Fyndvara

Cykeldator med färgskärm och överlägsen positionering

Wahoo ELEMNT ROAM - Fyndvara

  Art.nr: X1013041
 • Kristallklar 2,7" Gorilla Glass-skärm
 • Laddas via USB
 • 17 timmars batteritid
 • IPX7-certifierad
 • GPS, GLONASS, BEIDOU Galileo och QZSS-positionering

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Wahoo ELEMNT ROAM GPS-cykeldator är gjord med cykelturen i fokus. Smart navigationsfunktion och lättanvänd med inställningar via app. Enkel navigering på enheten inklusive "Back on Track" funktion som tar dig till din destination även om du kör fel. 

I kombination med den kristallklara 2,7" Gorilla Glass-skärmen gör det lättare att se dina rutter och data, så att du kan fokusera på din cykling. ELEMNT ROAM har också en omgivande ljusgivare, så skärmens bakgrundsbelysning och LED-ljus automatiskt anpassar sig till rådande ljusförhållanden. Med längre batterilivslängd kan du utforska i upp till 17 timmar innan du behöver ladda. 

ELEMNT ROAM GPS-cykeldator gör det enkelt att utforska - oavsett om du vill ha turn-by-turn vägbeskrivning eller bara vill hitta den snabbaste vägen hem. Pulsbandet TICKR Gen 2, hastighetssensor RPM Speed och kadenssensorn RPM Cadence parkopplar enkelt för att få precisa mätningar i realtid

Egenskaper för ELEMNT ROAM GPS-cykeldator

 • 2,7" display med 240x240-upplösning
 • Laddas via USB
 • 17 timmars batteritid
 • IPX7-certifierad
 •  GPS, GLONASS, BEIDOU Galileo och QZSS-positionering

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1013041 Wahoo Wahoo ELEMNT ROAM WFCC4 Wahoo ELEMNT ROAM GPS-cykeldator är gjord med cykelturen i fokus. Smart navigationsfunktion och lättanvänd med inställningar via app. Enkel navigering på enheten inklusive "Back on Track" funktion som tar dig till din destination även om du kör fel.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> I kombination med den kristallklara 2,7" Gorilla Glass-skärmen gör det lättare att se dina rutter och data, så att du kan fokusera på din cykling. ELEMNT ROAM har också en omgivande ljusgivare, så skärmens bakgrundsbelysning och LED-ljus automatiskt anpassar sig till rådande ljusförhållanden. Med längre batterilivslängd kan du utforska i upp till 17 timmar innan du behöver ladda.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> ELEMNT ROAM GPS-cykeldator gör det enkelt att utforska - oavsett om du vill ha turn-by-turn vägbeskrivning eller bara vill hitta den snabbaste vägen hem. Pulsbandet TICKR Gen 2, hastighetssensor RPM Speed och kadenssensorn RPM Cadence parkopplar enkelt för att få precisa mätningar i realtid Egenskaper för ELEMNT ROAM GPS-cykeldator 2,7" display med 240x240-upplösningLaddas via USB17 timmars batteritidIPX7-certifierad GPS, GLONASS, BEIDOU Galileo och QZSS-positionering GPS Navigator 5 1 3290 SEK 3290 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Telefon & GPS
 3. GPS Navigator