Fyndvara

Trådlös signalförlängare för System Nexa

Nexa LEST-701 - Fyndvara

  Art.nr: X199043
  • Förlänger trådlös räckvidd med 30 meter
  • Kompatibel med Nexa-sändare och Nexa-fjärrkontroller
  • IP56-klassad

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Next LEST-701 förlänger den trådlösa räckvidden i System Nexa med ca 30 meter. Kompatibel med samtliga Nexa-sändare och Nexa-fjärrkontroller (ej dimmermottagare).

Nexa LEST-701 är godkänd för utomhusbruk (IP56-klassad) och har vattentätt hölje i plast. Detta ger flexibla placeringsmöjligheter även för den som vill använda signalförstärkaren tillsammans med andra utomhusenheter i System Nexa.

Enkel montering

Nexa LEST-701 monteras enkelt stående eller hängande med tillhörande upphängningsplatta, vilket gör den lätt att placera var du vill och behöver. 


LEST-701 drivs av 2xAA-batterier (medföljer ej), med batteritid på upp till 12 månader.

Nexa LEST 701

Tekniska specifikationer:

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X199043 Nexa Nexa LEST-701 14335 Next LEST-701 förlänger den trådlösa räckvidden i System Nexa med ca 30 meter. Kompatibel med samtliga Nexa-sändare och Nexa-fjärrkontroller (ej dimmermottagare).Nexa LEST-701 är godkänd för utomhusbruk (IP56-klassad) och har vattentätt hölje i plast. Detta ger flexibla placeringsmöjligheter även för den som vill använda signalförstärkaren tillsammans med andra utomhusenheter i System Nexa. Enkel montering Nexa LEST-701 monteras enkelt stående eller hängande med tillhörande upphängningsplatta, vilket gör den lätt att placera var du vill och behöver. LEST-701 drivs av 2xAA-batterier (medföljer ej), med batteritid på upp till 12 månader. Tekniska specifikationer: Smart el och belysning 3,6 5 149 SEK 149 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet
  3. Smart el och belysning