Motorola Moto G30 4+128 GB Dark Pearl - Moto G30 – kraftfullt batteri och 4 kameror
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Moto G30 – kraftfullt batteri och 4 kameror

Motorola Moto G30 4+128 GB Dark Pearl - Fyndvara

  Art.nr: X1016350
  • 6,5" HD+-skärm
  • 4 GB RAM + 128 GB lagring
  • 64 MP quad-kamerasystem
  • 5 000 mHa-batteri
  • Vattenavstötande design
1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Vill du ha briljans, fantastiska foton och en problemfri spelupplevelse? Hälsa på Moto G30! Motorolas telefon ger dig sömlöst bläddrande, grym batteritid och ordentligt med lagringsutrymme, allt samlat i en snygg design.

Mobil – "G30 ligger steget före"

"Helheten blir en balanserad telefon med förvånansvärt få svagheter för en prislapp på 2000 kronor. Därav det jämna betyget, och vår stämpel Mobil rekommenderar."

Läs hela testet hos Mobil.se.

M3 – "en upplevelse som kunde kosta mer"

"Moto G30 levererar en bra kombination av smidig användarupplevelse och bra prisvärde. Den snabba skärmen charmar trots lägre upplösning och prestandan räcker till, om än inte med mycket marginal. En kamera som är bra på det viktigaste samt en övertygade batteritid är också positivt."

Läs hela testet hos M3.

Foton med ultrahög upplösning

Med Motorola Moto G30 har du alltid en fantastisk kamera med dig. Ta hisnande vidvinkelfoton, proffsiga självporträtt och detaljerade närbilder. Du får korrekt återgivna färger, och Quad Pixel-teknologin ser till att varje foto blir skarpt och ljust. Med Night Vision kan du dessutom fånga ögonblicket även när det är mörkt. 

Två dagars batteritid

Moto G30s kraftfulla batteri ger dig upp till två dagars batteritid, och tack vare TurboPower laddas den snabbt upp igen: på bara 20 minuter får du upp till 12 timmars batteritid. Du behöver alltså inte oroa dig för att plötsligt stå utan batteri, utan kan lita på att din Motorola finns där för dig!

Vattnavstötande design

Låt inte spill eller stänk hindra dig. Vare sig du ska ut och springa eller svara på samtal i regnet så ser den vattenavstötande designen till att din Moto G30 är skyddad.

Google Assistent nära till hands

Ha alltid Google Assistent inom enkelt räckhåll. Tryck bara på en speciell knapp på sidan för att aktivera röststyrning och sedan kan du be Google Assistent om svar.

Prestanda (och lagringsutrymme) för alla behov

Tack vare prestandan i Qualcomm® Snapdragon™-processorn och 4 GB RAM rör du dig sömlöst fram och tillbaka mellan olika appar, helt utan eftersläpning. Du behöver dessutom aldrig bekymra dig för lagringsutrymme: det finns 128 GB inbyggt, och du kan alltid lägga till upp till 512 GB med ett microSD-kort.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.