Fyndvara

Bärbar CD-spelare med kassett och Bluetooth

Andersson PEP 3.1 - Fyndvara

  Art.nr: X1008060
  • Strömma trådlös musik via Bluetooth
  • Spelar MP3- och CD-skivor
  • Kassettdäck med inspelningsfunktion
  • Belyst LCD-display
  • FM-radio

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Andersson PEP 3.1 är en mångsidig variant av en klassisk bärbar CD-spelare som utrustats med ytterligare uppspelningsmöjligheter utöver den inbyggda FM-Radion. Med PEP 3.1 kan du lyssna på din musik trådlöst via Bluetooth, koppla in ett USB-minne för din digitala musik eller varför inte leta fram dina gamla godingar på kassett. På grund av sin låga vikt är den lätt att bära med sig när du vill ta med dig underhållningen. Vill du spela musiken på språng kan du använda utbytbara batterier istället för nätdrift.

Andersson Pep 3.1 Cd-spelare

Många anslutningsmöjligheter

Med CD-spelaren PEP 3.1 kan du lyssna på din musik både via CD, USB, kassett och FM-radio. Via AUX-ingången kan du även med en separat kabel ansluta din telefon, iPod eller annan enhet för att strömma musik från dina favoritlistor. Om du önskar att lyssna på din musik trådlöst ansluter du enkelt via Bluetooth.

CD-spelare Andersson PEP 3.1 används av två barn

Lyssna på musik utan att störa

PEP 3.1 har även 3.5mm hörlursutgång ifall det bara är du som vill lyssna på musik, radio eller en spännande ljudbok. Din nya stereo kan bli en perfekt partner på nattduksbordet eller en mysig stund för barnen utan risk för att störa någon annan. Du har även möjlighet att ställa in en alarmfunktion för att exempelvis vakna upp i valfritt spelläge till din favoritmusik eller radiokanal.

Nät- eller batteridrift

Stereon drivs av antingen den medföljande strömkabeln eller 6 st C-batterier (köps separat) vilket gör att den passar lika bra på köksbänken som ute i trädgården eller på picknicken. 

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1008060 Andersson Andersson PEP 3.1 Andersson PEP 3.1 är en mångsidig variant av en klassisk bärbar CD-spelare som utrustats med ytterligare uppspelningsmöjligheter utöver den inbyggda FM-Radion. Med PEP 3.1 kan du lyssna på din musik trådlöst via Bluetooth, koppla in ett USB-minne för din digitala musik eller varför inte leta fram dina gamla godingar på kassett. På grund av sin låga vikt är den lätt att bära med sig när du vill ta med dig underhållningen. Vill du spela musiken på språng kan du använda utbytbara batterier istället för nätdrift. Många anslutningsmöjligheterMed CD-spelaren PEP 3.1 kan du lyssna på din musik både via CD, USB, kassett och FM-radio. Via AUX-ingången kan du även med en separat kabel ansluta din telefon, iPod eller annan enhet för att strömma musik från dina favoritlistor. Om du önskar att lyssna på din musik trådlöst ansluter du enkelt via Bluetooth. Lyssna på musik utan att störaPEP 3.1 har även 3.5mm hörlursutgång ifall det bara är du som vill lyssna på musik, radio eller en spännande ljudbok. Din nya stereo kan bli en perfekt partner på nattduksbordet eller en mysig stund för barnen utan risk för att störa någon annan. Du har även möjlighet att ställa in en alarmfunktion för att exempelvis vakna upp i valfritt spelläge till din favoritmusik eller radiokanal. Nät- eller batteridrift Stereon drivs av antingen den medföljande strömkabeln eller 6 st C-batterier (köps separat) vilket gör att den passar lika bra på köksbänken som ute i trädgården eller på picknicken.  Bärbar CD-spelare 1,7 6 509 SEK 509 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Radio & Stereo
  4. Bärbar CD-spelare