Fyndvara

Trådlösa hörlurar med kraftfullt ljud och grym komfort

JBL T460 BT - Black - Fyndvara

  Art.nr: X1004261
  • JBL Pure Bass-ljud
  • Musik- och samtalskontroller
  • Vinklingsbara öronkåpor
  • Bluetooth 4.0
  • Frekvensomfång på 20 hz - 20 kHz

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


JBL T460BT är hopfällbara, lätta, bekväma och kompakta. Under huven sitter ett par högtalarelement på 32 mm som ger en rejäl bas och tack vare den kraftfulla JBL Pure Bass-ljudet kommer det kännas som en konsert varje gång man lyssnar på musik. Med hörlurarna från JBL får du upp till 11 timmars oavbruten ljuduppspelning på en enda laddning.

JBL Pure Bass-ljud 

I över 70 år har JBL konstruerat och förfinat det imponerande ljudet som återfinns på stora arenor runt om i världen. Dessa hörlurar återskapar samma JBL-ljud, med en bas som är både djup och kraftfull. T460BT har försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud.

Enkla kontroller och lång batteritid

Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar.

Bekväma och praktiska hörlurar

Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron. När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1004261 JBL JBL T460 BT - Black JBLT460BTBLK JBL T460BT är hopfällbara, lätta, bekväma och kompakta. Under huven sitter ett par högtalarelement på 32 mm som ger en rejäl bas och tack vare den kraftfulla JBL Pure Bass-ljudet kommer det kännas som en konsert varje gång man lyssnar på musik. Med hörlurarna från JBL får du upp till 11 timmars oavbruten ljuduppspelning på en enda laddning. JBL Pure Bass-ljud  I över 70 år har JBL konstruerat och förfinat det imponerande ljudet som återfinns på stora arenor runt om i världen. Dessa hörlurar återskapar samma JBL-ljud, med en bas som är både djup och kraftfull. T460BT har försetts med 32 mm högtalarelement som skapar möjligheten att ge dig ett kraftfullt och klart ljud. Enkla kontroller och lång batteritid Det integrerade batteriet ger dig möjlighet att lyssna på din underhållning i upp till 11 timmar på en laddning av den medföljande laddkabeln. På ena kåpan hittar du lättillgängligt musik- och samtalskontroller och även mikrofon så du vid behov kan ta emot samtal direkt i dina hörlurar. Bekväma och praktiska hörlurar Du får snygga hörlurar designade för att användas och är utformade för optimal komfort så du tveklöst kan använda dina hörlurar i timmar. De stora vadderade kuddarna ger dig trivsam passform även utanpå din öron. När du är klar med användningen för stunden viker du enkelt ihop dessa för smidig förvaring i väskan eller i hemmet. On-ear 4 294 339 SEK 339 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Hörlurar
  4. On-ear