Fyndvara

Smidigt väggfäste med slimmad profil för Samsung-TV 32-65"

Samsung WMN550M/XC - Fyndvara

  Art.nr: X241644
  • Max belastning 49.9 kg
  • Passar de flesta Samsung-TV* på 32 till 65 tum
  • Slimmad profil, mellan 17-40 mm från vägg
  • Enkel installation

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Slimmad installation

Samsung WMN550M/XC är ett smidigt väggfäste för de flesta Samsung-TV* på marknaden. 
Tack vare dess slimmade profil (mellan 17-40 mm från vägg) kan man få till en riktigt läcker installation på väggen

Fästets smarta design innebär att man kan justera TV:n till höger/vänster precis som man skulle justera en tavla för att få till en helt rak installation på väggen. Det kan inte bli enklare.

* Fästet är kompatibelt med alla 32 – 65-tums Samsung TV i B, C, D, E och H/HU/MU-serierna. Tänk på att för att få till en riktigt slimmad installation behöver TV:n ha kontakterna riktade nedåt/åt sidan.

VESA-mått,

200 x 200 mm
400 x 400 mm
600 x 400 mm

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X241644 Samsung Samsung WMN550M/XC Slimmad installation Samsung WMN550M/XC är ett smidigt väggfäste för de flesta Samsung-TV* på marknaden. Tack vare dess slimmade profil (mellan 17-40 mm från vägg) kan man få till en riktigt läcker installation på väggen Fästets smarta design innebär att man kan justera TV:n till höger/vänster precis som man skulle justera en tavla för att få till en helt rak installation på väggen. Det kan inte bli enklare. * Fästet är kompatibelt med alla 32 – 65-tums Samsung TV i B, C, D, E och H/HU/MU-serierna. Tänk på att för att få till en riktigt slimmad installation behöver TV:n ha kontakterna riktade nedåt/åt sidan. VESA-mått, 200 x 200 mm400 x 400 mm600 x 400 mm Fästen och stativ 3 2 559 SEK 559 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Fästen och stativ