånga som ger dig det bästa resultat på tuffa veck. Joniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort. Philips GC4875/02 är dessutom utrustad med kraftfull effekt på 2400 W, stor vattentank på 335 ml, droppstoppsystem och automatisk säkerhetsavstängning, vilket ger lite extra trygghet.Designad för perfekt resultatOptimal design för att manövrera strykjärnet lätt över plagget. Ångmunstycket ger ånga i svåråtkomliga områden.SteamGlide Plus stryksulaPhilips GC4875/02 har en effektiv SteamGlide Plus-stryksula. Den är reptålig, har ett utmärkt glid och är lätt att rengöra.Ionic DeepSteamJoniseringen i små ångpartiklar tränger sig djupare in i tyget. Detta innebär att de svåraste vecken avlägsnas enkelt bort.Enkel borttagning av veckÅngpuff upp till 170 g/min för de mest envisa vecken. Konstant ånga upp till 40 g/min för bättre borttagning av veck.SprayfunktionSprayfunktionen används för att fukta torrt tyg och icke önskvärda veck. Tryck ned sprayknappen helt varpå vattenpartiklar sprids ut över tyget för lättare strykning och bättre resultat.Automatisk avstängning Philips GC4875/02 är utrustad med elektronisk säkerhetsavstängning när strykjärnet lämnas obevakat.Längre livslängdDouble Active-antikalksystem: Förhindrar och spolar ut kalkpartiklar.  Strykjärn 4,8 35 649 SEK 649 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Hem & Hushåll
 3. Strykjärn