Doro 6038 Black - Användarvänlig mobiltelefon med trygghetsknapp
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Användarvänlig mobiltelefon med trygghetsknapp

Doro 6038 Black - Fyndvara

  Art.nr: X1017676
 • Lättavläst 2,8" skärm
 • Vikbar design
 • Extra högt och tydligt ljud
 • 3 MP kamera med blixt
 • Trygghetsknapp på baksidan
719:-

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Doro 6038 är en vikbar mobiltelefon som utvecklats med användarvänlighet i fokus. Den lättanvända telefonen har en tydlig, bakgrundsbelyst färgdisplay på 2,8 tum, som med extra stor text är enkel att avläsa. Du har även möjlighet att justera teckenstorleken och kontrasten för att hitta precis rätt inställning för dig. Alla nödvändiga funktioner finns tillgängliga, som att ringa och skicka meddelanden, men du behöver inte oroa dig för att telefonen ska vara svår att använda för att den proppats full med avancerade funktioner som du inte har någon nytta av. Telefonen stödjer även hörslinga och har en trygghetsknapp lokaliserad lättåtkomligt på baksidan.

Vikbar design 

Med sin vikbara design blir telefonen inte bara mer kompakt när du inte använder den, det minskar även risken för att du oavsiktligt skulle komma åt några knappar eller lyckas fickringa någon avsevärt. Som kronan på verket kan du dessutom både besvara och avsluta samtal genom att öppna eller stänga locket.

Utrustad med allt det nödvändiga

Doro 6038 har alltså allt det som kan förväntas av en senioranpassad mobiltelefon. Att kunna ringa och SMS:a är en självklarhet, men det finns också en mängd användbara funktioner som kan hjälpa, eller underhålla dig i vardagen.

 • Kamera
 • Ficklampa
 • Spel
 • Högtalartelefon
 • Miniräknare
 • Kalender
 • Väckningslarm
 • Trygghetsknapp

Trygghetsknappen

Trygghetsknappen på baksidan av telefonen gör det enkelt att ringa upp förvalda nödnummer som ställts in via nummerlistan. Genom att hålla in trygghetsknappen i tre sekunder, eller trycka snabbt på den två gånger inom en sekund så aktiveras trygghetslarmet efter fem sekunder. Först skickas ett trygghetsmeddelande ut som ett SMS till alla mottagare i nummerlistan. Därefter skickas ett positionsmeddelande, och sedan rings ett samtal till den första mottagaren i nummerlistan. Om samtalet inte besvaras inom 25 sekunder så rings nästa nummer upp. 

Om du vill ha extra hjälp kan du använda dig av tjänsten Response by Doro™. Response by Doro är en abonnemangstjänst som ger ökad trygghet, kopplad till trygghetsknappen. Om ingen på din nummerlista skulle ha möjlighet att besvara samtalet så kopplas du istället till Doros larmcentral som är bemannad dygnet runt. Den professionellt utbildade personalen kan genom samtalet se till att ge dig hjälpen du behöver. 

Läs mer om Response by Doro här

Response by Doro™

I förpackningen

 • Doro 6038
 • Laddningsstation
 • USB-kabel

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.