Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Hörlursfodral med inbyggd powerbank

Mophie Power Capsule 1,400mAh - Fyndvara

  Art.nr: X240137
 • För trådlösa hörlurar, aktivitetsarmband
 • 1400mAh-batteri
 • LED-indikator
 • 60 timmars extra batteritid
 • Kompakt design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Morphie Power Capsule låter dig ladda dina trådlösa enheter i ett skyddande skal - perfekt för dig som är på språng. Det inbyggda batteriet på 1400mAh ger dina hörlurar upp till 60 timmars extra speltid eller 55 extra dagar till ditt aktivitetsarmband. Power Capsule laddar dessutom alla typer av actionkameror. 

För trådlösa hörlurar, aktivitetsarmband 

Oavsett om du är på väg till gymmet eller är ute och reser kan du alltid bära med dig dina fulladdade enheter i tryggt förvar. Power Capsule är kompatibel med:

 • Beats by Dr. Dre powerbeats2
 • Fitbit Flex
 • Apple Watch
 • iFrogz in-ear wireless
 • Jaybird
 • Monster iSport
 • Flexion
 • JBL in-ear wireless 

LED-indikator

Undersidan på fodralet är utrustat med en LED-indikator som visar hur mycket kraft du har kvar i din Power Capsule. När du laddar fodralet prioriteras alltid din inkopplade enhet, därefter din Power Capsule.

I paketet ingår:

 • Power Capsule
 • Micro-USB-kabel
 • Snabbstartsguide

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X240137 Mophie Mophie Power Capsule 1,400mAh 460035 Morphie Power Capsule låter dig ladda dina trådlösa enheter i ett skyddande skal - perfekt för dig som är på språng. Det inbyggda batteriet på 1400mAh ger dina hörlurar upp till 60 timmars extra speltid eller 55 extra dagar till ditt aktivitetsarmband. Power Capsule laddar dessutom alla typer av actionkameror.  För trådlösa hörlurar, aktivitetsarmband  Oavsett om du är på väg till gymmet eller är ute och reser kan du alltid bära med dig dina fulladdade enheter i tryggt förvar. Power Capsule är kompatibel med:Beats by Dr. Dre powerbeats2Fitbit FlexApple WatchiFrogz in-ear wirelessJaybirdMonster iSportFlexionJBL in-ear wireless  LED-indikator Undersidan på fodralet är utrustat med en LED-indikator som visar hur mycket kraft du har kvar i din Power Capsule. När du laddar fodralet prioriteras alltid din inkopplade enhet, därefter din Power Capsule. I paketet ingår:Power CapsuleMicro-USB-kabelSnabbstartsguide Hörlurstillbehör 5 1 199 SEK 199 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Ljud & Bild
 3. Hörlurar
 4. Hörlurstillbehör