Fyndvara

Chime Pro - ringklocka med inbyggd extender

Ring Chime Pro - Fyndvara

  Art.nr: X1002638
 • Välj mellan olika ringsignaler
 • Ställbar volym
 • Inbyggd WiFi-extender
 • Stör Ej-läge

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Chime kopplas in i ett vanligt eluttag och ger dig ljudaviseringar från Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam när du har en besökare vid dörren. Den kan kopplas in var som helst i hemmet där det finns ett eluttag och på så sätt hör du alltid om någon ringer på dörren.

Inbyggd WiFi-extender

Ring Chime Pro har en inbyggd extender som boostar nätverket för Ring-produkter i hemmet. Det gör även att du enkelt via appen kan komma åt enheter som är i hemmet eller på kontoret och styra deras inställningar separat via Appen i din smartphone.

 • Förbättrar nätverkssignalen
 • Välj mellan olika ringsignaler
 • Ställ in ljud och styrka
 • Stör Ej-läge

Om du ej vill bli störd så har Chime ett Stör Ej-läge vilket betyder att den inte ringer när någon trycker på ringklockan. Den har även en volymkontroll och möjlighet att välja olika ringsignaler.

OBS. Kräver och fungerar endast tillsammans med Ring Video Doorbell och Ring Stick Up Cam.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1002638 Ring Ring Chime Pro 8AC4P6-0EU0 Chime kopplas in i ett vanligt eluttag och ger dig ljudaviseringar från Ring Video Doorbell eller Stick Up Cam när du har en besökare vid dörren. Den kan kopplas in var som helst i hemmet där det finns ett eluttag och på så sätt hör du alltid om någon ringer på dörren. Inbyggd WiFi-extender Ring Chime Pro har en inbyggd extender som boostar nätverket för Ring-produkter i hemmet. Det gör även att du enkelt via appen kan komma åt enheter som är i hemmet eller på kontoret och styra deras inställningar separat via Appen i din smartphone.Förbättrar nätverkssignalenVälj mellan olika ringsignalerStäll in ljud och styrkaStör Ej-lägeOm du ej vill bli störd så har Chime ett Stör Ej-läge vilket betyder att den inte ringer när någon trycker på ringklockan. Den har även en volymkontroll och möjlighet att välja olika ringsignaler.OBS. Kräver och fungerar endast tillsammans med Ring Video Doorbell och Ring Stick Up Cam. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smarta lås och dörrklockor 5 1 539 SEK 539 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Smarta hem & Trygghet
 3. Smarta lås och dörrklockor