Vi använder cookies för att ge dig den bästa upplevelsen av vår webbplats. Genom att fortsätta använda webbplatsen godkänner du detta. Läs mer
Fyndvara

39-tums Full HD LED-TV med smarta appar

Andersson LED3982FDC PVR - Fyndvara

  Art.nr: X184860
  • 39-tums Full HD LED-TV
  • Digital-TV (DVB-T/C) med USB-inspelning
  • Internetfunktioner inkl. Netflix
  • DLNA-nätverk
  • 4 HDMI / 2 USB

Denna vara säljs ej längre

Du har kommit till en produkt som inte längre finns i vårt sortiment.

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Andersson LED3982FDC PVR är en 39-tums Full HD LED-TV med inbyggd digital-TV-mottagare med USB-inspelning, DLNA-nätverk och internetfunktioner samt gott om anslutningsmöjligheter.

Full HD-TV med LED-belysning

Andersson LED En LED-TV är egentligen en LCD-TV, men med en annan typ av panelbelysning – dioder. Tack vare LED-belysningen får man en mängd fördelar gentemot vanliga LCD-TV-apparater. Man kan göra TV:n betydligt tunnare. Dessutom kan man minska energiförbrukningen vilket är bra för både plånboken och miljön. Ytterligare fördelar är bättre kontrast och djupare svärta än med traditionell belysning, bilden blir helt enkelt mer verklighetstrogen.
 

Inbyggd digital kombituner (MPEG2/4*)

Andersson Digital-TV Inbyggd digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C) innebär att man inte behöver köpa till någon extra digitalbox samt tar bort behovet av flera fjärrkontroller och extra kablar, perfekt för den som vill ha en stilren installation på väggen. Din nya 39-tums Full HD LED-TV har stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar*.

CI+-port på sidan av TV:n ger möjlighet att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n. Kan det bli enklare?

Inspelningsfunktion (PVR) via USB

Andersson PVR Tack vare den inbyggda PVR-funktionen (Personal Video Recorder) får du möjlighet att spela in eller pausa digital-TV-program via den inbyggda digital-TV-mottagaren (DVB-T/C) utan behov av extra digital-TV-mottagare med inspelningsstöd. Denna unika funktion låter dig spela in eller pausa digital-TV-program direkt i TV:n via en ansluten USB-enhet**, kan det bli smidigare?

3 års garanti och 100% pixelgaranti

Andersson LED När man köper denna Andersson-TV kan man känna sig trygg. På denna LED-TV får man nämligen en produktgaranti på hela tre år, samt att man även får 100% pixelgaranti i tre år. Vanligtvis erbjuds man en garanti på två år, men med Andersson LED-TV får man alltså en garanti på hela tre år. 100% pixelgaranti gäller från första defekta pixeln, vilket även detta ger ett ytterligare mervärde för pengarna.

 

DLNA-nätverk för foto, musik och film

Tack vare DLNA-nätverk kan man förvandla sin nya TV till en komplett multimediacentral. Koppla bara in TV:n med nätverkskabel till ett befintligt nätverk och strömma foto, musik och film direkt till skärmen.

Din nya TV är även WiFi Ready vilket innebär att man genom att köpa till en separata USB WiFi-adapter kan ansluta sin TV till ett befintligt trådlöst nätverk. Med USB WiFi-adaptern kan man få till en både smart och snygg installation av sin nya TV på väggen.

 

Andersson WiFi-adapter Köp till USB WiFi-adapter för trådlöst nätverk
Med WiFi-adapter kan du koppla upp din TV mot ett befintligt trådlöst nätverk och slipper på så vis dra nätverkskabel.

Andersson WiFi-adapter
 

Netflix, Facebook, YouTube och Twitter direkt på skärmen

Med Andersson LED3982FDC PVR 39-tums Full HD LED-TV kan man koppla upp sig på nätet och använda de inbyggda internetfunktionerna för att ytterligare bredda sin upplevelse av TV:n. Nu kan du t.ex. hålla koll på ditt sociala liv via Facebook, kolla in de senaste filmerna via YouTube eller dela med dig av spännande händelser i ditt liv på Twitter, direkt på skärmen.

Andersson LED3982FDC PVR har även Netflix förinstallerat för att strömma film. Allt som behövs för att njuta av dina favoritfilmer är ett konto hos Netflix.

Styr din TV med din mobila enhet (iOS och Android)

Andersson iOS TV-styrning Har du en portabel Apple eller Android-enhet kan du ladda ner vår applikation för styrning av LED-TV i 8-serien via iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enheter med version 2.1 eller högre. Med appen får man bland annat ett tangetbord som gör det enkelare att t.ex. söka efter videos på YouTube. 

Klicka här för att komma till appen på iTunes

Klicka här för att komma till appen på Google Play

USB-ingång för enkel uppspelning av media

Andersson USB-ingång Andersson LED3982FDC PVR LED-TV är utrustad med två USB-ingångar på sidan. Anslutningarna ger tillgång till de flesta moderna filformat på marknaden. Anslut bara USB-minnet till någon av USB-ingångarna på sidan av TV:n och se på dina foton, spela upp din musik eller se på din favoritfilm, svårare än så är det inte.

Klicka här för att se vilka format Andersson LED3982FDC PVR stödjer. (länken öppnas i ett nytt fönster).

Perfekt digital anslutning med HDMI

Andersson HDMI HDMI ger en okomprimerad digital signal från källan till TV:n vilket ger perfekt bildkvalitet. HDMI-signalen är fullständigt bakåtkompatibel med DVI-källor vilket ger möjlighet att ansluta t.ex. en dator med DVI-utgång med perfekt, digital bildkvalitet. Din nya TV är utrustad med hela 4 HDMI-ingångar (3 på sidan, 1 riktad nedåt) vilket gör att man kan ansluta flera enheter så som Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler, mediaspelare, datorer eller HDTV-mottagare och njuta av bästa möjliga bild- och ljudkvalitet.

Utöver detta är TV:n även utrustad med klassiska analoga anslutningar som komponentvideoingång, två scartingångar (1 RGB-kompatibel, 1 via scartadapter), A/V-ingång (3,5 mm, adapter medföljer) samt VGA-ingång. För utkoppling av ljudet till hemmabiosystem har man tillgång till optisk digital ljudutgång.

TV:n är dessutom utrustad med något så unikt som en subwooferutgång vilket innebär att man kan ansluta en aktiv subwoofer direkt i TV:n och få betydligt djupare basåtergivning än vad TV-högtalarna normalt sett kan erbjuda.

* Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion.

** USB-minnen och hårddiskar måste vara USB 2.0-kompatibla och vara formaterad med FAT32-formatering. Hårddiskar över 1TB kan behöva formateras via dator innan användning. För hårddiskar krävs det att dessa har egen strömförsörjning.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Andersson Andersson LED3982FDC PVR Andersson LED3982FDC PVR är en 39-tums Full HD LED-TV med inbyggd digital-TV-mottagare med USB-inspelning, DLNA-nätverk och internetfunktioner samt gott om anslutningsmöjligheter. Full HD-TV med LED-belysning En LED-TV är egentligen en LCD-TV, men med en annan typ av panelbelysning – dioder. Tack vare LED-belysningen får man en mängd fördelar gentemot vanliga LCD-TV-apparater. Man kan göra TV:n betydligt tunnare. Dessutom kan man minska energiförbrukningen vilket är bra för både plånboken och miljön. Ytterligare fördelar är bättre kontrast och djupare svärta än med traditionell belysning, bilden blir helt enkelt mer verklighetstrogen.   Inbyggd digital kombituner (MPEG2/4*) Inbyggd digital-TV-mottagare för marksänd digital-TV (DVB-T) samt digital-TV via kabel-TV (DVB-C) innebär att man inte behöver köpa till någon extra digitalbox samt tar bort behovet av flera fjärrkontroller och extra kablar, perfekt för den som vill ha en stilren installation på väggen. Din nya 39-tums Full HD LED-TV har stöd för både MPEG2 och MPEG4-sändningar*. CI+-port på sidan av TV:n ger möjlighet att ansluta en CA-modul (finns som tillbehör) och programkort från programleverantör (abonnemang tecknas separat) för mottagning av betalkanaler direkt i TV:n. Kan det bli enklare? Inspelningsfunktion (PVR) via USB Tack vare den inbyggda PVR-funktionen (Personal Video Recorder) får du möjlighet att spela in eller pausa digital-TV-program via den inbyggda digital-TV-mottagaren (DVB-T/C) utan behov av extra digital-TV-mottagare med inspelningsstöd. Denna unika funktion låter dig spela in eller pausa digital-TV-program direkt i TV:n via en ansluten USB-enhet**, kan det bli smidigare? 3 års garanti och 100% pixelgaranti När man köper denna Andersson-TV kan man känna sig trygg. På denna LED-TV får man nämligen en produktgaranti på hela tre år, samt att man även får 100% pixelgaranti i tre år. Vanligtvis erbjuds man en garanti på två år, men med Andersson LED-TV får man alltså en garanti på hela tre år. 100% pixelgaranti gäller från första defekta pixeln, vilket även detta ger ett ytterligare mervärde för pengarna.   DLNA-nätverk för foto, musik och film Tack vare DLNA-nätverk kan man förvandla sin nya TV till en komplett multimediacentral. Koppla bara in TV:n med nätverkskabel till ett befintligt nätverk och strömma foto, musik och film direkt till skärmen. Din nya TV är även WiFi Ready vilket innebär att man genom att köpa till en separata USB WiFi-adapter kan ansluta sin TV till ett befintligt trådlöst nätverk. Med USB WiFi-adaptern kan man få till en både smart och snygg installation av sin nya TV på väggen.   Köp till USB WiFi-adapter för trådlöst nätverk Med WiFi-adapter kan du koppla upp din TV mot ett befintligt trådlöst nätverk och slipper på så vis dra nätverkskabel. Andersson WiFi-adapter   Netflix, Facebook, YouTube och Twitter direkt på skärmen Med Andersson LED3982FDC PVR 39-tums Full HD LED-TV kan man koppla upp sig på nätet och använda de inbyggda internetfunktionerna för att ytterligare bredda sin upplevelse av TV:n. Nu kan du t.ex. hålla koll på ditt sociala liv via Facebook, kolla in de senaste filmerna via YouTube eller dela med dig av spännande händelser i ditt liv på Twitter, direkt på skärmen. Andersson LED3982FDC PVR har även Netflix förinstallerat för att strömma film. Allt som behövs för att njuta av dina favoritfilmer är ett konto hos Netflix. Styr din TV med din mobila enhet (iOS och Android) Har du en portabel Apple eller Android-enhet kan du ladda ner vår applikation för styrning av LED-TV i 8-serien via iPhone, iPad, iPod touch eller Android-enheter med version 2.1 eller högre. Med appen får man bland annat ett tangetbord som gör det enkelare att t.ex. söka efter videos på YouTube.  Klicka här för att komma till appen på iTunes Klicka här för att komma till appen på Google Play USB-ingång för enkel uppspelning av media Andersson LED3982FDC PVR LED-TV är utrustad med två USB-ingångar på sidan. Anslutningarna ger tillgång till de flesta moderna filformat på marknaden. Anslut bara USB-minnet till någon av USB-ingångarna på sidan av TV:n och se på dina foton, spela upp din musik eller se på din favoritfilm, svårare än så är det inte. Klicka här för att se vilka format Andersson LED3982FDC PVR stödjer. (länken öppnas i ett nytt fönster). Perfekt digital anslutning med HDMI HDMI ger en okomprimerad digital signal från källan till TV:n vilket ger perfekt bildkvalitet. HDMI-signalen är fullständigt bakåtkompatibel med DVI-källor vilket ger möjlighet att ansluta t.ex. en dator med DVI-utgång med perfekt, digital bildkvalitet. Din nya TV är utrustad med hela 4 HDMI-ingångar (3 på sidan, 1 riktad nedåt) vilket gör att man kan ansluta flera enheter så som Blu-ray-spelare, moderna spelkonsoler, mediaspelare, datorer eller HDTV-mottagare och njuta av bästa möjliga bild- och ljudkvalitet. Utöver detta är TV:n även utrustad med klassiska analoga anslutningar som komponentvideoingång, två scartingångar (1 RGB-kompatibel, 1 via scartadapter), A/V-ingång (3,5 mm, adapter medföljer) samt VGA-ingång. För utkoppling av ljudet till hemmabiosystem har man tillgång till optisk digital ljudutgång. TV:n är dessutom utrustad med något så unikt som en subwooferutgång vilket innebär att man kan ansluta en aktiv subwoofer direkt i TV:n och få betydligt djupare basåtergivning än vad TV-högtalarna normalt sett kan erbjuda. * Operatörsberoende, vänligen konsultera leverantören av tjänsten för information om tillgänglighet/funktion. ** USB-minnen och hårddiskar måste vara USB 2.0-kompatibla och vara formaterad med FAT32-formatering. Hårddiskar över 1TB kan behöva formateras via dator innan användning. För hårddiskar krävs det att dessa har egen strömförsörjning. TV 37 - 49 tum 1 1 2990 SEK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Ljud & Bild
  3. TV
  4. TV 37 - 49 tum