Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Vädertålig HD-kamera för enkel övervakning

D-Link DCS-4701E - Fyndvara

  Art.nr: X239001
  • HD-upplösning
  • Tål väder och vind (IP66)
  • Ser 30 meter i mörker
  • Brusreducering
  • Enkel att installera

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

D-Link DCS-4701E är en kvalitativ övervakningskamera som är professionellt utrustad med en HD-kamera, och är enkel att installera samt integrera i ett prisvärt övervakningssystem. Kameran fångar filmer i färg, även i mycket svagt ljus. Med en inbyggd IR-strålkastare kan DCS-4701E se upp till 30 meter i totalt mörker. Enheten är tål väder och vind (IP66), så att den klarar av alla ogynnsamma väderförhållanden.

Robust och enkel

DCS-4701E ger dig helt enkelt en fullt utrustad HD videoövervakning, som samtidigt är enkel att installera. Du kan spela in video utan extra programvara eller utrustning. Samt att kameran är väder och vandalsäker, för att möta tuffa miljöer.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X239001 D-Link D-Link DCS-4701E DCS-4701E D-Link DCS-4701E är en kvalitativ övervakningskamera som är professionellt utrustad med en HD-kamera, och är enkel att installera samt integrera i ett prisvärt övervakningssystem. Kameran fångar filmer i färg, även i mycket svagt ljus. Med en inbyggd IR-strålkastare kan DCS-4701E se upp till 30 meter i totalt mörker. Enheten är tål väder och vind (IP66), så att den klarar av alla ogynnsamma väderförhållanden. Robust och enkel DCS-4701E ger dig helt enkelt en fullt utrustad HD videoövervakning, som samtidigt är enkel att installera. Du kan spela in video utan extra programvara eller utrustning. Samt att kameran är väder och vandalsäker, för att möta tuffa miljöer. Smarta hem & Trygghet 2,8 3 1290 SEK 1290 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet