Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Miniprojektor för 100" bild och Harman/Kardon-ljud

ViewSonic M1 Mobile Projector - Fyndvara

  Art.nr: X1002792
 • LED-ljuskälla ger 250 Lumen
 • Skapar en bild från 24 till 100 tum
 • Upp till 6 timmar batteritid
 • 120.000:1 i kontrastförhållande
 • Anslut HDMI, USB-C, USB och MicroSD

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ViewSonic M1 är en portabel projektor som är lätt att bära på semester eller runt i hemmet. Anslut enkelt till bildkällan som exempelvis din bärbara dator med USB-C eller anslut en smartphone med kabel eller en Chromecast och möjligheterna i blir oändliga. Du kan enkelt justera och navigera med knapparna eller den medföljande fjärrkontrollen. Projektorn placeras simpelt ut med mångsidiga justeringsmöjligheter och du har en sammanlagd livslängd på hela 30.000 timmar samt att du även får bra ljud ur dubbla högtalare framtagna av ljudexperterna Harman/Kardon.

Innovativ fot ger lätt justering

Foten till projektorn som även fungerar som linsskydd vid transport låter dig på ett smidigt sätt justera vart du vill att bilden projiceras utan att behöva tänka på att ha med ett separat stativ. Projektorns innovativa keystone-korrigering till ± 40º gör att den automatiskt kompenserar vinkeln vid vissa gradantal så du skall slippa en förvrängd bild på väggen.

Avancerad ljuskälla

Med en LED-ljuskälla i projektorn blir den inte bara strömeffektiv och ger dig underhållning trådlöst i upp till 6 timmar i de lägen du kanske inte kan eller vill ansluta strömkabel eller med USB-C. Du får även en sammanlagd driftstid på hela 30.000 timmar och en bild med högt kontrastförhållande på hela 120.000:1 och hela 1,07 miljarder färger för en trivsam bildåtergivning.

Utmärkta anslutningsmöjligheter

Du kopplar enkelt in olika källor för att se din favoritunderhållning. Med en vanlig HDMI-ingång kan du till exempel ansluta en spelkonsol, TV-mottagare eller Chromecast, som även kan drivas via USB-porten där du även kan spela diverse media-filer från ett USB-minne. Om du väljer att ansluta en kompatibel bärbar dator till USB-C-ingången får du inte bara bild- och ljudöverföring - utan även ström till projektorn i samma kabel. Skulle inte ljudet från dess integrerade Harman/Kardon-högtalare räcka till kan du ansluta externa högtalare eller en receiver med 3,5 mm AUX-kabel. 

OBS - för att ansluta projektorn till en iPhone eller iPad behövs en Lightning till HDMI-adapter.

Om du saknar större USB-minnen kan du använda ett MicroSD-kort som du hela tiden kan ha inuti projektorn och du slipper oroa dig för att du skall tappa bort ditt USB-minne med dina viktiga filer. Den medföljande fjärrkontrollen låter dig styra den integrerade mediaspelaren, justera volymen eller väljer källa om du inte använder dig av knapparna som finns bak på projektorn där du även har en batteriindikator i form av fem små LED-dioder.

Medföljer i förpackningen

 • Portabel projektor
 • Fjärrkontroll
 • USB-C-kabel
 • Strömkabel
 • Snabbstartsguide

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1002792 ViewSonic ViewSonic M1 Mobile Projector M1 ViewSonic M1 är en portabel projektor som är lätt att bära på semester eller runt i hemmet. Anslut enkelt till bildkällan som exempelvis din bärbara dator med USB-C eller anslut en smartphone med kabel eller en Chromecast och möjligheterna i blir oändliga. Du kan enkelt justera och navigera med knapparna eller den medföljande fjärrkontrollen. Projektorn placeras simpelt ut med mångsidiga justeringsmöjligheter och du har en sammanlagd livslängd på hela 30.000 timmar samt att du även får bra ljud ur dubbla högtalare framtagna av ljudexperterna Harman/Kardon. Innovativ fot ger lätt justering Foten till projektorn som även fungerar som linsskydd vid transport låter dig på ett smidigt sätt justera vart du vill att bilden projiceras utan att behöva tänka på att ha med ett separat stativ. Projektorns innovativa keystone-korrigering till ± 40º gör att den automatiskt kompenserar vinkeln vid vissa gradantal så du skall slippa en förvrängd bild på väggen. Avancerad ljuskälla Med en LED-ljuskälla i projektorn blir den inte bara strömeffektiv och ger dig underhållning trådlöst i upp till 6 timmar i de lägen du kanske inte kan eller vill ansluta strömkabel eller med USB-C. Du får även en sammanlagd driftstid på hela 30.000 timmar och en bild med högt kontrastförhållande på hela 120.000:1 och hela 1,07 miljarder färger för en trivsam bildåtergivning. Utmärkta anslutningsmöjligheter Du kopplar enkelt in olika källor för att se din favoritunderhållning. Med en vanlig HDMI-ingång kan du till exempel ansluta en spelkonsol, TV-mottagare eller Chromecast, som även kan drivas via USB-porten där du även kan spela diverse media-filer från ett USB-minne. Om du väljer att ansluta en kompatibel bärbar dator till USB-C-ingången får du inte bara bild- och ljudöverföring - utan även ström till projektorn i samma kabel. Skulle inte ljudet från dess integrerade Harman/Kardon-högtalare räcka till kan du ansluta externa högtalare eller en receiver med 3,5 mm AUX-kabel. OBS - för att ansluta projektorn till en iPhone eller iPad behövs en Lightning till HDMI-adapter. Om du saknar större USB-minnen kan du använda ett MicroSD-kort som du hela tiden kan ha inuti projektorn och du slipper oroa dig för att du skall tappa bort ditt USB-minne med dina viktiga filer. Den medföljande fjärrkontrollen låter dig styra den integrerade mediaspelaren, justera volymen eller väljer källa om du inte använder dig av knapparna som finns bak på projektorn där du även har en batteriindikator i form av fem små LED-dioder. Medföljer i förpackningen Portabel projektorFjärrkontrollUSB-C-kabelStrömkabelSnabbstartsguide Projektor 4,2 12 2490 SEK 2490 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Ljud & Bild
 3. Projektor