Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Fjärrstyrd termostat för ditt smarta hem

netatmo Thermostat by Stark with Home Kit V.2 - Fyndvara

  Art.nr: X1002540
  • Styr värmeanläggningen från din smartphone
  • Ansluts till ditt WiFi-nätverk
  • Anpassar sig efter ditt hem
  • Sparar energi

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

Netatmo Thermostat låter dig fjärrstyra din värmeanläggning från din smartphone, surfplatta eller dator via Thermostat-appen (tillgänglig för både Android, iOS, PC och Mac). Termostaten installeras enkelt och alla delar som behövs ingår i paketet. Nu är det enkelt att styra värmen i hemmet vart än du är och kontrollera din energiförbrukning!

Anpassar sig efter ditt hem

Med funktionen Auto-Adapt anpassas termostaten efter ditt hems isolering och utomhustemperaturen. Det innebär värmen slås på när det behövs - så att du kan ha önskad temperatur precis i rätt tid. 

Sparar energi

Via appen lagras din inomhustemperatur och energiförbrukning. Varje månad får du en rapport som sedan kan hjälpa dig att justera din användning för optimal energieffektivitet.

Passar termostaten i ditt hem?

För att kunna använda termostaten krävs att den är kompatibel med ditt värmesystem och att du har ett WiFi-nätverk - se om Netatmo Thermostat är kompatibel med ditt system här.

Kompatibel med Apple HomeKit

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1002540 netatmo netatmo Thermostat by Stark with Home Kit V.2 NTH01-EN-EU Netatmo Thermostat låter dig fjärrstyra din värmeanläggning från din smartphone, surfplatta eller dator via Thermostat-appen (tillgänglig för både Android, iOS, PC och Mac). Termostaten installeras enkelt och alla delar som behövs ingår i paketet. Nu är det enkelt att styra värmen i hemmet vart än du är och kontrollera din energiförbrukning! Anpassar sig efter ditt hem Med funktionen Auto-Adapt anpassas termostaten efter ditt hems isolering och utomhustemperaturen. Det innebär värmen slås på när det behövs - så att du kan ha önskad temperatur precis i rätt tid.  Sparar energi Via appen lagras din inomhustemperatur och energiförbrukning. Varje månad får du en rapport som sedan kan hjälpa dig att justera din användning för optimal energieffektivitet. Passar termostaten i ditt hem? För att kunna använda termostaten krävs att den är kompatibel med ditt värmesystem och att du har ett WiFi-nätverk - se om Netatmo Thermostat är kompatibel med ditt system här. Kompatibel med Apple HomeKit Smarta hem & Trygghet 5 1 990 SEK 990 NewCondition InStock
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet