Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Trådlös väggsändare för System Nexa

Nexa LWST-615 - Fyndvara

  Art.nr: X182965
  • Väggströmbrytarsändare för fjärrstyrda mottagare
  • Av/på
  • Batteridriven
  • Ingen kabeldragning behövs
  • Räckvidd ca 25 meter

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning

LWST-615 från Nexa är en trådlös, batteridriven sändare som monteras på väggen och styr alla självlärande mottagare i System Nexa, såväl plug-in som inbyggnadsmottagare. Dessa kan till exempel vara kopplade till lampor och annan elektrisk utrustning i hemmet. Korsvis kodning skapar så kallad trappfunktion där två olika väggbrytare kan styra en mottagare.

LWST-615 kan exempelvis ”gruppstyra” flera självlärande mottagare som lärt sig koden från LWST-615. Väggsändaren finns även med 2 kanaler i modelltyp LWST-605. Systemet bygger på 67 miljoner koder och på så vis förhindras störningar från liknande system, samt att utbyggnadsmöjligheterna nästan är oändliga.

Enkel installation

1.  Skruva fast sändarens bas på väggen.
2.  Tryck fast ramen på sändarens bas.
3.  Tryck fast vippan i ramen.

Kompatibel med ARC-mottagare med självlärande kod (t.ex. LYCR-3500/1000/300, LCMR-1000/300, LWMR-210, LBUR-060)

Sändarens räckvidd: 25 meter
Frekvens: 433,92 MHz
Batteri: 3V CR2032 litiumbatteri (ingår)

Ladda ner bruksanvisning här (PDF, 360Kb, Svenska)

Se gärna filmen nedan för närmare förklaring om Nexas fjärrstyrda produkter

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X182965 Nexa Nexa LWST-615 14506 LWST-615 från Nexa är en trådlös, batteridriven sändare som monteras på väggen och styr alla självlärande mottagare i System Nexa, såväl plug-in som inbyggnadsmottagare. Dessa kan till exempel vara kopplade till lampor och annan elektrisk utrustning i hemmet. Korsvis kodning skapar så kallad trappfunktion där två olika väggbrytare kan styra en mottagare.LWST-615 kan exempelvis ”gruppstyra” flera självlärande mottagare som lärt sig koden från LWST-615. Väggsändaren finns även med 2 kanaler i modelltyp LWST-605. Systemet bygger på 67 miljoner koder och på så vis förhindras störningar från liknande system, samt att utbyggnadsmöjligheterna nästan är oändliga. Enkel installation 1.  Skruva fast sändarens bas på väggen.2.  Tryck fast ramen på sändarens bas.3.  Tryck fast vippan i ramen.Kompatibel med ARC-mottagare med självlärande kod (t.ex. LYCR-3500/1000/300, LCMR-1000/300, LWMR-210, LBUR-060) Sändarens räckvidd: 25 meterFrekvens: 433,92 MHzBatteri: 3V CR2032 litiumbatteri (ingår)Ladda ner bruksanvisning här (PDF, 360Kb, Svenska)Se gärna filmen nedan för närmare förklaring om Nexas fjärrstyrda produkter Smarta hem & Trygghet 5 4 89 SEK 89 NewCondition Discontinued
  1. Fyndvaror
  2. Smarta hem & Trygghet