Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Vattentåliga, flexibla inom- och utomhushögtalare

Andersson ORS 2.1 - Fyndvara

  Art.nr: X238234
  • 60 Watt max uteffekt
  • Vattentålig: IPX5-klassificerad
  • Frekvensomfång: 60 - 20 000 Hz
  • Kan placeras stående eller liggande
  • Justerbart väggfäste medföljer

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ORS 2.1 är ett par snygga, välljudande högtalare med den framträdande egenskapen att de är väderbeständiga så du faktiskt kan ha dom utomhus. De passar utmärkt på exempelvis uteplatsen, uteserveringen, badanläggningar och andra platser där vanliga värme- och fuktkänsliga högtalare inte kan användas.

Högtalarna har en maximal uteffekt på 60 Watt och kan användas tillsammans med de flesta förstärkare och receivers på marknaden idag.

Vattentålig: IPX5-klassificerad

ORS 2.1 är vattentåliga högtalare och har fått IPX-klassificeringen IPX-5, vilket innebär att de i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra. Högtalarna kan användas både inomhus och utomhus och de kan väggmonteras eller ställas på en yta.

Justerbart väggfäste medföljer

Med högtalarna får du väggfästen för väggmontering i både stående eller liggande position. Fästena är även justerbara för att man enkelt ska kunna vinkla högtalarna för en optimal lyssningsposition.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X238234 Andersson Andersson ORS 2.1 ORS 2.1 är ett par snygga, välljudande högtalare med den framträdande egenskapen att de är väderbeständiga så du faktiskt kan ha dom utomhus. De passar utmärkt på exempelvis uteplatsen, uteserveringen, badanläggningar och andra platser där vanliga värme- och fuktkänsliga högtalare inte kan användas. Högtalarna har en maximal uteffekt på 60 Watt och kan användas tillsammans med de flesta förstärkare och receivers på marknaden idag. Vattentålig: IPX5-klassificerad ORS 2.1 är vattentåliga högtalare och har fått IPX-klassificeringen IPX-5, vilket innebär att de i enlighet med europeiska standarder är klassade som spolsäkra. Högtalarna kan användas både inomhus och utomhus och de kan väggmonteras eller ställas på en yta. Justerbart väggfäste medföljer Med högtalarna får du väggfästen för väggmontering i både stående eller liggande position. Fästena är även justerbara för att man enkelt ska kunna vinkla högtalarna för en optimal lyssningsposition. Utan batteri 3,2 7 349 SEK 349 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Bluetooth-högtalare
  4. Utan batteri