Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Trådlös övervakningskamera för det smarta hemmet

D-Link Wire-Free Camera DCS-2800LH - Fyndvara

  Art.nr: X1005234
  • Filmar i full HD
  • 2-vägs ljud
  • IP65-klassad
  • Lång batteritid
  • Avancerad PIR-detektor

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Mydlink Pro Wire-Free-kamerorna är konstruerade för att vara diskreta, vädertåliga och helt trådfria som aldrig tidigare. Så att du kan placera dem nästan var som helst inomhus eller utomhus och vara fri från vardagliga bekymmer. Med den magnetiska vägg- eller takmonteringen kan kamerorna enkelt monteras där du önskar och med 1080p Full HD-klarhet kan du spela in alla detaljer. Perfekt att kunna montera i bakgården och på framsidan av huset eller varför inte inne i hemmet för att få övervakning precis där du önskar.

Kraftfull rörelsedetektering

Den trådlösa kamerans avancerade rörelsesensiv passiv infraröd sensor (PIR) reducerar kraftigt falska larm. När rörelse detekteras startar det automatiskt inspelningen och skickar en omedelbar varning till din telefon. Med Inbyggd infraröd LED-nightvision gör att du kan se upp till 7,5 meter, även i fullständigt mörker.

Hör allt i hemmet

Tala igenom den inbyggda högtalaren och hör allt ljud som spelats in av mikrofonen. Tala om för hunden att den inte får ligga i sängen, prata med dina barn medan de spelar eller prata med familjen i hemmet.

OBS! För att få DCS-2800LH att fungera behöver man kompletterande kit DCS-2802KT.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1005234 D-Link D-Link Wire-Free Camera DCS-2800LH DCS-2800LH Mydlink Pro Wire-Free-kamerorna är konstruerade för att vara diskreta, vädertåliga och helt trådfria som aldrig tidigare. Så att du kan placera dem nästan var som helst inomhus eller utomhus och vara fri från vardagliga bekymmer. Med den magnetiska vägg- eller takmonteringen kan kamerorna enkelt monteras där du önskar och med 1080p Full HD-klarhet kan du spela in alla detaljer. Perfekt att kunna montera i bakgården och på framsidan av huset eller varför inte inne i hemmet för att få övervakning precis där du önskar. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Kraftfull rörelsedetektering Den trådlösa kamerans avancerade rörelsesensiv passiv infraröd sensor (PIR) reducerar kraftigt falska larm. När rörelse detekteras startar det automatiskt inspelningen och skickar en omedelbar varning till din telefon. Med Inbyggd infraröd LED-nightvision gör att du kan se upp till 7,5 meter, även i fullständigt mörker. Hör allt i hemmet Tala igenom den inbyggda högtalaren och hör allt ljud som spelats in av mikrofonen. Tala om för hunden att den inte får ligga i sängen, prata med dina barn medan de spelar eller prata med familjen i hemmet. OBS! För att få DCS-2800LH att fungera behöver man kompletterande kit DCS-2802KT. Övervakningskamera 5 1 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet
  3. Övervakningskamera