Fyndvara

Fjärrstyrd på/av/dimmer-mottagare för System Nexa

Nexa CMR-101 - Fyndvara

  Art.nr: X197713
 • Frekvens: 433 MHz
 • Infälld, fast installation
 • Kan monteras i apparatdosor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Fjärrstyrd på/av/dimmer-mottagare för infälld installation. Kan med enkelhet monteras i apparatdosor och kopplas mot önskad belysning för fast installation.

På/av-mottagare samt dimmerfunktion av dimbara lampor. Nexa CMR-101 klarar mycket låga belysningslaster och därutöver dimra dessa. Nexa CMR-101är en uppdatering av den populära CMR100 och erbjuder nu en bättre dimmerfunktion som direkt går till önskat dimmervärde utan att först gå upp i maxstyrka.

Mottagaren är kompatibel med samtliga självlärande mottagare i System Nexa. Mottagaren ska bara användas med dimmbara lampor.

Specifikationer

 • Frekvens: 433 MHz
 • Drivs med: 230 V
 • För dimbara lampor
 • Glödljus: 20-200 W
 • Halogen: 20-200 W
 • LED: 3-24 W
 • Ej för inkoppling mot lysrör

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X197713 Nexa Nexa CMR-101 14538 Fjärrstyrd på/av/dimmer-mottagare för infälld installation. Kan med enkelhet monteras i apparatdosor och kopplas mot önskad belysning för fast installation.På/av-mottagare samt dimmerfunktion av dimbara lampor. Nexa CMR-101 klarar mycket låga belysningslaster och därutöver dimra dessa. Nexa CMR-101är en uppdatering av den populära CMR100 och erbjuder nu en bättre dimmerfunktion som direkt går till önskat dimmervärde utan att först gå upp i maxstyrka.Mottagaren är kompatibel med samtliga självlärande mottagare i System Nexa. Mottagaren ska bara användas med dimmbara lampor. Specifikationer Frekvens: 433 MHzDrivs med: 230 VFör dimbara lamporGlödljus: 20-200 WHalogen: 20-200 WLED: 3-24 WEj för inkoppling mot lysrör Smart el och belysning 4,4 8 139 SEK 139 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Smarta hem & Trygghet
 3. Smart el och belysning