Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Vattentät kompaktkamera med filmning i Full HD

Andersson WPA 1.0 - Fyndvara

  Art.nr: X1006780
 • Filma i Full HD
 • Vattentät ner till 5 meter
 • Snabb uppstart
 • 10 smarta scenlägen
 • 2,8" LCD-skärm

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Andersson WPA 1.0 är en vattentät kompaktkamera utformad för att passa äventyraren. Med sin robusta design kan du vara trygg i alla väder. Den snabba uppstarten och möjligheten till att enkelt växla mellan att fotografera och filma  gör att du inte missar några viktiga ögonblick. 

Fotografera och filma med kvalitet

Kameran har en bildsensor på 8 megapixel med möjligheten till att ta stillbilder upp till 21 megapixel. Står du för långt bort från det du ska fotografera kan du använda den 8x digitala zoomen för att ta dig närmare. Du filmar i Full HD (1080p) med 20 bilder per sekund eller HD (720p) med 30 bilder per sekund. Den snabba uppstarten hjälper dig att fånga ögonblicket som du vill föreviga.

Anpassade scenlägen 

På den vattentäta kompaktkameran finns en lättillgänglig knapp för att du snabbt ska kunna växla mellan att fotografera, filma och spela in ljud. I fotograferingsläget kan du välja mellan 10 olika smarta scenlägen anpassade efter olika bildlägen som exempelvis auto, porträtt, landskap, sport och under vatten. Andersson WPA 1.0 har även två specifika lägen för nattfotografering, nattporträtt och nattlandskap, för att ge dig bästa möjliga förutsättningen till att ta bra bilder i sämre ljusförhållanden. 

I filmläget kan du genom menyn välja mellan 20 olika effekter som svartvitt, sepia, solnedgång, livlig eller japansk stil. Anpassa filmningen efter förutsättningarna eller välj en rolig effekt för att förändra videon. 

Full kontroll med LCD-skärm

Med den stora 2,8" LCD-skärmen ser du tydligt när du navigerar dig genom menyn. Du kan granska dina bilder och videos men kommer även åt både grundläggande och lite mer avancerade inställningar genom menyn.

Enkel laddning av batteriet

När batteriet tar slut laddar du enkelt din kompaktkamera med USB-kabeln som medföljer i förpackningen. Batteriet har en kapacitet på 1050 mAH. 

Medföljande tillbehör

 • Kamera
 • USB-laddningskabel
 • Handrem
 • Fodral
 • Bruksanvisning


Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1006780 Andersson Andersson WPA 1.0 Andersson WPA 1.0 är en vattentät kompaktkamera utformad för att passa äventyraren. Med sin robusta design kan du vara trygg i alla väder. Den snabba uppstarten och möjligheten till att enkelt växla mellan att fotografera och filma  gör att du inte missar några viktiga ögonblick.  Fotografera och filma med kvalitet Kameran har en bildsensor på 8 megapixel med möjligheten till att ta stillbilder upp till 21 megapixel. Står du för långt bort från det du ska fotografera kan du använda den 8x digitala zoomen för att ta dig närmare. Du filmar i Full HD (1080p) med 20 bilder per sekund eller HD (720p) med 30 bilder per sekund. Den snabba uppstarten hjälper dig att fånga ögonblicket som du vill föreviga. Anpassade scenlägen  På den vattentäta kompaktkameran finns en lättillgänglig knapp för att du snabbt ska kunna växla mellan att fotografera, filma och spela in ljud. I fotograferingsläget kan du välja mellan 10 olika smarta scenlägen anpassade efter olika bildlägen som exempelvis auto, porträtt, landskap, sport och under vatten. Andersson WPA 1.0 har även två specifika lägen för nattfotografering, nattporträtt och nattlandskap, för att ge dig bästa möjliga förutsättningen till att ta bra bilder i sämre ljusförhållanden.  I filmläget kan du genom menyn välja mellan 20 olika effekter som svartvitt, sepia, solnedgång, livlig eller japansk stil. Anpassa filmningen efter förutsättningarna eller välj en rolig effekt för att förändra videon.  Full kontroll med LCD-skärm Med den stora 2,8" LCD-skärmen ser du tydligt när du navigerar dig genom menyn. Du kan granska dina bilder och videos men kommer även åt både grundläggande och lite mer avancerade inställningar genom menyn. Enkel laddning av batteriet När batteriet tar slut laddar du enkelt din kompaktkamera med USB-kabeln som medföljer i förpackningen. Batteriet har en kapacitet på 1050 mAH.  Medföljande tillbehör KameraUSB-laddningskabelHandremFodralBruksanvisning Kamera 3,2 6 339 SEK 339 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Ljud & Bild
 3. Kamera & Foto
 4. Kamera