Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Trådlös väggsändare med dimmerfunktion

Nexa LWST-605 - Fyndvara

  Art.nr: X183087
  • Väggströmbrytarsändare för fjärrstyrda mottagare
  • 2 kanaler
  • Av/på och dimmerfunktion
  • Batteridriven
  • Ingen kabeldragning behövs

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LWST-605 från Nexa är en trådlös, batteridriven sändare som monteras på väggen och kan styra två av varandra oberoende mottagare, till exempel två olika lampor. Sändaren har av/på- samt dimmerfunktion som gör att du kan styra dina lampor helt via sändaren. Korsvis kodning skapar så kallad trappfunktion där två olika väggbrytare kan styra en mottagare, vilket innebär att du kan placera två olika väggströmbrytare på två olika platser i ett rum och ändå styra en och samma lampa - perfekt lösning för trappan, hallen eller större rum.

Nexa LWST-605

Enkel installation

1.  Skruva fast sändarens bas på väggen.
2.  Tryck fast ramen på sändarens bas.
3.  Tryck fast vipporna i ramen.

Kompatibel med ARC-mottagare med självlärande kod (t.ex. LYCR-3500/1000/300, LCMR-1000/300, LWMR-210, LBUR-060)

Sändarens räckvidd: 25 meter
Frekvens: 433,92 MHz
Batteri: 3V CR2032 litiumbatteri (ingår)

Ladda ner bruksanvisning här (PDF, 360Kb, Svenska)

Se gärna filmen nedan för närmare förklaring om Nexas fjärrstyrda produkter

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X183087 Nexa Nexa LWST-605 14326 LWST-605 från Nexa är en trådlös, batteridriven sändare som monteras på väggen och kan styra två av varandra oberoende mottagare, till exempel två olika lampor. Sändaren har av/på- samt dimmerfunktion som gör att du kan styra dina lampor helt via sändaren. Korsvis kodning skapar så kallad trappfunktion där två olika väggbrytare kan styra en mottagare, vilket innebär att du kan placera två olika väggströmbrytare på två olika platser i ett rum och ändå styra en och samma lampa - perfekt lösning för trappan, hallen eller större rum. Enkel installation 1.  Skruva fast sändarens bas på väggen.2.  Tryck fast ramen på sändarens bas.3.  Tryck fast vipporna i ramen.Kompatibel med ARC-mottagare med självlärande kod (t.ex. LYCR-3500/1000/300, LCMR-1000/300, LWMR-210, LBUR-060) Sändarens räckvidd: 25 meterFrekvens: 433,92 MHzBatteri: 3V CR2032 litiumbatteri (ingår)Ladda ner bruksanvisning här (PDF, 360Kb, Svenska)Se gärna filmen nedan för närmare förklaring om Nexas fjärrstyrda produkter Smarta hem & Trygghet 4,9 9 109 SEK 109 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet