Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Nyhet

43" 4K LED-TV med NanoCell-teknik och levande färger

LG 43NANO79

  Art.nr: 1015161
  • 4K NanoCell-bildskärm
  • Quad-Core 4K-processor
  • Inbyggd Google Assistant
  • Stöd för HLG och HDR10 Pro
  • LG ThinQ AI & WebOS Smart-TV

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

NANO79 är senaste serien i LG Nano-familj av briljanta 4K-TV. Denna 43" 4K TV med NanoCell-teknik erbjuder utmärkt bildkvalitet och otroligt rena och levande färger. En kraftfull Quad Core-processor håller prestandan på topp i TV:n och kan även skala upp bildmaterial i lägre bildkvalitet till närmare en 4K-bild. Så upplev dina gamla favoritfilmer och serier på nytt i bättre bildkvalitet än någonsin tidigare med LG NANO79.

Otrolig 4K-bild med rena färger

När 4K-upplösning kombineras med NanoCell-teknik blir resultatet en starkare och skarpare bild med ett brett färgspektrum. NanoCell-tekniken använder nanopartiklar för att skapa rena färger genom att filtrera bort felaktiga nyanser och öka RGB-spektrumets renhet. Färgerna återges realistiskt, oavsett om du tittar på en sportsändning eller innehåll från tjänster som Netflix och YouTube.

HLG och HDR10 Pro

Du får alltid den bästa bildkvaliteten för HDR-innehåll med stödet för HLG och HDR10 Pro. Den justerar bilden scen efter scen och ger mer detaljer samt perfekt ljusstyrka och färgschema.

Se filmer i ett nytt ljus

Filmmaker Mode™ gör det ännu roligare att titta på filmer. Den gör att du kan titta på filmer med exakt de bilder som filmskaparen avsåg, vilket ger dig en riktig filmupplevelse med originalbilderna i felfri kvalitet.

1015161 1015161 LG LG 43NANO79 43NANO796NE.AEU NANO79 är senaste serien i LG Nano-familj av briljanta 4K-TV. Denna 43" 4K TV med NanoCell-teknik erbjuder utmärkt bildkvalitet och otroligt rena och levande färger. En kraftfull Quad Core-processor håller prestandan på topp i TV:n och kan även skala upp bildmaterial i lägre bildkvalitet till närmare en 4K-bild. Så upplev dina gamla favoritfilmer och serier på nytt i bättre bildkvalitet än någonsin tidigare med LG NANO79.Otrolig 4K-bild med rena färgerNär 4K-upplösning kombineras med NanoCell-teknik blir resultatet en starkare och skarpare bild med ett brett färgspektrum. NanoCell-tekniken använder nanopartiklar för att skapa rena färger genom att filtrera bort felaktiga nyanser och öka RGB-spektrumets renhet. Färgerna återges realistiskt, oavsett om du tittar på en sportsändning eller innehåll från tjänster som Netflix och YouTube.HLG och HDR10 ProDu får alltid den bästa bildkvaliteten för HDR-innehåll med stödet för HLG och HDR10 Pro. Den justerar bilden scen efter scen och ger mer detaljer samt perfekt ljusstyrka och färgschema.Se filmer i ett nytt ljusFilmmaker Mode™ gör det ännu roligare att titta på filmer. Den gör att du kan titta på filmer med exakt de bilder som filmskaparen avsåg, vilket ger dig en riktig filmupplevelse med originalbilderna i felfri kvalitet. 39 - 43 tum 3,9 9 5990 SEK 5990 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. TV
  4. 39 - 43 tum