Fyndvara

43" 4K UHD-TV med Android och Dolby Audio

Xiaomi Mi LED-TV 4S 43 EU - Fyndvara

  Art.nr: X1012573
  • 4K UHD-upplösning
  • Inbyggd Chromecast
  • 2GB RAM + 8GB ROM
  • Stöd för röstassistent
  • Bluetooth 4.2 och Wifi

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Upplev din favoritfilm i verklighetstrogen 4K UHD-upplösning i en tunn elegant design. Xiaomi Mi LED-TV 4S 43 EU är en 4K UHD-TV med en 64 bit Quad-core processor som ger dig en detaljrik bild med en otrolig färgåtergivning. Med operativsystemet Android kan du välja och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. En inbyggd chromecast och ett stöd för röstassistent i Xiaomi Mi LED-TV 4S gör att du har hela kvällen fylld med underhållning.

4K UHD-upplösning

Upplev dina filmer och serier i en verklighetstrogen bildkvalitet. Med 4K UHD-upplösning i din TV får du 4 gånger fler pixlar än en vanlig TV med Full HD. Resultatet är en högre bildkvalitet i din TV med fler detaljer och knivskarp bild. Med 4K får du även njuta av en avsevärt förbättrad färgåtergivning. 

Upptäck Android TV

I Xiaomi Mi LED-TV får du tillgång till en värld av innehåll, appar och spel genom operativsystemet Android TV. Hitta nya favoritfilmer, se en direktsänd fotbollsmatch eller varför inte förgylla kvällen men roliga kattklipp på Youtube? Välj och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. I Andriod TV finns det någonting kul för alla. 

Se allt med HDR

Med stöd för HDR och MEMC i Xiaomi Mi LED-TV lyfts detaljerna fram i både ljusa och mörka scener. Det gör att du inte går miste om viktiga händelser i de mörka scenerna i dina filmer. 

Bättre ljud med Dolby Audio

Med stöd för DTS/ Dolby Audio får din underhållning ett rikt, klart och kraftfullt ljud i din Xiaomi TV. Dolby optimerar ljudet efter det du tittar på och hjälper dig även att höra dialogerna bättre. Du får ett nyanserat ljud med klarhet, detaljrikedom och djup på en och samma gång.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1012573 Xiaomi Xiaomi Mi LED-TV 4S 43 EU ELA4378GL Upplev din favoritfilm i verklighetstrogen 4K UHD-upplösning i en tunn elegant design. Xiaomi Mi LED-TV 4S 43 EU är en 4K UHD-TV med en 64 bit Quad-core processor som ger dig en detaljrik bild med en otrolig färgåtergivning. Med operativsystemet Android kan du välja och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. En inbyggd chromecast och ett stöd för röstassistent i Xiaomi Mi LED-TV 4S gör att du har hela kvällen fylld med underhållning. 4K UHD-upplösning Upplev dina filmer och serier i en verklighetstrogen bildkvalitet. Med 4K UHD-upplösning i din TV får du 4 gånger fler pixlar än en vanlig TV med Full HD. Resultatet är en högre bildkvalitet i din TV med fler detaljer och knivskarp bild. Med 4K får du även njuta av en avsevärt förbättrad färgåtergivning.  Upptäck Android TV I Xiaomi Mi LED-TV får du tillgång till en värld av innehåll, appar och spel genom operativsystemet Android TV. Hitta nya favoritfilmer, se en direktsänd fotbollsmatch eller varför inte förgylla kvällen men roliga kattklipp på Youtube? Välj och vraka mellan populära appar som Netflix, Youtube och Google Play Musik. I Andriod TV finns det någonting kul för alla.  Se allt med HDR Med stöd för HDR och MEMC i Xiaomi Mi LED-TV lyfts detaljerna fram i både ljusa och mörka scener. Det gör att du inte går miste om viktiga händelser i de mörka scenerna i dina filmer.  Bättre ljud med Dolby Audio Med stöd för DTS/ Dolby Audio får din underhållning ett rikt, klart och kraftfullt ljud i din Xiaomi TV. Dolby optimerar ljudet efter det du tittar på och hjälper dig även att höra dialogerna bättre. Du får ett nyanserat ljud med klarhet, detaljrikedom och djup på en och samma gång. 39 - 43 tum 3,1 6 4490 SEK 4490 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. TV
  4. 39 - 43 tum