Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Bärbar CD-spelare med ESP och lång speltid

Philips EXP2546 - Fyndvara

  Art.nr: X150368
  • Spelar MP3-CD, CD, CD-R, CD-RW
  • Upp till 10 timmars batteritid
  • 100 sekunders ESP
  • DBB (Dynamic Bass Boost)

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Den bärbara CD-spelaren Philips EXP2546 kan spela många olika skivformat som CD, CD-R, CD-RW samt MP3-CD. Batteritiden räcker till upp till 10 timmar med musik så du kan ha den med dig hela dagen. Tack vare smarta Magic ESP kommer musiken inte hoppa ens när den utsätts för stötar, som när man joggar eller rör på sig mycket. DBB (Dynamic Bass Boost) förhöjer ljudupplevelsen och ger dig en tydligare och kraftfullare bas både vid höga och låga volymer.

100 sekunders skakminne

ESP står för Electronic Skip Protection och gör att musiken inte stannar upp, hoppar eller avbryts vid stötar och skakningar av CD-spelaren som kan uppstå när du rör dig med freestylen.
Spelaren har ett skakminne på 45 sekunder med en vanlig CD-skiva eller 100 sekunder med en MP3-skiva tack vare Magic Electronic Skip Protection.
Funktionen har en intelligent elektronisk buffert som kan lagra olika musikformat, som MP3 och WMA, och justera både innehåll och laserhastighet automatiskt så att du ska kunna lyssna på musik utan avbrott. 

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X150368 Philips Philips EXP2546 EXP2546/12 Den bärbara CD-spelaren Philips EXP2546 kan spela många olika skivformat som CD, CD-R, CD-RW samt MP3-CD. Batteritiden räcker till upp till 10 timmar med musik så du kan ha den med dig hela dagen. Tack vare smarta Magic ESP kommer musiken inte hoppa ens när den utsätts för stötar, som när man joggar eller rör på sig mycket. DBB (Dynamic Bass Boost) förhöjer ljudupplevelsen och ger dig en tydligare och kraftfullare bas både vid höga och låga volymer. 100 sekunders skakminne ESP står för Electronic Skip Protection och gör att musiken inte stannar upp, hoppar eller avbryts vid stötar och skakningar av CD-spelaren som kan uppstå när du rör dig med freestylen. Spelaren har ett skakminne på 45 sekunder med en vanlig CD-skiva eller 100 sekunder med en MP3-skiva tack vare Magic Electronic Skip Protection.Funktionen har en intelligent elektronisk buffert som kan lagra olika musikformat, som MP3 och WMA, och justera både innehåll och laserhastighet automatiskt så att du ska kunna lyssna på musik utan avbrott.  Bärbar CD-spelare 3 26 549 SEK 549 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Radio & Stereo
  4. Bärbar CD-spelare