Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Få ett smart hem med trådlös övervakning från D-Link

D-Link Wire-Free Camera Kit DCS-2802KT - Fyndvara

  Art.nr: X1005235
  • Filmar i full HD
  • 2-vägs ljud
  • IP65-klassad
  • Lång batteritid
  • Avancerad PIR-detektor

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Kamerorna Mydlink Pro Wire-Free är konstruerade för att vara diskreta, vädertåliga och helt trådfria, så att du kan placera dem nästan var som helst, inomhus eller utomhus. Kamerorna spelar in i 1080p Full HD så att du kan se alla detaljer. Vägg- och takfästerna är magnetiska, vilket gör att du enkelt kan ta ned kameran för exempelvis laddning. Perfekt att kunna montera i bakgården och på framsidan av huset eller varför inte inne i hemmet för att få övervakning precis där du önskar.

Kraftfull rörelsedetektering

Den trådlösa kamerans avancerade rörelsesensor (PIR) reducerar kraftigt andelen falska larm. När rörelse detekteras startar kameran automatiskt inspelningen och skickar omedelbart en varning till din telefon. Kameran har infraröd LED-nightvision som gör att du kan se upp till 7,5 meter, även i fullständigt mörker.

Hör allt i hemmet

Kameran har tvåvägskommunikation som möjliggör för dig att tala igenom den inbyggda högtalaren och hör allt ljud som spelats in av mikrofonen. Tala om för hunden att den inte får ligga i sängen, prata med dina barn medan de spelar eller prata med familjen i hemmet.

Få ett säkrare hem

D-Link DCS-2802KT fungerar även som ett hemlarm. Starta igång det på distans eller välj att det ska aktiveras av rörelse för att få ett effektivt hemlarm. Alarmet  ljuder i över 100 decibel vilket är avskräckande för både tjuvar och djur. 100 decibel är tillräckligt högt för att dränka ljudet ifrån en slagborr.

Spara inspelningar med Mydlink Cloud

De inspelade videorna sparas automatiskt i Mydlink Cloud, som är en molntjänst, så du kan känna dig trygg med att dina videor sparas på en säker plats. Njut av 24-timmars gratis inspelning, eller uppgradera med tillvalet Premium Cloud Storage som köps genom D-Link. Hitta ett klipp genom att filtrera dina inspelningar efter händelsetyp, datum, enhet och plats. Få reda på exakt vad som hänt, titta på inspelningar från molnet eller ladda ner videoklipp till din telefon var som helst, när som helst.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(0 st)
  • Filmar i full HD
  • 2-vägs ljud
  • IP65-klassad

1 290:-

X1005235 D-Link D-Link Wire-Free Camera Kit DCS-2802KT DCS-2802KT Kamerorna Mydlink Pro Wire-Free är konstruerade för att vara diskreta, vädertåliga och helt trådfria, så att du kan placera dem nästan var som helst, inomhus eller utomhus. Kamerorna spelar in i 1080p Full HD så att du kan se alla detaljer. Vägg- och takfästerna är magnetiska, vilket gör att du enkelt kan ta ned kameran för exempelvis laddning. Perfekt att kunna montera i bakgården och på framsidan av huset eller varför inte inne i hemmet för att få övervakning precis där du önskar. Kraftfull rörelsedetektering Den trådlösa kamerans avancerade rörelsesensor (PIR) reducerar kraftigt andelen falska larm. När rörelse detekteras startar kameran automatiskt inspelningen och skickar omedelbart en varning till din telefon. Kameran har infraröd LED-nightvision som gör att du kan se upp till 7,5 meter, även i fullständigt mörker. Hör allt i hemmet Kameran har tvåvägskommunikation som möjliggör för dig att tala igenom den inbyggda högtalaren och hör allt ljud som spelats in av mikrofonen. Tala om för hunden att den inte får ligga i sängen, prata med dina barn medan de spelar eller prata med familjen i hemmet. Få ett säkrare hem D-Link DCS-2802KT fungerar även som ett hemlarm. Starta igång det på distans eller välj att det ska aktiveras av rörelse för att få ett effektivt hemlarm. Alarmet  ljuder i över 100 decibel vilket är avskräckande för både tjuvar och djur. 100 decibel är tillräckligt högt för att dränka ljudet ifrån en slagborr. Spara inspelningar med Mydlink Cloud De inspelade videorna sparas automatiskt i Mydlink Cloud, som är en molntjänst, så du kan känna dig trygg med att dina videor sparas på en säker plats. Njut av 24-timmars gratis inspelning, eller uppgradera med tillvalet Premium Cloud Storage som köps genom D-Link. Hitta ett klipp genom att filtrera dina inspelningar efter händelsetyp, datum, enhet och plats. Få reda på exakt vad som hänt, titta på inspelningar från molnet eller ladda ner videoklipp till din telefon var som helst, när som helst. Smarta hem & Trygghet 4,2 3 2690 SEK 2690 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet