Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Välutvecklade Marshall Major III med handsfree-funktion

Marshall Major III - Brown - Fyndvara

  Art.nr: X1005947
  • Löstagbar och tålig spiralkabel
  • Fjärrkontroll för styrning av ljud och samtal
  • Integrerad mikrofon
  • 3,5 mm AUX-anslutning på båda hörlurskåporna
  • Hopvikbar design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Med Marshall Major III får du en välutvecklad modell i en populär serie av hörlurar med nya inslag i design och komfort samt bibehållet karaktäristiskt utseende samt trivsamma ljudbild.

Få klart och kraftfullt ljud

I hörlurarna finns dynamiska drivelement på 40 mm som inte bara ger fyllig basåtergivning, men även en utmärkt balans och klarhet i mellanregister och diskant. Vill du dela med dig av underhållningen kan du även ansluta ett par ytterligare hörlurar då båda kåporna är utrustade med varsin 3,5 mm in-/utgång och den löstagbara, spiralformade och gummibeklädda kabeln sätter du precis på den sida du tycker passar dig bäst.

Full kontroll över samtal och underhållning

På den nya och kraftigare kabeln med förstärkt gummidämpning hittar du även en mikrofon på en lättanvänd fjärrkontroll som ger dig övergripande kontroll. Hantera samtal när du är ansluten till din smartphone då du kan svara, avsluta samt avvisa samtalen i din telefon. Lyssnar du exempelvis på musik eller bra poddar kan du starta, pausa eller välja spår sporadiskt i spellistan. Allt genom hantering av en enda knapp som alltid är lika lättillgänglig.

Utvecklad design och komfort

Ett huvudband utformat för utmärkt passform och skönare öronkuddar i ny utformning med en elegantare känsla gör dina nya hörlurar snygga och trivsamma att använda i timmar. Nättare känsla med fritt roterande 3D-leder som smälter in ytterligare och du har kvar samma vikbara konstruktion som gör dem lättare att få med dig i både väskan eller att förvara i hemmet. 

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1005947 Marshall Marshall Major III - Brown 04092184 Med Marshall Major III får du en välutvecklad modell i en populär serie av hörlurar med nya inslag i design och komfort samt bibehållet karaktäristiskt utseende samt trivsamma ljudbild. Få klart och kraftfullt ljud I hörlurarna finns dynamiska drivelement på 40 mm som inte bara ger fyllig basåtergivning, men även en utmärkt balans och klarhet i mellanregister och diskant. Vill du dela med dig av underhållningen kan du även ansluta ett par ytterligare hörlurar då båda kåporna är utrustade med varsin 3,5 mm in-/utgång och den löstagbara, spiralformade och gummibeklädda kabeln sätter du precis på den sida du tycker passar dig bäst. Full kontroll över samtal och underhållning På den nya och kraftigare kabeln med förstärkt gummidämpning hittar du även en mikrofon på en lättanvänd fjärrkontroll som ger dig övergripande kontroll. Hantera samtal när du är ansluten till din smartphone då du kan svara, avsluta samt avvisa samtalen i din telefon. Lyssnar du exempelvis på musik eller bra poddar kan du starta, pausa eller välja spår sporadiskt i spellistan. Allt genom hantering av en enda knapp som alltid är lika lättillgänglig. Utvecklad design och komfort Ett huvudband utformat för utmärkt passform och skönare öronkuddar i ny utformning med en elegantare känsla gör dina nya hörlurar snygga och trivsamma att använda i timmar. Nättare känsla med fritt roterande 3D-leder som smälter in ytterligare och du har kvar samma vikbara konstruktion som gör dem lättare att få med dig i både väskan eller att förvara i hemmet.  Hörlurar 4 3 499 SEK 499 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Hörlurar