Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Rörelsesensor för ute- och inomhusbruk

Nexa Motion Sensor SP-816 - Fyndvara

  Art.nr: X1010044
 • Z-Wave Plus
 • Automatisera och skapa scenario
 • Kompatibel med Nexa Bridge
 • Sabotagelarm
 • IP44

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


SP-816 är en rörelsevakt från Nexa som arbetar med PIR, passivt infrarött ljus. PIR innebär att sensorn skickar ut infrarött ljus och känner på så vis av rörelse där den är placerad. Koppla SP-816 till Nexa Bridge eller en annan styrenhet som är Z-Wave-certifierad, så kan du själv automatisera ditt hem med SP-816 eller sätta upp scenarion som utlöses när SP-816 känner av rörelse.

SP-816 är en rörelsevakt inom Z-Wave Plus, vilket gör den kompatibel med andra Z-Wave-enheter. Z-Wave Plus är en teknik som ger en säker kommunikation mellan dina olika enheter, så att du inte behöva oroa dig över driftstopp.

Rörelsesensor för ute och inne

SP-816 har en IP44-certifiering, som innebär att den är sprutsäker/sköljtät och är därmed konstruerad för att kunna användas både utomhus och inomhus. IP44 innebär att enheten har testats och måste tåla vattensprut från olika håll, skulle det komma in vatten i enheten så måste det obehindrat kunna rinna ut samt den måste ha ett system som hindrar vattnet att nå de elektriska delarna av enheten.

Gör din vardag smartare

Genom att ha flera olika Z-Wave-enheter i ditt smarta hem kopplade till en Z-Wave-styrenhet kan du skapa olika automationer eller scenarion beroende av vad du vill ska ske. Genom att ha flera olika rörelsesensorer som bevakar olika områden kan du även sätta upp olika scener beroende på vilken sensor det är som känner av rörelse. Kanske vill du att  en strålkastare tänds när den SP-816 känner av rörelse på baksidan av huset? Kanske vill du att hallampan ska tändas och temperaturen ska höjas när SP-816 känner av rörelse vid ytterdörren? 

Beroende av vilka andra Z-Wave-enheter du har i ditt hem, kan du själv bestämma vad som ska hända när rörelsesensorn känner av rörelse. 

Fler smarta funktioner

Förutom att SP-816 är en rörelsesensor har den även flera andra funktioner.

 • Sabotagelarm
 • Justerbar aktivitetstid
 • Ljuskänslighet
 • Varning vid lågt batteri
 • Vridbart huvud för lätt installation
 • Kan monteras på väggar och i tak


Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1010044 Nexa Nexa Motion Sensor SP-816 SP-816 SP-816 är en rörelsevakt från Nexa som arbetar med PIR, passivt infrarött ljus. PIR innebär att sensorn skickar ut infrarött ljus och känner på så vis av rörelse där den är placerad. Koppla SP-816 till Nexa Bridge eller en annan styrenhet som är Z-Wave-certifierad, så kan du själv automatisera ditt hem med SP-816 eller sätta upp scenarion som utlöses när SP-816 känner av rörelse.SP-816 är en rörelsevakt inom Z-Wave Plus, vilket gör den kompatibel med andra Z-Wave-enheter. Z-Wave Plus är en teknik som ger en säker kommunikation mellan dina olika enheter, så att du inte behöva oroa dig över driftstopp. Rörelsesensor för ute och inne SP-816 har en IP44-certifiering, som innebär att den är sprutsäker/sköljtät och är därmed konstruerad för att kunna användas både utomhus och inomhus. IP44 innebär att enheten har testats och måste tåla vattensprut från olika håll, skulle det komma in vatten i enheten så måste det obehindrat kunna rinna ut samt den måste ha ett system som hindrar vattnet att nå de elektriska delarna av enheten. Gör din vardag smartare Genom att ha flera olika Z-Wave-enheter i ditt smarta hem kopplade till en Z-Wave-styrenhet kan du skapa olika automationer eller scenarion beroende av vad du vill ska ske. Genom att ha flera olika rörelsesensorer som bevakar olika områden kan du även sätta upp olika scener beroende på vilken sensor det är som känner av rörelse. Kanske vill du att  en strålkastare tänds när den SP-816 känner av rörelse på baksidan av huset? Kanske vill du att hallampan ska tändas och temperaturen ska höjas när SP-816 känner av rörelse vid ytterdörren? Beroende av vilka andra Z-Wave-enheter du har i ditt hem, kan du själv bestämma vad som ska hända när rörelsesensorn känner av rörelse.  Fler smarta funktioner Förutom att SP-816 är en rörelsesensor har den även flera andra funktioner.SabotagelarmJusterbar aktivitetstidLjuskänslighetVarning vid lågt batteriVridbart huvud för lätt installationKan monteras på väggar och i tak Smarta sensorer och larm 449 SEK 449 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Smarta hem & Trygghet
 3. Smarta sensorer och larm