Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Stilfullt och användarvänligt mikrostereo-system

Andersson CTS 2.4 - Fyndvara

  Art.nr: X244325
 • Strömma trådlöst via Bluetooth
 • CD, USB- och AUX-ingång
 • FM-radio
 • 20 Hz - 20 KHz frekvensomfång
 • Högtalare med träkabinett

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Med Andersson CTS 2.4 får du ett mångsidigt mikrosystem som tillåter dig ansluta genom de vanligaste tillvägagångssätt men främst med tidsenlig trådlöshet tack vare integrerad Bluetooth. Du installerar enkelt din nya stereo med minimalt med kablar och kan inom kort börja lyssna på din favoritmusik, bok eller bra poddar - vart du vill. Diskret designad som gör sig bra tillsammans både som en gemensam enhet men även längre isär för ett bredare stereoljud kommer detta system skapa en trivsam närvaro i ditt hem. 

Flera anslutningsmöjligheter

Utöver möjligheten att streama trådlöst med Bluetooth 3.0 kan du även ansluta exempelvis din surfplatta, Android eller iOS-telefon med 3.5 mm AUX-kabel i anslutningen som hittas lättillgängligt på framsidan. Du spelar lika enkelt upp dina hederliga CD-skivor, men har du musik på din dator lägger du enkelt in dina MP3- eller WMA-filer på ett USB-minne för uppspelning direkt eller så skriver du in dessa på CD-R/CD-RW som vanlig CD-skiva eller data-skiva med hundratals låtar. ID3-funktionen finns tillgänglig för att kunna visa tillgänglig information som artist eller album från filer som spelas upp och allt visar sig tydligt i text på displayen.

I FM-läget kan sökning av nya radiokanaler göras manuellt till valfri plats eller helt automatiskt då de dessutom automatiskt sparas. Du väljer enkelt bland de förprogrammerade radiostationer som finns sparade genom att ange den sifferkombination av stationens sparade plats med hjälp av fjärrkontrollen.

Underhållning som passar dig

Utöver att välja ljudkälla använder du enklast den medföljande fjärrkontrollen för grundläggande inställningar som att justera ljudnivån på bas och diskant för att hitta ett ljud optimerat för dig. Du kan även välja om du vill att musiken som spelas upp från USB eller CD-skiva skall spelas upp i stigande ordning, repeteras eller att ordningen slumpas.
Du gör en enkel första installation genom att ansluta ström och de fyra högtalarkablarna och du är redo att börja lyssna eller börja konfigurera direkt.

Medföljer till CTS 2.4

 • 2x Högtalare
 • 2x 3m Högtalarkablar
 • AUX-kabel
 • FM-antenn
 • Strömkabel
 • Fjärrkontroll (batterier medföljer)
 • Användarmanual

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X244325 Andersson Andersson CTS 2.4 Med Andersson CTS 2.4 får du ett mångsidigt mikrosystem som tillåter dig ansluta genom de vanligaste tillvägagångssätt men främst med tidsenlig trådlöshet tack vare integrerad Bluetooth. Du installerar enkelt din nya stereo med minimalt med kablar och kan inom kort börja lyssna på din favoritmusik, bok eller bra poddar - vart du vill. Diskret designad som gör sig bra tillsammans både som en gemensam enhet men även längre isär för ett bredare stereoljud kommer detta system skapa en trivsam närvaro i ditt hem.  Flera anslutningsmöjligheter Utöver möjligheten att streama trådlöst med Bluetooth 3.0 kan du även ansluta exempelvis din surfplatta, Android eller iOS-telefon med 3.5 mm AUX-kabel i anslutningen som hittas lättillgängligt på framsidan. Du spelar lika enkelt upp dina hederliga CD-skivor, men har du musik på din dator lägger du enkelt in dina MP3- eller WMA-filer på ett USB-minne för uppspelning direkt eller så skriver du in dessa på CD-R/CD-RW som vanlig CD-skiva eller data-skiva med hundratals låtar. ID3-funktionen finns tillgänglig för att kunna visa tillgänglig information som artist eller album från filer som spelas upp och allt visar sig tydligt i text på displayen. I FM-läget kan sökning av nya radiokanaler göras manuellt till valfri plats eller helt automatiskt då de dessutom automatiskt sparas. Du väljer enkelt bland de förprogrammerade radiostationer som finns sparade genom att ange den sifferkombination av stationens sparade plats med hjälp av fjärrkontrollen. Underhållning som passar dig Utöver att välja ljudkälla använder du enklast den medföljande fjärrkontrollen för grundläggande inställningar som att justera ljudnivån på bas och diskant för att hitta ett ljud optimerat för dig. Du kan även välja om du vill att musiken som spelas upp från USB eller CD-skiva skall spelas upp i stigande ordning, repeteras eller att ordningen slumpas.Du gör en enkel första installation genom att ansluta ström och de fyra högtalarkablarna och du är redo att börja lyssna eller börja konfigurera direkt. Medföljer till CTS 2.4 2x Högtalare2x 3m HögtalarkablarAUX-kabelFM-antennStrömkabelFjärrkontroll (batterier medföljer)Användarmanual Kompaktstereo 3,2 4 789 SEK 789 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Ljud & Bild
 3. Radio & Stereo
 4. Kompaktstereo