Fyndvara

Håll koll på din energiförbrukning i din iPhone

Elgato Energy - Fyndvara

  Art.nr: X221695
 • Kompatibel med Apple HomeKit
 • Slå på / av elapparater via telefonen
 • Se din energiförbrukning
 • För iPhone, iPad, och iPod Touch
 • Bluetooth 4.0-anslutning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Elgato Eve Energy

Lev smartare genom att veta mer om den plats som du bryr dig mest om. Eves HomeKit-produkter samlar in data om luftkvalitet, temperatur, luftfuktighet, lufttryck, energiförbrukning med mera. Ladda ner appen HomeKit och få överblick över ditt hem på ett ögonblick, direkt i din iPhone och iPad. Få kännedom som hjälper dig att förbättra din komfort och gör ditt hem till en smartare plats.

Full kontroll

Starta kaffebryggaren från sängen och ha färdigbryggt kaffe när du kommer ut i köket, stäng av TV’n en trappa ner eller se hur mycket ström dammsugaren, kylskåpet eller hårfönen förbrukar. Detta och mycket mer kan du göra med Eve Energy. Se din energiförbrukning på ett ögonblick, och se grafer per dag, månad eller år, direkt i mobilen. 

Eve Energy består av en elkontakt som du stoppar i vägguttaget, och sedan pluggar in din hushållsapparat i. Sedan kan du slå på och av uttaget med appen, via Siri eller genom att trycka på den fysiska knappen på uttaget.

Använd din röst

Använd Siri för att slå på eller av ett eluttag med bara din röst. Ge egna namn till dina tillbehör med hjälp av Eve-appen, och gruppera dem för att komma åt dem samtidigt.

Känn dig trygg

Med all viktig information du lägger i ditt nya smarta hem, är det viktigt att tänka på datasäkerhet. Du kan känna dig trygg med HomeKit då all data överförs och lagras med end-to-end-kryptering, vilket innebär att ingen annan än du kan komma åt den.

Kompatibla produkter

Eve passar med iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.4 eller senare. Appen HomeKit kräver en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1 eller senare. För att styra HomeKit-aktiverade tillbehör utanför hemmet krävs en Apple TV (3:e generationen eller senare) med Apple TV-programvara 7.0 eller senare och en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1 eller senare.

Eve Energy passar för europeiska uttag (typ E & F) och elapparater (typ C & F).

Tekniska specifikationer

 • Input: AC 100-240 V, 50/60 Hz
 • Output: AC 100-240 V
 • Max. 11A / 2500 W
 • Trådlös kommunikation med Bluetooth 4.0 Smart
 • Europeisk elkontakt
 • Endast för inomhusbruk
 • Mått: 49 x 49 x 73 mm

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X221695 Elgato Elgato Energy 1EE108301000 Elgato Eve Energy Lev smartare genom att veta mer om den plats som du bryr dig mest om. Eves HomeKit-produkter samlar in data om luftkvalitet, temperatur, luftfuktighet, lufttryck, energiförbrukning med mera. Ladda ner appen HomeKit och få överblick över ditt hem på ett ögonblick, direkt i din iPhone och iPad. Få kännedom som hjälper dig att förbättra din komfort och gör ditt hem till en smartare plats. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Full kontroll Starta kaffebryggaren från sängen och ha färdigbryggt kaffe när du kommer ut i köket, stäng av TV’n en trappa ner eller se hur mycket ström dammsugaren, kylskåpet eller hårfönen förbrukar. Detta och mycket mer kan du göra med Eve Energy. Se din energiförbrukning på ett ögonblick, och se grafer per dag, månad eller år, direkt i mobilen.  Eve Energy består av en elkontakt som du stoppar i vägguttaget, och sedan pluggar in din hushållsapparat i. Sedan kan du slå på och av uttaget med appen, via Siri eller genom att trycka på den fysiska knappen på uttaget. Använd din röst Använd Siri för att slå på eller av ett eluttag med bara din röst. Ge egna namn till dina tillbehör med hjälp av Eve-appen, och gruppera dem för att komma åt dem samtidigt. Känn dig trygg Med all viktig information du lägger i ditt nya smarta hem, är det viktigt att tänka på datasäkerhet. Du kan känna dig trygg med HomeKit då all data överförs och lagras med end-to-end-kryptering, vilket innebär att ingen annan än du kan komma åt den. Kompatibla produkter Eve passar med iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.4 eller senare. Appen HomeKit kräver en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1 eller senare. För att styra HomeKit-aktiverade tillbehör utanför hemmet krävs en Apple TV (3:e generationen eller senare) med Apple TV-programvara 7.0 eller senare och en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 8.1 eller senare. Eve Energy passar för europeiska uttag (typ E & F) och elapparater (typ C & F). Tekniska specifikationer Input: AC 100-240 V, 50/60 HzOutput: AC 100-240 VMax. 11A / 2500 WTrådlös kommunikation med Bluetooth 4.0 SmartEuropeisk elkontaktEndast för inomhusbrukMått: 49 x 49 x 73 mm Smart el och belysning 5 10 379 SEK 379 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Smarta hem & Trygghet
 3. Smart el och belysning