Fyndvara

Trådlös rörelsevakt för inomhusbruk

Nexa MIMST-1703 - Fyndvara

  Art.nr: X1006640
 • Kompatibel med samtliga Nexa mottagare
 • Automatisk timer-funktion
 • Enkel montering med magnetfäste
 • Upp till 30 meter räckvidd
 • Vred för ljuskänslighet

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


MIMST-1703 är en rörelsevakt för inomhusbruk som känner av rörelser, och skickar en PÅ-signal till en ansluten mottagare som då aktiverar ansluten armatur eller apparat. Efter en vald tidsintervall skickas sedan en AV signal, du kan ställa in timerfunktionen enligt: 30 sekunder, 1, 5 eller 10 minuter.

Du kan till exempel använda MIMST-1703 för att lyset ska tändas upp automatiskt när du går ner i källaren, öppnar en garderob eller i hallen när du kommer innanför ytterdörren med matkassarna. Rörelsevakten kan enkelt monteras med det medföljande magnetfästet som skruvas fast i underlaget. Rörelsevakten är kompatibel med samtliga självlärande mottagare, inklusive Nexas trådlösa dörrklockor.

Funktioner

 • Frekvens: 433,92 MHz
 • Räckvidd: Upp till 30 meter
 • Strömkälla: Batteri, 1 x CR2450
 • Strömförbrukning vid standby: Under 1 W
 • Drifttemperatur: 0-40 °C
 • Vred för ljuskänslighet
 • Avstängningsfördröjning: 30 sek / 1 min / 5 min / 10 min
 • Enkel montering med magnetfäste

Ladda ner bruksanvisning här (PDF)

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1006640 Nexa Nexa MIMST-1703 14231 MIMST-1703 är en rörelsevakt för inomhusbruk som känner av rörelser, och skickar en PÅ-signal till en ansluten mottagare som då aktiverar ansluten armatur eller apparat. Efter en vald tidsintervall skickas sedan en AV signal, du kan ställa in timerfunktionen enligt: 30 sekunder, 1, 5 eller 10 minuter. Du kan till exempel använda MIMST-1703 för att lyset ska tändas upp automatiskt när du går ner i källaren, öppnar en garderob eller i hallen när du kommer innanför ytterdörren med matkassarna. Rörelsevakten kan enkelt monteras med det medföljande magnetfästet som skruvas fast i underlaget. Rörelsevakten är kompatibel med samtliga självlärande mottagare, inklusive Nexas trådlösa dörrklockor. Funktioner Frekvens: 433,92 MHzRäckvidd: Upp till 30 meterStrömkälla: Batteri, 1 x CR2450Strömförbrukning vid standby: Under 1 WDrifttemperatur: 0-40 °CVred för ljuskänslighetAvstängningsfördröjning: 30 sek / 1 min / 5 min / 10 minEnkel montering med magnetfäste Ladda ner bruksanvisning här (PDF) Smarta sensorer och larm 3,4 5 139 SEK 139 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Smarta hem & Trygghet
 3. Smarta sensorer och larm