Fyndvara

Moto G8 Power Lite med stor skärm och kraftfullt batteri

Motorola G8 Power Lite 4+64GB Royal Blue - Fyndvara

  Art.nr: X1012657
 • 6,5" MAX Vision HD+-skärm
 • 4 GB RAM + 64 GB lagring
 • Trippelkamera med AI
 • Fingeravtrycksläsare på baksidan
 • Batteri på 5 000 mAh

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Motorola Moto G8 Power Lite är en smartphone med ett kraftfullt batteri på hela 5000 mAh, byggd för foto och underhållning över längre perioder än vanligt. Med den AI-förstärkta trippelkameran kan du ta högupplösta foton oavsett situation och frontkameran har stöd för Bokeh som innebär att ditt ansikte förblir i fokus medans bakgrunden suddas ut.

Vad är "Lite" med Moto G8 Power Lite?

G8 Power kom först, men nu är småsyskonet G8 Power Lite här. Med "Lite" i modellnamnet kan man anta att det är en avskalad modell. Ett antagande som hade varit korrekt i viss mån. Moto G8 Power Lite, i jämförelse med G8 Power, är utrustad med en enklare kamerauppsättning som består av tre kameror istället för fyra, har en något enklare processor och en skärm med lägre upplösning – HD+ istället för FHD+. Allt är dock inte nedskalat och mycket av det som kännetecknar G8 Power finns med även i G8 Power Lite, som till exempel det kraftfulla batteriet på 5 000 mAh och fingeravtryckssensorn på baksidan. Och skärmen, även om den har en något lägre upplösning, är faktiskt 0,1" större hos G8 Power Lite.

6,5" MAX Vision-skärm

Skärmen på Moto G8 Power Lite har optimerats för att du ska kunna njuta av all typ av underhållning, en 6,5" MAX Vision HD+-skärm med 20:9 aspect ratio gör bilden extra skarp och tillsammans med högtalare och stereoljud från Dolby får du underhållning på toppnivå.

Mångsidig kamerauppsättning med tre linser

På kamerasidan är G8 Power Lite utrustad med tre bakre linser. En 16 MP huvudkamera (f/2,0), en 2 MP djupavkännande lins (f/2,4) och en 2 MP makro-lins (f/2,4). Uppsättningen ger dig minst en lämplig lins för varje fotograferingstillfälle och låter dig snäppa härliga fotografier, även i låga ljusförhållanden.

Mångsidig kamerauppsättning med tre linser

Batteri som räcker länge

Med en enda laddning räcker batteriet på 5000 mAh i upp till tre dygn vid normal användning, upp till 37 dagar i standby, upp till 188 timmars musiklyssning eller för upp till 21 timmars videostreaming. Genom att ladda mobilen med TurboPower kan du få upp till 8 timmars användning på endast 15 minuters laddning.

Snabb, stabil processor

Moto G8 Power Lite har utrustats med en åttakärnig MediaTek Helio P35-processor som gör mobilen supersnabb, inte minst i kombination med 4 GB RAM-minne. Med Moto G8 Power Lite behöver du inte vänta på att appar ska ladda eller videoklipp ska buffra. Den snabba processorn ser också till med att hålla nere energiförbrukningen, så att batteriet räcker ännu längre.

I förpackningen

 • Moto G8 Power Lite
 • Baksidesskydd i silikon
 • Strömadapter
 • Micro USB-kabel
 • SIM-kortborttagningsverktyg
 • Bruksanvisning

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

X1012657 Motorola Motorola G8 Power Lite 4+64GB Royal Blue PAJC0018SE Motorola Moto G8 Power Lite är en smartphone med ett kraftfullt batteri på hela 5000 mAh, byggd för foto och underhållning över längre perioder än vanligt. Med den AI-förstärkta trippelkameran kan du ta högupplösta foton oavsett situation och frontkameran har stöd för Bokeh som innebär att ditt ansikte förblir i fokus medans bakgrunden suddas ut. Vad är "Lite" med Moto G8 Power Lite? G8 Power kom först, men nu är småsyskonet G8 Power Lite här. Med "Lite" i modellnamnet kan man anta att det är en avskalad modell. Ett antagande som hade varit korrekt i viss mån. Moto G8 Power Lite, i jämförelse med G8 Power, är utrustad med en enklare kamerauppsättning som består av tre kameror istället för fyra, har en något enklare processor och en skärm med lägre upplösning – HD+ istället för FHD+. Allt är dock inte nedskalat och mycket av det som kännetecknar G8 Power finns med även i G8 Power Lite, som till exempel det kraftfulla batteriet på 5 000 mAh och fingeravtryckssensorn på baksidan. Och skärmen, även om den har en något lägre upplösning, är faktiskt 0,1" större hos G8 Power Lite. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> 6,5" MAX Vision-skärm Skärmen på Moto G8 Power Lite har optimerats för att du ska kunna njuta av all typ av underhållning, en 6,5" MAX Vision HD+-skärm med 20:9 aspect ratio gör bilden extra skarp och tillsammans med högtalare och stereoljud från Dolby får du underhållning på toppnivå. Mångsidig kamerauppsättning med tre linser På kamerasidan är G8 Power Lite utrustad med tre bakre linser. En 16 MP huvudkamera (f/2,0), en 2 MP djupavkännande lins (f/2,4) och en 2 MP makro-lins (f/2,4). Uppsättningen ger dig minst en lämplig lins för varje fotograferingstillfälle och låter dig snäppa härliga fotografier, även i låga ljusförhållanden. Batteri som räcker länge Med en enda laddning räcker batteriet på 5000 mAh i upp till tre dygn vid normal användning, upp till 37 dagar i standby, upp till 188 timmars musiklyssning eller för upp till 21 timmars videostreaming. Genom att ladda mobilen med TurboPower kan du få upp till 8 timmars användning på endast 15 minuters laddning. Snabb, stabil processor Moto G8 Power Lite har utrustats med en åttakärnig MediaTek Helio P35-processor som gör mobilen supersnabb, inte minst i kombination med 4 GB RAM-minne. Med Moto G8 Power Lite behöver du inte vänta på att appar ska ladda eller videoklipp ska buffra. Den snabba processorn ser också till med att hålla nere energiförbrukningen, så att batteriet räcker ännu längre. I förpackningen Moto G8 Power LiteBaksidesskydd i silikonStrömadapterMicro USB-kabelSIM-kortborttagningsverktygBruksanvisning Mobiltelefon 4,3 10 1590 SEK 1590 NewCondition InStock
 1. Fyndvaror
 2. Telefon & GPS
 3. Mobiltelefon