Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

90-tums motordriven projektorduk med fjärrkontroll

Andersson PRS 2.1 - 90" - Fyndvara

  Art.nr: X165929
  • 16:9-format
  • Vägg- och takupphängning
  • Medföljande fjärrkontroll

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Andersson PRS 2.1 är en smidig 90-tums motordriven projektorduk i 16:9-format. Tack vare den medföljande fjärrkontrollen kan man kontrollera ned- och upprullning från distans, nu behöver man inte lämna soffan för att dra ner duken. Andersson PRS 2.1 är även förberedd med en fast monterad fjärrkontroll för den som önskar kontrollera duken på detta sätt.

Projektorduken är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla möjligheter för installation fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.

Din nya 90-tums motordriva projektorduk är framtagen för att leverera bästa möjliga bildkvalitet oavsett vilken projektor man använder eller hur förutsättningarna ser ut i rummet där duken används. Samtidigt skall det vara smidigt att använda den och tack vare medföljande fjärrkontroll kan man stanna i soffan och ändå ha full kontroll.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X165929 Andersson Andersson PRS 2.1 - 90" Andersson PRS 2.1 är en smidig 90-tums motordriven projektorduk i 16:9-format. Tack vare den medföljande fjärrkontrollen kan man kontrollera ned- och upprullning från distans, nu behöver man inte lämna soffan för att dra ner duken. Andersson PRS 2.1 är även förberedd med en fast monterad fjärrkontroll för den som önskar kontrollera duken på detta sätt.Projektorduken är förberedd för både vägg- och takupphängning (skruv medföljer ej) och tack vare sina flexibla möjligheter för installation fungerar den lika bra för hemmabiorummet som för konferensrummet på ett företag.Din nya 90-tums motordriva projektorduk är framtagen för att leverera bästa möjliga bildkvalitet oavsett vilken projektor man använder eller hur förutsättningarna ser ut i rummet där duken används. Samtidigt skall det vara smidigt att använda den och tack vare medföljande fjärrkontroll kan man stanna i soffan och ändå ha full kontroll. Projektor 3,3 10 999 SEK 999 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Projektor