Fyndvara

Startpaket för det smarta hemmet

Telldus Startpaket Z-wave V1 - Fyndvara

  Art.nr: X235149
 • Z-Wave gateway Tellstick ZNET Lite
 • Plug-in-strömbrytare
 • Magnetkontakt
 • Styr ditt hem från mobilen
 • Kompatibelt med Telldus Live

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Detta är ett det perfekta startpaketet för dig som vill komma igång med Z-Wave i ditt smarta hem. Paketet innehåller en TellStick TZNET Lite med dubbelriktad Z-Wave och sändning av 433MHz, två plugin-mottagare och en magnetsensor. Ett perfekt instegspaket för att täcka de grundläggande behoven. Givetvis är det kompatibelt med Telldus Live, och du kan enkelt bygga ut systemet både med tidigare mottagare och med nya enheter.

Paketet använder Z-Wave teknologi för att kunna leverera maximal prestanda. Delarna i paketet kopplas till Telldus portal (Telldus Live), där du sedan kan kontrollera hela ditt hem. Ladda sedan även ner den kostnadsfria appen till din smartphone så kan du styra ditt hem från hela världen så länge du har en internetuppkoppling. Viktigt att förtydliga är att den här versionen endast sänder på 433-bandet och kan inte ta emot data på 433-bandet, exempelvis från temperatursensorer och dörr/fönstermagneter. Vill du kunna ta emot data på 433-bandet behöver du version 2 på gatewayen.

Z-Wave gateway Tellstick ZNET Lite

 • Inbyggd 433 MHz sändare
 • Räckvidd: 30 meter
 • Frekvens: 868.42MHz (EU) + 433.92MHz TX
 • Z-Wave chip: 500 Plus
 • Strömförsörjning: 5V DC / 1A (adapter medföljer)
 • Nödvändiga kablar ingår

Plug-in-strömbrytare

 • Funktion: På/Av
 • Räckvidd: 30 meter
 • Frekvens: 868.42MHz (EU)
 • Z-Wave chip: 500 Plus
 • Strömförsörjning: 230V~ 50Hz
 • Max belastning: 2300W / 10A

Magnetkontakt

 • Räckvidd: 30 meter
 • Frekvens: 868.42MHz (EU)
 • Z-Wave chip: 500 Plus
 • Strömförsörjning: 3.6V 1/2 AA batteri (medföljer)

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X235149 Telldus Telldus Startpaket Z-wave V1 312640 Detta är ett det perfekta startpaketet för dig som vill komma igång med Z-Wave i ditt smarta hem. Paketet innehåller en TellStick TZNET Lite med dubbelriktad Z-Wave och sändning av 433MHz, två plugin-mottagare och en magnetsensor. Ett perfekt instegspaket för att täcka de grundläggande behoven. Givetvis är det kompatibelt med Telldus Live, och du kan enkelt bygga ut systemet både med tidigare mottagare och med nya enheter. Paketet använder Z-Wave teknologi för att kunna leverera maximal prestanda. Delarna i paketet kopplas till Telldus portal (Telldus Live), där du sedan kan kontrollera hela ditt hem. Ladda sedan även ner den kostnadsfria appen till din smartphone så kan du styra ditt hem från hela världen så länge du har en internetuppkoppling. Viktigt att förtydliga är att den här versionen endast sänder på 433-bandet och kan inte ta emot data på 433-bandet, exempelvis från temperatursensorer och dörr/fönstermagneter. Vill du kunna ta emot data på 433-bandet behöver du version 2 på gatewayen. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Z-Wave gateway Tellstick ZNET LiteInbyggd 433 MHz sändareRäckvidd: 30 meterFrekvens: 868.42MHz (EU) + 433.92MHz TXZ-Wave chip: 500 PlusStrömförsörjning: 5V DC / 1A (adapter medföljer)Nödvändiga kablar ingår Plug-in-strömbrytareFunktion: På/AvRäckvidd: 30 meterFrekvens: 868.42MHz (EU)Z-Wave chip: 500 PlusStrömförsörjning: 230V~ 50HzMax belastning: 2300W / 10A MagnetkontaktRäckvidd: 30 meterFrekvens: 868.42MHz (EU)Z-Wave chip: 500 PlusStrömförsörjning: 3.6V 1/2 AA batteri (medföljer) Röstassistent och hub 3,7 3 809 SEK 809 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Smarta hem & Trygghet
 3. Röstassistent och hub