Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Locktång för varierande lockstorlekar!

Remington CI95 Pearl Conical Curl - Fyndvara

  Art.nr: X175392
  • Varierande lockstorlek
  • 3m sladd med vridbart fäste
  • Koniskformad tång
  • Avancerad keramisk beläggning med äkta pärlskimmr!
  • Digital display 130 ºC till 210ºC

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

CI95 Pearl

Locktången har en cylindrisk form - vira bara håret runt cylindern och håll några sekunder för att fixa allt från tajta glansiga lockar till mjuka vågor som håller hela dagen.

Avancerad teknik

Avancerad keramisk “Ultimate” beläggning med äkta pärlskimmr, vilket ger dig 8 x slätare/bättre glid och 5 x längre hållbarhet för dina lockar.

Locktången ingår i Pearl Styling Kollektionen :

Remington lämnar hela 5 års garanti på denna produkt!
 

Egenskaper:

Digital display 130 ºC till 210ºC
Temperaturlås för att förhindra att temperaturen ändras under styling
Snabb uppvärmning - 30 sek
Konisk cylinderform för naturliga mjuka lockar
Kallt grepp i toppen
Auto. voltomställning för hela världen
Auto. Avstängning efter 60 min
3m sladd med vridbart fäste
Värmetålig förvaringspåse

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Remington Remington CI95 Pearl Conical Curl CI95 Pearl CI95 PearlLocktången har en cylindrisk form - vira bara håret runt cylindern och håll några sekunder för att fixa allt från tajta glansiga lockar till mjuka vågor som håller hela dagen.Avancerad teknikAvancerad keramisk “Ultimate” beläggning med äkta pärlskimmr, vilket ger dig 8 x slätare/bättre glid och 5 x längre hållbarhet för dina lockar.Locktången ingår i Pearl Styling Kollektionen : Remington lämnar hela 5 års garanti på denna produkt! Egenskaper:Digital display 130 ºC till 210ºCTemperaturlås för att förhindra att temperaturen ändras under stylingSnabb uppvärmning - 30 sekKonisk cylinderform för naturliga mjuka lockarKallt grepp i toppenAuto. voltomställning för hela världenAuto. Avstängning efter 60 min3m sladd med vridbart fästeVärmetålig förvaringspåse Personvård för kvinnor 4,6 28 299 SEK 299 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Personvård
  3. Personvård för kvinnor