Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Kompakt DAB/FM klockradio med stor LCD-skärm

Sony XDR-C1DBP - Fyndvara

  Art.nr: X227539
  • DAB/DAB+ och FM-radio
  • Dimbar LCD-display
  • USB-port för laddning av din smartphone
  • 2 olika inbyggda alarm
  • Snoozefunktion

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Sony XDR-C1DBP är en klockradio i spännande form som passar utmärkt vid nattduksbordet och låter dig vakna till din favoritstation. Du har möjlighet att lagra fem digitala förinställda kanaler, med både DAB- och FM-radio har du tillgång till en mängd olika program och musikstationer. Tack vare klockradions inbyggda USB-port laddar du dessutom enkelt din smartphone, perfekt när övriga strömuttag inte finns tillgängliga. 

DAB/DAB+ och FM-radio

Hitta gamla och nya favoritkanaler. Med DAB- och FM-radio har du möjlighet att utforska ett enormt utbud av digitala radiostationer!

Dimbar LCD-display

Du söker och får information om DAB-programmen på den stora LCD-skärmen samtidigt som du har en stor skärmvisning av klockan. Dessutom är displayen dimbar vilket gör att den inte kommer hålla dig vaken om nätterna.

USB-port för laddning

Klockradion är utrustad med en USB-port som tillåter dig att ladda din smartphone - det gör att du alltid kan vakna till en fulladdad telefon!

2 olika inbyggda alarm

Välj hur du vill starta dagen. Med två alarm kan du antingen bli väckt av radion eller ett summerlarm.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X227539 Sony Sony XDR-C1DBP XDRC1DBP.CED Sony XDR-C1DBP är en klockradio i spännande form som passar utmärkt vid nattduksbordet och låter dig vakna till din favoritstation. Du har möjlighet att lagra fem digitala förinställda kanaler, med både DAB- och FM-radio har du tillgång till en mängd olika program och musikstationer. Tack vare klockradions inbyggda USB-port laddar du dessutom enkelt din smartphone, perfekt när övriga strömuttag inte finns tillgängliga.  DAB/DAB+ och FM-radio Hitta gamla och nya favoritkanaler. Med DAB- och FM-radio har du möjlighet att utforska ett enormt utbud av digitala radiostationer! Dimbar LCD-display Du söker och får information om DAB-programmen på den stora LCD-skärmen samtidigt som du har en stor skärmvisning av klockan. Dessutom är displayen dimbar vilket gör att den inte kommer hålla dig vaken om nätterna. USB-port för laddning Klockradion är utrustad med en USB-port som tillåter dig att ladda din smartphone - det gör att du alltid kan vakna till en fulladdad telefon! 2 olika inbyggda alarm Välj hur du vill starta dagen. Med två alarm kan du antingen bli väckt av radion eller ett summerlarm. Väckarklocka 4,6 8 839 SEK 839 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. Radio & Stereo
  4. Väckarklocka