Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

6-tums smartphone för maxad underhållning

ASUS Zenfone Max Pro - Fyndvara

  Art.nr: X1006124
 • 6" Full HD IPS-skärm
 • 3 GB RAM + 32 GB
 • 13 MP dubbelkamera
 • Dubbla sim-kort + microSD <2 TB
 • 5000 mAh-batteri

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


ASUS Zenfone Max Pro (M1) ger dig flaggskeppsspecifikationer till en bråkdel av priset. Njut av en sextums Full View-skärm, snabb prestanda för nöje och spel, en dubbelkamera som fångar världen som du ser den och ett högkapacitetsbatteri som låter dig använda mobilen i två dagar utan att ladda. Asus Zenfone Max Pro gör skäl för sitt namn och ger dig en maxad smartphone på alla punkter. 

Zenfone Max Pro - "ren batterijätte"

Surfa.se har testat och recenserat Asus Zenfone Max Pro och utser den till en ren batterijätte:
"Asus ZenFone Max Pro M1 är en intressant produkt. Den har ett attraktivt pris, enkel mjukvara och ett gigantiskt batteri som ger den en galet lång batteritid. Om du är ute efter en bra budgetmobil som du kan lita på genom en eller två långa dagar är ZenFone Max Pro troligen ett av dina bästa alternativ."
Läs hela testet här

Bra val! hos PC för alla

November 2018 utsågs Asus Zenfone Max Pro till Bra Val!
"Det är en telefon som är intressant på flera olika sätt, det mest uppenbara är att den har ett riktigt monster till batteri. 5 000 mAh har Asus lyckats klämma in, vilket ger telefonen en batteritid långt över konkurrenterna, i vissa fall dubbelt så bra. Vid extra försiktig användning kan batteriet räcka i upp till tre dagar."
Läs hela testet här

Premiumdesign

Att Zenfone Max Pro skulle kosta under hälften av de dyraste flaggskeppen syns inte när du ser eller håller mobilen i handen. Designen är precis som hos dyrare modeller med tunn och lätt konstruktion med ett precisionsgjutet bakstycke i aluminium med en vikt på endast 180 gram. Kanter och hörn rundas av och möter upp framsidans 2.5D-glas vilket ger hela mobilen en premiumskänsla och look.

Vacker FullView-display

Storleksmässigt är Zenfone Max Pro som en traditionell 5,5-tummare, men tack vare bildformatet 18:9 får du en Full View-display som är lika bred som tidigare, men högre. Det ger dig större display, mer av det som räknas och mindre kanter och onödigt utrymme på framsidan. 
Det snålas inte på pixlar i displayen heller - upplösningen är Full HD+, 2160 x 1080 pixlar med hög ljusstyrka och pixeltäthet (404 ppi). ZenFone Max Pro får foton, videoklipp och all annan form av innehåll i din mobil att se bättre ut än någonsin tidigare. 

Batteri för dagar

Trots sin tunna och eleganta design så sitter det en riktigt kraftfullt batteri under huven; ett litium-polymer med en kapacitet på hela 5000 mAh. Det räcker för att titta på videos på YouTube i upp till 20 timmar, 42 timmars samtalstid (3G), upp till 28 timmars webbsurf över WiFi eller upp till 12 timmars spelande. Räkna med upp till två dagars batteritid för normalt användande eller upp till 35 dagars standby-tid. Det är perfekt för alla som är i farten och för att slippa tänka på laddningen.

Tuff och smart insida

Inuti ZenFone är Max Pro sitter en avancerad Qualcomm® Snapdragon™ 636 mobilplattform som kombinerar jämn och responsiv prestanda med utmärkt batterilivslängd. Den här processorn är upp till 1,54 gånger snabbare än sin föregångare, Snapdragon 625. Vad än du gör, kan ZenFone Max Pro hantera det enkelt, med extra prestanda.

Zenfone Max Pro kommer med Android 8 (Oreo) men uppdateras till Android 9 (Pie) direkt när telefonen ansluts till internet. Det är även möjligt att ladda ner uppdateringen manuellt här. Zenfone Max Pro kommer med ett rent Android™ 9 Pie med Google Stock Launcher utan pålägg eller extra skin. Android 9 utnyttjar kraften av artificiell intelligens för att ge dig mer från din telefon. Nu är operativsystemet smartare, snabbare och anpassar sig efter hur och när du använder telefonen. Gör mindre och få mer gjort genom smarta förutsägelser. Få dessutom koll på din skärmtid och sätt enkelt telefonen i Stör ej-läge.

Fånga verkligheten

ZenFone Max Pro har ett avancerat dubbelkamerasystem som tar din mobilfotografering till nya höjder. Huvudsensorn har en upplösning av 13 megapixlar med en 25 mm-lins (motsvarande 35 mm-kamera) och ƒ/2.0-bländare. Med fasdetekterande autofokus hittar kameran rätt skärpa på ett ögonblick och fångar snygga och verklighetstrogna bilder.
ZenFone Max Pro filmar videos upp till 4K UHD-upplösning så du kan bevara dina minnen precis som du kommer ihåg dem. 

Den kompletterande kameran på baksidan har en sensor på 5 megapixlar och är djupavkännande för bättre porträtt med bokeh-effekt. Det sätter ditt hvuudmotiv i skarp fokus och suddar gradvis ut bakgrunden för en kraftfull effekt som verkligen får dina närbilder och porträtt att sticka ut.

Selfies med försköningsläge

Fånga din naturliga skönhet och ta snygga selfies med Zenfone Max Pro. Selfiekameran på 16 megapixlar har ett försköningsläge som i realtid retuscherar dina bilder för att ta bort ansiktsblemmor, balansera ansiktsdrag, förbättra hudton och mer. Låt din skönhet lysa med ZenFone Max Pro.
Om ljuset är dämpat omkring dig kan du använda Asus LED-blixt med softlight som ger ett mjukare ljus än en vanlig blixt.

Mäktigt ljud

Stor skärm ger mäktig bild till dina filmer, men utan bra ljud försvinner en stor del av upplevelsen. ZenFone Max Pros högtalare har en femmagnetskonstruktion driven av en kraftfull NXP-förstärkare som ger dig kraftigt och mäktig ljud i högsta kvalitet.

Säker upplåsning

Lås upp din telefon på ett av flera olika säkra sätt. Med Face Unlock låser du snabbt och säkert upp mobilen via en ansiktsigenkänningsfunktion som läser av dina unika ansiktsdrag och säkrar att det är du.
Det finns även en fingeravtrycksläsare på baksidan som på 0,3 sekunder låser upp mobilen - även om ditt finger är vått.

Tre kortplatser

Du behöver aldrig mer tänka på lagringsutrymmet. Zenfone Max Pro har 32 GB lagring som du enkelt kan utöka upp till 2 TB ytterligare med ett microSD-kort (säljs separat). Så låt kameran smattra, ladda ner både appar, filmer och musik utan att oroa dig för att få slut på minne.
Telefonen har också dubbla sim-kortplatser så du kan använda två telefonnummer i samma mobil, perfekt när du vill skilja på privat snack och jobbsamtal.

I förpackningen

 • Zenfone Max Pro
 • Headset
 • USB-kabel
 • Strömadapter

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1006124 ASUS ASUS Zenfone Max Pro 90AX00T1-M01810 ASUS Zenfone Max Pro (M1) ger dig flaggskeppsspecifikationer till en bråkdel av priset. Njut av en sextums Full&nbsp;View-skärm, snabb prestanda för nöje och spel, en dubbelkamera som fångar&nbsp;världen som du ser den och ett högkapacitetsbatteri som låter dig använda mobilen i två dagar utan att ladda. Asus Zenfone Max Pro gör skäl för sitt namn och ger dig en maxad smartphone på alla punkter.&nbsp; Zenfone Max Pro - "ren batterijätte" Surfa.se har testat och recenserat Asus Zenfone Max Pro och utser den till en ren batterijätte:"Asus ZenFone Max Pro M1 är en intressant produkt. Den har ett attraktivt pris, enkel mjukvara och ett gigantiskt batteri som ger den en galet lång batteritid. Om du är ute efter en bra budgetmobil som du kan lita på genom en eller två långa dagar är ZenFone Max Pro troligen ett av dina bästa alternativ."Läs hela testet här Bra&nbsp;val! hos PC för alla November 2018 utsågs Asus Zenfone Max Pro till Bra Val!"Det är en telefon som är intressant på flera olika sätt, det mest uppenbara är att den har ett riktigt monster till batteri. 5 000 mAh har Asus lyckats klämma in, vilket ger telefonen en batteritid långt över konkurrenterna, i vissa fall dubbelt så bra. Vid extra försiktig användning kan batteriet räcka i upp till tre dagar."Läs hela testet här Premiumdesign Att Zenfone Max Pro skulle kosta under hälften av de dyraste flaggskeppen syns inte när du ser eller håller mobilen i handen. Designen är precis som hos dyrare modeller med tunn och lätt konstruktion med ett precisionsgjutet bakstycke i aluminium med en vikt på endast 180 gram. Kanter och hörn rundas av och möter upp framsidans 2.5D-glas vilket ger hela mobilen en premiumskänsla och look. Vacker FullView-display Storleksmässigt är Zenfone Max Pro som en traditionell 5,5-tummare, men tack vare bildformatet 18:9 får du en Full View-display som är lika bred som tidigare, men högre. Det ger dig större display, mer av det som räknas och mindre kanter och onödigt utrymme på framsidan.&nbsp;Det snålas inte på pixlar i displayen heller - upplösningen är Full HD+, 2160 x 1080 pixlar med hög ljusstyrka och pixeltäthet (404 ppi). ZenFone Max Pro får foton, videoklipp och all annan form av innehåll i din mobil att se bättre ut än någonsin tidigare.&nbsp; Batteri för dagar Trots sin tunna och eleganta design så sitter det en riktigt kraftfullt batteri under huven; ett litium-polymer med en kapacitet på hela 5000 mAh. Det räcker för att titta på videos på YouTube i upp till 20 timmar, 42 timmars samtalstid (3G), upp till 28 timmars webbsurf över WiFi eller upp till 12 timmars spelande. Räkna med upp till två dagars batteritid för normalt användande eller upp till 35 dagars standby-tid. Det är perfekt för alla som är i farten och för att slippa tänka på laddningen. Tuff och smart insida Inuti ZenFone är Max Pro sitter en avancerad Qualcomm® Snapdragon™ 636 mobilplattform som kombinerar jämn och responsiv prestanda med utmärkt batterilivslängd. Den här processorn är upp till 1,54 gånger snabbare än sin föregångare, Snapdragon 625. Vad än du gör, kan ZenFone Max Pro hantera det enkelt, med extra prestanda. Zenfone Max Pro kommer med Android 8 (Oreo) men uppdateras till Android 9 (Pie) direkt när telefonen ansluts till internet. Det är även möjligt att ladda ner uppdateringen manuellt här. Zenfone Max Pro kommer med ett rent Android™ 9 Pie med Google Stock Launcher utan pålägg eller extra skin. Android 9 utnyttjar kraften av artificiell intelligens för att ge dig mer från din telefon. Nu är operativsystemet smartare, snabbare och anpassar sig efter hur och när du använder telefonen. Gör mindre och få mer gjort genom smarta förutsägelser. Få dessutom koll på din skärmtid och sätt enkelt telefonen i Stör ej-läge. Fånga verkligheten ZenFone Max Pro har ett avancerat dubbelkamerasystem som tar din mobilfotografering till nya höjder. Huvudsensorn har en upplösning av 13 megapixlar med en 25 mm-lins (motsvarande 35 mm-kamera) och ƒ/2.0-bländare. Med fasdetekterande autofokus hittar kameran rätt skärpa på ett ögonblick och fångar snygga och&nbsp;verklighetstrogna bilder.ZenFone Max Pro filmar videos upp till 4K UHD-upplösning så du kan bevara dina minnen precis som du kommer ihåg dem.&nbsp; Den kompletterande kameran på baksidan har en sensor på 5 megapixlar och är djupavkännande för bättre porträtt med bokeh-effekt. Det sätter ditt hvuudmotiv i skarp fokus och suddar gradvis ut bakgrunden för en kraftfull effekt som verkligen får dina närbilder och porträtt att sticka ut. Selfies med försköningsläge Fånga din naturliga skönhet och ta snygga selfies med Zenfone Max Pro. Selfiekameran på 16 megapixlar har ett försköningsläge som i realtid&nbsp;retuscherar dina bilder för att ta bort ansiktsblemmor, balansera ansiktsdrag, förbättra hudton och mer. Låt din skönhet lysa med ZenFone Max Pro.Om ljuset är dämpat omkring dig kan du använda Asus LED-blixt med softlight som ger ett mjukare ljus än en vanlig blixt. Mäktigt ljud Stor skärm ger mäktig bild till dina filmer, men utan bra ljud försvinner en stor del av upplevelsen. ZenFone Max Pros högtalare har en femmagnetskonstruktion driven av en kraftfull NXP-förstärkare som ger dig kraftigt och mäktig ljud i högsta kvalitet. Säker upplåsning Lås upp din telefon på ett av flera olika säkra sätt. Med Face Unlock låser du snabbt och säkert upp mobilen via en ansiktsigenkänningsfunktion som läser av dina unika ansiktsdrag och säkrar att det är du.Det finns även en fingeravtrycksläsare på baksidan som på 0,3 sekunder låser upp mobilen - även om ditt finger är vått. Tre kortplatser Du behöver aldrig mer tänka på lagringsutrymmet. Zenfone Max Pro har 32 GB lagring som du enkelt kan utöka upp till 2 TB ytterligare med ett microSD-kort (säljs separat). Så låt kameran smattra, ladda ner både appar, filmer och musik utan att oroa dig för att få slut på minne.Telefonen har också dubbla sim-kortplatser så du kan använda två telefonnummer i samma mobil, perfekt när du vill skilja på privat snack och jobbsamtal. I förpackningen Zenfone Max ProHeadsetUSB-kabelStrömadapter Mobiltelefon 4,5 24 1390 SEK 1390 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Telefon & GPS
 3. Mobiltelefon