Fyndvara

iPhone XS Max - En ännu större upplevelse

Apple iPhone XS Max 256 GB Gold - Fyndvara

  Art.nr: X1005051
 • 6,5-tums OLED Super Retina-skärm
 • Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS
 • Vatten- och dammtålig enligt IP68
 • iOS 12 med Memoji och FaceTime-gruppsamtal
 • Trådlös laddning

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


iPhone XS Max har en 6,5-tums Super Retina-skärm¹ med specialbyggda OLED-paneler som gör att den här HDR-skärmen har branschens bästa färgåtergivning, äkta svarta nyanser och imponerande ljusstyrka. Med avancerad Face ID kan du tryggt låsa upp mobilen, logga in i appar och göra betalningar, allt med bara ett ögonkast.

A12 Bionic-chippet med nästa generation Neural Engine använder maskininlärning i realtid. Det gör upplevelsen av bland annat bilder, spel och förstärkt verklighet så mycket starkare. En banbrytande dubbel 12 MP-kamera tar dina bilder till nästa nivå med porträttläge, porträttljus, förbättrad bokeh-effekt och möjligheten att justera skärpedjupet i efterhand. Står emot vatten och damm enligt IP68².
iOS 12 är det mest avancerade mobiloperativsystemet, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig.

De viktigaste funktionerna

 • 6,5-tums Super Retina-skärm (oled) med HDR¹
 • Står emot vatten och damm enligt IP68 (maxdjup 2 meter upp till 30 minuter)²
 • Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS och skärmkamera med TrueDepth och 7 MP, porträttläge, porträttljus,skärpedjupsjustering och Smart HDR
 • Face ID för säker autentisering och Apple Pay³
 • A12 Bionic-chip med den nya generationen Neural Engine
 • Trådlös laddning (trådlösa Qi-laddare säljs separat)
 • iOS 12 med Memoji, Skärmtid, Siri-genvägar och FaceTime-gruppsamtal*4

Juridisk information

Mjukvara från andra leverantörer säljs separat.

 1. Skärmen har rundade hörn. Vid mätning av det rektangulära formatet uppnår skärmen på iPhone XS Max 6,46 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.
 2. iPhone XS står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.
 3. Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se/ios/feature-availability/#apple-pay.
 4. FaceTime-gruppsamtal kommer att bli tillgängliga i samband med en mjukvaruuppdatering av iOS 12 senare i år.

Teknisk information

Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/iphone-Xs/specs.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1005051 Apple Apple iPhone XS Max 256 GB Gold MT552QN/A iPhone XS Max har en 6,5-tums Super Retina-skärm¹ med specialbyggda OLED-paneler som gör att den här HDR-skärmen har branschens bästa färgåtergivning, äkta svarta nyanser och imponerande ljusstyrka. Med avancerad Face ID kan du tryggt låsa upp mobilen, logga in i appar och göra betalningar, allt med bara ett ögonkast.A12 Bionic-chippet med nästa generation Neural Engine använder maskininlärning i realtid. Det gör upplevelsen av bland annat bilder, spel och förstärkt verklighet så mycket starkare. En banbrytande dubbel 12 MP-kamera tar dina bilder till nästa nivå med porträttläge, porträttljus, förbättrad bokeh-effekt och möjligheten att justera skärpedjupet i efterhand. Står emot vatten och damm enligt IP68². iOS 12 är det mest avancerade mobiloperativsystemet, med nya kraftfulla verktyg som gör iPhone ännu mer personlig. De viktigaste funktionerna 6,5-tums Super Retina-skärm (oled) med HDR¹Står emot vatten och damm enligt IP68 (maxdjup 2 meter upp till 30 minuter)²Dubbel 12 MP-kamera med dubbel OIS och skärmkamera med TrueDepth och 7 MP, porträttläge, porträttljus,skärpedjupsjustering och Smart HDRFace ID för säker autentisering och Apple Pay³A12 Bionic-chip med den nya generationen Neural EngineTrådlös laddning (trådlösa Qi-laddare säljs separat)iOS 12 med Memoji, Skärmtid, Siri-genvägar och FaceTime-gruppsamtal*4 Juridisk information Mjukvara från andra leverantörer säljs separat.Skärmen har rundade hörn. Vid mätning av det rektangulära formatet uppnår skärmen på iPhone XS Max 6,46 tum diagonalt. Den faktiska visningsytan är något mindre.iPhone XS står emot vatten, stänk och damm. Den har testats i laboratorium och uppfyller kraven för klass IP68 i enlighet med IEC-standard 60529 (maxdjup 2 meter i upp till 30 minuter). Graden av tålighet mot vatten, stänk och damm är inte permanent och skyddet kan minska vid normalt slitage. Försök inte ladda en blöt iPhone. I användarhandboken kan du läsa om hur du bäst rengör och torkar din enhet. Fuktskador täcks inte av garantin.Apple Pay är inte tillgängligt i alla länder. En lista över länder och regioner som har Apple Pay finns på www.apple.com/se/ios/feature-availability/#apple-pay.FaceTime-gruppsamtal kommer att bli tillgängliga i samband med en mjukvaruuppdatering av iOS 12 senare i år. Teknisk information Fullständig teknisk information finns på www.apple.com/se/iphone-Xs/specs. Mobiltelefon 7190 SEK 7190 NewCondition Discontinued
 1. Fyndvaror
 2. Telefon & GPS
 3. Mobiltelefon