Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Kontaktfri febertermometer för vuxna och barn

iHealth PT3 Infrared No-Touch Thermometer - Fyndvara

  Art.nr: X1013266
 • Över 100 infraröda mätpunkter
 • 100 % hygienisk
 • 32° - 42,9 °C mätområde
 • Vibration och belyst display
 • Inga appar behövs

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


iHealth PT3 är en infraröd febertermometer som med hjälp av över hundra datapunkter ger en exakt temperaturavläsning - utan att behöva röra dem du vill ta tempen på. På så sätt motverkar man eventuell överföring av virus och baciller. Med hjälp av en endaste knapp för du fram resultatet på en sekund. När den har ett resultat, avger den en vibrering och då kan du se aktuell temperatur på den självupplysta displayen.

Egenskaper för iHealth PT3 febertermometer

 • Välj mellan °C och °F
 • 3 cm mätavstånd
 • Temperatur 32° - 42,9 °C
 • Inga appar behövs
 • Över 100 mätpunkter
 • Kräver ingen beröring, 100 % hygienisk
 • En knapp för enkel hantering
 • Vibrerar när den fått ett resultat
 • Självupplysande display
 • Drivs med 2 st AA-batterier (ingår)
iHealth PT3 Infrared No-Touch Thermometer

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1013266 iHealth iHealth PT3 Infrared No-Touch Thermometer PT3 iHealth PT3 är en infraröd febertermometer som med hjälp av över hundra datapunkter ger en exakt temperaturavläsning - utan att behöva röra dem du vill ta tempen på. På så sätt motverkar man eventuell överföring av virus och baciller. Med hjälp av en endaste knapp för du fram resultatet på en sekund. När den har ett resultat, avger den en vibrering och då kan du se aktuell temperatur på den självupplysta displayen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Egenskaper för iHealth PT3 febertermometer Välj mellan °C och °F3 cm mätavståndTemperatur 32° - 42,9 °CInga appar behövsÖver 100 mätpunkterKräver ingen beröring, 100 % hygieniskEn knapp för enkel hanteringVibrerar när den fått ett resultatSjälvupplysande displayDrivs med 2 st AA-batterier (ingår) Träning & Hälsa 3 2 659 SEK 659 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Personvård
 3. Träning & Hälsa