Jabra Speak 710 UC - Konferenstelefon för upp till sex närvarande deltagare
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Konferenstelefon för upp till sex närvarande deltagare

Jabra Speak 710 UC - Fyndvara

  Art.nr: X1012352
  • Högtalare i HiFi-klass
  • Ansluts via USB eller Bluetooth
  • För upp till 6 närvarande deltagare
  • Certifierad för bl.a. Skype och Cisco
  • Upp till 15 timmars batteritid
1 690:-

Delbetala från 180:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Jabra Speak 710 är en konferenstelefon, som med kraftfulla högtalare lämpar sig likväl för viktiga möten som för musiklyssnande. Enheten är utrustad med en rundstrålande mikrofon som plockar upp ljud i 360 grader och som är avsedd för upp till sex närvarande deltagare.  Du ansluter enkelt Speak 710 till en PC eller smartphone via USB eller Bluetooth och kan använda den direkt. För att vara extra pålitlig har Jabra dessutom säkerställt kompatibilitet med alla ledande röstkommunikationsplattformar. När ett viktigt möte ska sätta igång så är det essentiellt att tekniken lirar, så oavsett om Skype for Business, Microsoft Teams eller Cisco ska användas så kan du räkna med att allt går som planerat. Den portabla enheten väger endast 298 gram och kan med fördel förvaras i det medföljande resefodralet mellan mötena. 

UC - Unified Communications

UC är en förkortning för Unified Communications, ett begrepp som blivit alltmer vanligt på sistone. Unified Communications kan på svenska förklaras som samordnad kommunikation, men begreppet tillämpas ofta när man pratar om mjukvara för uppkopplad kommunikation. Speak 710 är optimerad för att fungera sömlöst med alla ledande röstkommunikationsplattformar, som till exempel Microsoft Teams, Skype for Business och Cisco.

Rekommenderas för upp till sex närvarande deltagare

Mittenmodellen i Jabras Speak-serie rekommenderas för möten där upp till sex personer är fysiskt närvarande. Det finns förstås inga begränsningar kring hur många deltagare som kan vara med på distans, då det snarare styrs av vald kommunikationstjänst och dennes deltagarstöd.

Jabra Speak 710 rekommenderas för upp till sex närvarande deltagare

Kraftfull högtalare och stöd för multiroom

Det är inte befängt att påstå att högtalaren är den stora grejen med Speak 710. Enhetens högtalare är mycket kraftfull och ger inte bara fantastisk ljudkvalitet för möten och röstsamtal, utan även när det kommer till musiklyssnande. Det går dessutom att para ihop två Speak 710 med varandra för att få till en äkta stereoupplevelse, eller för att upptäcka möjligheterna med musik i flera rum samtidigt.

Kraftfull högtalare och stöd för multiroom

Upp till 15 dagar drifttid, över 480 dagar standbytid

I hektiska tider kan beslut om att kalla till möte fattas väldigt snabbt. Då är det viktigt att konferenstelefonen är redo för att ge mötet så goda förutsättningar som möjligt att bli produktivt. Jabra Speak 710 är utrustad med ett batteri som fulladdat ger upp till 15 dagars taltid. Den kan dessutom stå i standby-läge i över hela 480 dagar. 

I förpackningen

  • Jabra Speak 710
  • Resefodral
  • Snabbstartsguide
  • Garantibroschyr

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.