Fyndvara

Klockradio med stor skärm och inbyggd nattlampa

Philips TADR402 - Fyndvara

  Art.nr: X1010498
  • USB-port för laddning
  • Batteribackup
  • Insomningstimer
  • Dubbla larmtider
  • Inbyggd nattlampa

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Philips TADR402 klockradio väcker dig försiktigt med en stigande alarmsignal eller en långsamt ökande volym på radion. Väckarklockan har en spegelfinish som tydligt visar tiden och fungerar även som en kontrollpanel där du bland annat kan justera skärmens ljusstyrka. Passa på att ladda din telefon genom USB-porten när du tar en powernap eller läser en bok. Den dubbla alarmfunktionen ser till att du tar dig upp på morgonen om du råkar snooza dig igenom det första larmet.

Philips TADR402 klockradio

Insomningstimer

Med klockradions insomningstimer kan du somna till dina favoritradiostation i bakgrunden. Du kan ställa in din Philips TADR402 att spela upp din valda station i upp till två timmar. När den förinställda tiden passerats stängs radion automatiskt av. Du slipper med andra ord att vakna upp mitt i natten av musik.

Ladda via USB

Passa på att ladda din mobiltelefon eller annan digital enhet medan du tar en powernap eller ligger och läser en bok. Använd den smidiga USB-porten som laddningspunkt till din mobiltelefon eller surfplatta. 

Dubbla alarmtider

Brukar du snooza dig igenom larmet? Med Philips väckarklocka TADR402 kan du ställa in två olika alarm med den dubbla alarmfunktionen. Du ökar med andra ord chansen till att inte försova dig. Dubbla larmtider är även en väldigt smidig funktion att använda om din partner behöver vakna och kliva upp före dig.

Batteribackup

Philips TADR402 klockradio har ett praktiskt batteribackup i händelse av strömavbrott. Om strömmen bryts behöver du inte återställa klockan och ditt inställda alarm ringer fortfarande vid satt tid. Du kan med andra ord sova i lugn och ro.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1010498 Philips Philips TADR402 TADR402/12 Philips TADR402 klockradio väcker dig försiktigt med en stigande alarmsignal eller en långsamt ökande volym på radion. Väckarklockan har en spegelfinish som tydligt visar tiden och fungerar även som en kontrollpanel där du bland annat kan justera skärmens ljusstyrka. Passa på att ladda din telefon genom USB-porten när du tar en powernap eller läser en bok. Den dubbla alarmfunktionen ser till att du tar dig upp på morgonen om du råkar snooza dig igenom det första larmet. Insomningstimer Med klockradions insomningstimer kan du somna till dina favoritradiostation i bakgrunden. Du kan ställa in din Philips TADR402 att spela upp din valda station i upp till två timmar. När den förinställda tiden passerats stängs radion automatiskt av. Du slipper med andra ord att vakna upp mitt i natten av musik. Ladda via USB Passa på att ladda din mobiltelefon eller annan digital enhet medan du tar en powernap eller ligger och läser en bok. Använd den smidiga USB-porten som laddningspunkt till din mobiltelefon eller surfplatta.  Dubbla alarmtider Brukar du snooza dig igenom larmet? Med Philips väckarklocka TADR402 kan du ställa in två olika alarm med den dubbla alarmfunktionen. Du ökar med andra ord chansen till att inte försova dig. Dubbla larmtider är även en väldigt smidig funktion att använda om din partner behöver vakna och kliva upp före dig. Batteribackup Philips TADR402 klockradio har ett praktiskt batteribackup i händelse av strömavbrott. Om strömmen bryts behöver du inte återställa klockan och ditt inställda alarm ringer fortfarande vid satt tid. Du kan med andra ord sova i lugn och ro. Väckarklocka 1,8 5 509 SEK 509 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Radio & Stereo
  4. Väckarklocka