Garmin Lily Midnight Orchid/Deep Orchid, Silicone - Utsökt smartwatch designad för henne
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse och för att anpassa reklambudskap. Vi säljer inte din information. Du kan när som helst dra tillbaka ditt samtycke. Genom att klicka på Jag accepterar godkänner du cookies.
Fyndvara

Utsökt smartwatch designad för henne

Garmin Lily Midnight Orchid/Deep Orchid, Silicone - Fyndvara

  Art.nr: X1016279
  • Upp till 5 dagar batteritid
  • Skyddad av Corning® Gorilla® Glass 3
  • Få tillgång till sport-appar
  • Positionsdelning
1 790:-

Delbetala från 188:-/mån Info

Info

30 dagars öppet köp

Fri frakt

Leverans samma dag

Tillbehör

Recensioner

Frågor & svar

Teknisk specifikation

Produktbeskrivning


En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.En fyndvara är en produkt som vi av någon anledning fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar.


Garmin Lily är en smakfullt utformad smartwatch med många tillgängliga funktioner. Den monochroma displayen som är täckt med Corning® Gorilla® Glass 3 för utmärkt hållbarhet ger dig alla notifikationer du behöver som inkommande telefonsamtal och meddelanden. Smartklockan är även vattentålig enligt 5 ATM så du kan ha den i alla väder och även när du träningssimmar för att fånga upp data från alla dina varierande träningspass.

Utsökt design

Garmin Lily är avsiktligt utformad för att ha en liten och kompakt design utan att kompromissa på egenskaper. Displayen har ett unikt mönster som alltid ligger bakom informationen som visas och din smartwatch känns kontinuerligt som en nätt modeaccessoar.

Ansluter till din telefons GPS och få tillgång till sport-appar

För att du skall kunna samla in mer data kring dig och ditt levnadssätt kan klockan anslutas till din kompatibla smartphones GPS. Synkronisera datan med vad klockan samlar upp och få en komplett bild av dina promenader och löpturer.

Gamin Lily sport-appar

Garmin Lily har möjlighet att spåra yoga, pilates, cardio, mindful andning och mer med inbyggda sportappar. Från start får du tillgång till sju olika varianter och fler finns tillgängliga att ladda ner genom Garmin Connect™.

Garmin Lily smartwatch

Få hjälp att förstå din kropp

Denna Garmin smartwatch kan ge dig en unik inblick i detaljer om din egen kropp. Ta del av mätningar som Pulse Ox (syremättnad i blodet)), energinivåer, menstruationscykel, graviditet, hydrering, hela dagens stress, sömn och hjärtfrekvens. Du kan även välja att få varningar om hjärtfrekvensen skulle bli för hög eller för låg. För mätning av sömn krävs en kompatibel smartphone och de exakta kraven visas här hos Garmin.com

Få alldagliga notifikationer

Upplev vardagslyxen av att ta del av alla dina vanliga notifikationer på direkt på handleden, och du slipper leta fram och låsa upp din smartphone. Ansluten till din kompatibla smartphone kan du enkelt se vem som ringer, läsa textmeddelanden, se kalenderpåminnelser och mycket mer.

Dela med dig av din aktuella position

Assistans-funktionen i din Garmin smartwatch kan skicka din realtidsplats till förvalda nödkontakter när du är ansluten till en kompatibel smartphone. LiveTrack-funktionen kan låta vänner och familj spåra dina utomhusaktiviteter i realtid för sinnesro medan du är ute.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.
Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.

Vad är en fyndvara?

En fyndvara är en produkt som vi av olika anledningar har fått i retur. Det kan bero på att försändelsen inte har lösts ut, har returnerats inom ångerrättsperioden eller att produkten är ett reparationsexemplar. Vissa produkter kan ha skadad eller helt sakna originalförpackning eller inneremballage.

Samtliga produkter har genomgått och klarat vår grundliga kvalitetskontroll vad gäller funktion och de levereras alltid med samtliga tillbehör och har alla funktioner som specificerats.Fyndvaror erbjuder vi till nedsatt pris och de säljs med samma garanti- och ångerrättsvillkor som alla andra varor.