Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Termometer och hygrometer till ditt smarta hem

Nexa NBA-001 - Fyndvara

  Art.nr: X242944
 • Termometer och hygrometer
 • För inomhus- och utomhusbruk
 • Frekvens: 433,92 MHz

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Nexa NBA-001 är en termometer och hygrometer som kan användas både inomhus och utomhus. Den har bland annat givits en display som visar aktuell temperatur och relativ luftfuktighet samtidigt. NBA-001 hittas automatiskt av din Nexa-Bridge och läggs till som en sensor för temperatur och för fuktighet. Om du inte vill använda NBA-001 som en del i ditt smarta hem-nätverk, så fungerar enheten som en vanlig termometer och hygrometer.

Specefikation

 • Frekvens: 433,92 MHz
 • Mått: 115 x 45 x 20 mm
 • Drivspänning: 3 V, 2 x AAA
 • Mätområde - temperatur: -40 °C till 70 °C, +/- 1 °C
 • Mätområde - luftfuktighet: 1 % till 99 % RH, +/- 5 %

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Komplettera ditt köp

(9 st)
 • 10-pack AAA-batterier 1,5 V
 • Alkaliska batterier
 • Fria från kvicksilver och kadmium

19:-

X242944 Nexa Nexa NBA-001 14681 Nexa NBA-001 är en termometer och hygrometer som kan användas både inomhus och utomhus. Den har bland annat givits en display som visar aktuell temperatur och relativ luftfuktighet samtidigt. NBA-001 hittas automatiskt av din Nexa-Bridge och läggs till som en sensor för temperatur och för fuktighet. Om du inte vill använda NBA-001 som en del i ditt smarta hem-nätverk, så fungerar enheten som en vanlig termometer och hygrometer. Specefikation Frekvens: 433,92 MHzMått: 115 x 45 x 20 mmDrivspänning: 3 V, 2 x AAAMätområde - temperatur: -40 °C till 70 °C, +/- 1 °CMätområde - luftfuktighet: 1 % till 99 % RH, +/- 5 % Smarta hem & Trygghet 2,5 2 119 SEK 119 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Smarta hem & Trygghet