Fyndvara

Håll koll på temperaturer, luftfuktighet och lufttryck

Elgato Degree - Fyndvara

  Art.nr: X245977
  • Kompatibel med Apple HomeKit
  • Mäter temperatur, luftfuktighet och lufttryck
  • Bluetooth 4.0-anslutning
  • För inomhus och utomhusbruk

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Lev smartare genom att veta mer om den plats som du bryr dig mest om. Eves HomeKit-produkter samlar in data om luftkvalitet, temperatur, luftfuktighet, lufttryck, energiförbrukning med mera. Ladda ner appen HomeKit och få överblick över ditt hem på ett ögonblick, direkt i din iPhone och iPad. Få kännedom som hjälper dig att förbättra din komfort och gör ditt hem till en smartare plats.

Eve Degree-sensorn i eloxerad aluminium mäter noggrant temperatur, luftfuktighet och lufttryck i hemmet. Med HomeKit-appen kan du sedan snabbt läsa av informationen samt granska aktuella och tidigare klimatdata direkt på iPhone och iPad .Eve Degree är lätt att använda och är smidigt integrerad med Siri så att du kan använda rösten för att be Siri om information. Den drivs av ett utbytbart batteri med lång livslängd, och tack vare den senaste strömsnåla Bluetooth-tekniken är den både trådlös och energisnål.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X245977 Elgato Elgato Degree 10EAF9901 Lev smartare genom att veta mer om den plats som du bryr dig mest om. Eves HomeKit-produkter samlar in data om luftkvalitet, temperatur, luftfuktighet, lufttryck, energiförbrukning med mera. Ladda ner appen HomeKit och få överblick över ditt hem på ett ögonblick, direkt i din iPhone och iPad. Få kännedom som hjälper dig att förbättra din komfort och gör ditt hem till en smartare plats. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Eve Degree-sensorn i eloxerad aluminium mäter noggrant temperatur, luftfuktighet och lufttryck i hemmet. Med HomeKit-appen kan du sedan snabbt läsa av informationen samt granska aktuella och tidigare klimatdata direkt på iPhone och iPad .Eve Degree är lätt att använda och är smidigt integrerad med Siri så att du kan använda rösten för att be Siri om information. Den drivs av ett utbytbart batteri med lång livslängd, och tack vare den senaste strömsnåla Bluetooth-tekniken är den både trådlös och energisnål. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Smarta sensorer och larm 3,3 6 489 SEK 489 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet
  3. Smarta sensorer och larm