Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Robust Full HD-kamera för övervakning

D-Link DCS-4602EV - Fyndvara

  Art.nr: X238999
  • Full HD-upplösning 1080p 30fps
  • Väder- och vandalsäker
  • Upp till 20 m mörkerseende
  • 10x digital zoom
  • Rörelsedetektor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

D-Link DCS-4602EV är en Full HD-kamera för både inomhus och utomhusbruk, kameran kommer ge dig tydliga filmer oavsett väderförhållanden eller ljusförhållanden. Denna fullfjädrade HD-kameran är dessutom enkel att installera samt mycket prisvärd. DCS-4602EV är designad för användning i tuffa miljöer, detta genom att den är vandalsäker och har en kraftig konstruktion (industri-certifierad IK10). Ska även nämna att kameran har utrustats med IR LED-lampa, vilket ger dig upp till 20 meters mörkerseende med tydliga detaljer.

Videoövervakning

DCS-4602EV erbjuder dig som ovannämnt professionell, Full HD-videoövervakning som är enkel att installera. Kameran klarar av att spela in filmer i upplösningen 1080p med 30 fps, och har utformats speciellt för att möta olika miljökrav. Kameran är fristående, vilket betyder att du kan spela in video utan någon extra programvara eller utrustning.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp med dessa tillbehör

X238999 D-Link D-Link DCS-4602EV DCS-4602EV D-Link DCS-4602EV är en Full HD-kamera för både inomhus och utomhusbruk, kameran kommer ge dig tydliga filmer oavsett väderförhållanden eller ljusförhållanden. Denna fullfjädrade HD-kameran är dessutom enkel att installera samt mycket prisvärd. DCS-4602EV är designad för användning i tuffa miljöer, detta genom att den är vandalsäker och har en kraftig konstruktion (industri-certifierad IK10). Ska även nämna att kameran har utrustats med IR LED-lampa, vilket ger dig upp till 20 meters mörkerseende med tydliga detaljer. Videoövervakning DCS-4602EV erbjuder dig som ovannämnt professionell, Full HD-videoövervakning som är enkel att installera. Kameran klarar av att spela in filmer i upplösningen 1080p med 30 fps, och har utformats speciellt för att möta olika miljökrav. Kameran är fristående, vilket betyder att du kan spela in video utan någon extra programvara eller utrustning. Smarta hem & Trygghet 2 1 1190 SEK 1190 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet