Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Trådlösa hörlurar med extra kraftig bas

Sony WH-XB900N - Blå - Fyndvara

  Art.nr: X1009258
  • Upp till 30 timmars batteritid
  • Röststyrning via Google Assistant och Alexa
  • Brusreducering
  • Användarvänlig touch-kontroll
  • Hopfällbar design

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Sony WH-XB900N är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med tung bas och en tydlig ljudbild som låter dig njuta av din musik i upp till 30 timmar med brusreduceringen aktiverad. Tack vare touch-kontrollen på WH-XB900N kan du med en snabb handrörelse styra både musik och samtal utan att behöva ta upp din telefon. Sony WH-XB900N passar lika bra till att lyssna på musik som ett headset med mikrofon till jobbet. 

Ljud & Bild - Enastående

Ljud & Bild har testat Sonys hörlurar WH-XB900. ”Om Sonys lyxmodell är kungen inom brusreducering så är WH-XB900N den upproriske prinsen.”

Läs hela testet här

EXTRA BASS för verkligt djup

De trådlösa hörlurarna WH-XB900N med brusreducering är en del av EXTRA BASS-serien från Sony där alla låga frekvenser förstärks för att skapa ett fantastiskt basljud. Du får ett precist och djupt ljud som ger ett extra lyft till varje låt genom en särskild baskanal på dina hörlurars hölje och genom mindre luft mellan elementen och trumhinnorna. Trots detta bibehåller over-ear-hörlurarna en klarhet i rösten för att skapa en fyllig och omslutande lyssnarupplevelse för dig. 

Sony WH-XB900N

Användarvänlig touch-kontroll

Med en lättåtkomliga touch-kontrollen kan du byta låt, sänka eller höja volymen och ta emot eller ringa samtal genom att trycka eller dra med fingret på hörlurarnas pekskärm. 

För att använda och komma åt snabbkollsfunktionen trycker du på högra sidan av hörlurarna. Då sänks volymen så att du kan höra ljud i din omgivning, perfekt vid de tillfällen om någon ställer en fråga till dig eller du är ute och reser och behöver höra ett högtalarutrop på en station eller flygplats.

Sony WH-XB900N på ett bord

Lång batteritid

Med en batteritid på upp till 30 timmars trådlös speltid med aktiverad brusreducering gör att du kan lyssna på låt efter låt i flera dagar. Om du har ont om tid kan du snabbladda dina hörlurar i 10 minuter för att få ytterligare 60 minuters speltid. Perfekt för dig som glömt att ladda dina hörlurar inför en spontanresa eller promenad. En full laddning tar endast 4 timmar innan du är redo för 30 timmar av ny speltid.

Praktisk vikbar design

WH-XB900N från Sony har mjuka örondynor för att du ska kunna lyssna på din musik timme efter timme utan att få ont i öronen. När du lyssnat färdigt fäller du enkelt ihop dina WH-XB900N tack vare den vikbara designen och placerar dina praktiska hörlurar i väskan. 

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1009258 Sony Sony WH-XB900N - Blå WHXB900NL.CE7 Sony WH-XB900N är ett par trådlösa over-ear-hörlurar med tung bas och en tydlig ljudbild som låter dig njuta av din musik i upp till 30 timmar med brusreduceringen aktiverad. Tack vare touch-kontrollen på WH-XB900N kan du med en snabb handrörelse styra både musik och samtal utan att behöva ta upp din telefon. Sony WH-XB900N passar lika bra till att lyssna på musik som ett headset med mikrofon till jobbet.  Ljud & Bild - Enastående Ljud & Bild har testat Sonys hörlurar WH-XB900. ”Om Sonys lyxmodell är kungen inom brusreducering så är WH-XB900N den upproriske prinsen.”Läs hela testet här.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> EXTRA BASS för verkligt djup De trådlösa hörlurarna WH-XB900N med brusreducering är en del av EXTRA BASS-serien från Sony där alla låga frekvenser förstärks för att skapa ett fantastiskt basljud. Du får ett precist och djupt ljud som ger ett extra lyft till varje låt genom en särskild baskanal på dina hörlurars hölje och genom mindre luft mellan elementen och trumhinnorna. Trots detta bibehåller over-ear-hörlurarna en klarhet i rösten för att skapa en fyllig och omslutande lyssnarupplevelse för dig.  Användarvänlig touch-kontroll Med en lättåtkomliga touch-kontrollen kan du byta låt, sänka eller höja volymen och ta emot eller ringa samtal genom att trycka eller dra med fingret på hörlurarnas pekskärm.  För att använda och komma åt snabbkollsfunktionen trycker du på högra sidan av hörlurarna. Då sänks volymen så att du kan höra ljud i din omgivning, perfekt vid de tillfällen om någon ställer en fråga till dig eller du är ute och reser och behöver höra ett högtalarutrop på en station eller flygplats. Lång batteritid Med en batteritid på upp till 30 timmars trådlös speltid med aktiverad brusreducering gör att du kan lyssna på låt efter låt i flera dagar. Om du har ont om tid kan du snabbladda dina hörlurar i 10 minuter för att få ytterligare 60 minuters speltid. Perfekt för dig som glömt att ladda dina hörlurar inför en spontanresa eller promenad. En full laddning tar endast 4 timmar innan du är redo för 30 timmar av ny speltid. Praktisk vikbar design WH-XB900N från Sony har mjuka örondynor för att du ska kunna lyssna på din musik timme efter timme utan att få ont i öronen. När du lyssnat färdigt fäller du enkelt ihop dina WH-XB900N tack vare den vikbara designen och placerar dina praktiska hörlurar i väskan.  Hörlurar 4,2 20 1490 SEK 1490 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Hörlurar