Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

iPod touch. Höghastighetskul.

Apple iPod touch 32GB - Silver - Fyndvara

  Art.nr: X1008622
 • 4-tums Retina-skärm
 • Alla låtar, spel och appar du gillar – i din ficka
 • Högre prestanda och snabbare grafik
 • Anslut via wifi och Bluetooth
 • FaceTime -gruppsamtal med vänner

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Streama 50 miljoner låtar med Apple Music och ladda ner dina favoriter¹. Få plats med ännu fler låtar på den nya 256 GB-modellen av iPod touch². Få spelupplevelser utöver det vanliga och upplev appar med förstärkt verklighet med A10 Fusion-chippet. 4-tums Retina-skärmen utgör en vacker yta för bilder och video³. Håll kontakten med släkt och vänner med Meddelanden och FaceTime-gruppsamtal⁴. Gör dina selfies mer personliga genom att lägga till dekaler och filter.

De viktigaste funktionerna

 • 4-tums Retina-skärm³
 • Alla låtar, spel och AR-appar du gillar – i din ficka
 • A10 Fusion-chippet ger upp till 2× högre prestanda och upp till 3× snabbare grafik⁵
 • FaceTime-gruppsamtal med släkt och vänner⁴
 • Anslut via wifi och Bluetooth®
 • Lagra upp till dubbelt så mycket musik med den nya 256 GB-modellen²

Juridisk information

Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan komma att ändras. iPod touch finns kanske inte i alla färger hos alla återförsäljare. 

 1. Apple Music kräver ett abonnemang. 
 2. 1 GB = 1miljard byte. Formaterat utrymme är mindre. 
 3. Skärmstorleken mäts diagonalt. 
 4. FaceTime-gruppsamtal är tillgängligt i iOS 12.1.4 och senare. 
 5. Jämfört med föregående generation iPod touch.

Teknisk information

Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/ipod-touch/specs.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1008622 Apple Apple iPod touch 32GB - Silver MVHV2KS/A Streama 50 miljoner låtar med Apple Music och ladda ner dina favoriter¹. Få plats med ännu fler låtar på den nya 256 GB-modellen av iPod touch². Få spelupplevelser utöver det vanliga och upplev appar med förstärkt verklighet med A10 Fusion-chippet. 4-tums Retina-skärmen utgör en vacker yta för bilder och video³. Håll kontakten med släkt och vänner med Meddelanden och FaceTime-gruppsamtal⁴. Gör dina selfies mer personliga genom att lägga till dekaler och filter. De viktigaste funktionerna 4-tums Retina-skärm³Alla låtar, spel och AR-appar du gillar – i din fickaA10 Fusion-chippet ger upp till 2× högre prestanda och upp till 3× snabbare grafik⁵FaceTime-gruppsamtal med släkt och vänner⁴Anslut via wifi och Bluetooth®Lagra upp till dubbelt så mycket musik med den nya 256 GB-modellen² Juridisk information Appar kan hämtas från App Store. Sortimentet kan komma att ändras. iPod touch finns kanske inte i alla färger hos alla återförsäljare.  Apple Music kräver ett abonnemang. 1 GB = 1miljard byte. Formaterat utrymme är mindre. Skärmstorleken mäts diagonalt. FaceTime-gruppsamtal är tillgängligt i iOS 12.1.4 och senare. Jämfört med föregående generation iPod touch. Teknisk information Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/ipod-touch/specs. Ljud & Bild 2190 SEK 2190 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Ljud & Bild